Nieuws

Chanel Rouge Noir Absolument kerst make-up collectie 2015

In 1995 creëerde Chanel de iconische nagellak Rouge Noir - een prachtige combinatie van zwart en rood - en 20 jaar later staat deze iconische, mysterieuze, chique kleur centraal in de kerst make-up collectie van dit jaar: Rouge Noir Absolument. Gecombineerd met feestelijke glans en glitters is de klassieker het stralende middelpunt van de collectie, die de donkerrode kleur combineert met zacht roze, saffraan en goud. Dit wil je niet missen!

No. 18 Rouge Noir hoort inmiddels thuis is het lijstje van Chanel klassiekers zoals de Little Black Jacket, Chanel no. 5, 2.55 tas, de stof tweed, beige en parels. Wist je trouwens dat Rouge Noir in de USA eerst de naam Vamp kreeg? En wist je ook dat de kleur een grote trend werd door een film van Quentin Tarantino? Le Vernis Rouge Noir is niet meer weg te denken uit het Chanel schap, des te fijner is het dat er nu eens een complete collectie wordt uitgebracht met deze kleur als basis.

La Creation Exclusive - Signe Particulier EUR 52,00 - verschillende texturen zoals satijn, fluweel, metallic en mat

Joues Contaste Lumiere - 12 Coups de Minuit EUR 41,00 - perzik/beige highighlighter

Illusion d'ombre - Rouge Noir 857 EUR 31,00

Le Volume de Chanel - Rouge Noir 27 EUR 22,00

Le Crayon Yeux - Or Safran EUR 22,00

Le Crayon Khol - Rouge Noir EUR 22,00

Rouge Allure - Rouge Noir 109 (ook in de vaste collectie) & Vaporeuse 237 EUR 33,50

Rouge Allure Velvet - La Merveilleuse 437 EUR 33,50

Rouge Allure Gloss - Expressive EUR 33,00

Lèvres Scintillantes Rose Lune 477 & Etincelle 487 EUR 29,00

Le Vernis - 18 Rouge Noir (Vaste collectie) & 757 Rouge Fusion EUR 23,50

Le Topcoat - Lamer Rouge Noir EUR 24,50 - een sprankelende highlighter die je in meerdere laagjes op een basis van nagellak kan aanbrengen voor een 3d effect

Jullie zien het, ik heb de collectie al binnen (een behoorlijke tijd alweer) en ben er zo verliefd op, dit is echt de mooiste kerst make-up collectie van Chanel in jaren! Niet dat de andere collecties niet mooi waren, maar ze waren een beetje saai en voorspelbaar, iets dat je niet kunt zeggen van de Rouge Noir Absolument collectie. Ik twijfel nog of ik het oogschaduwpalette nog moet kopen, de combinatie van kleuren spreek me heel erg aan! De review van de producten hierboven kun je morgen lezen op Beautyscene!

 

De Chanel Rouge Noir Absolument collectie zal vanaf 31 oktober 2015 (datum altijd onder voorbehoud) te koop zijn bij de Chanel verkooppunten, de gehele collectie is een limited edition, alles is dus slechts eenmalig te koop (met uitzondering van de Rouge Noir nagellak en Rouge Allure). Geloof me, dit wil je niet missen! Ben je hier net zo enthouisiast over als ik?

Deel dit artikel
Back to top