Inspiratie & Tutorials

Ondersteun Pink Ribbon - kom naar The House of Beauty op 11 oktober 2015

In de maand oktober wordt er, inmiddels traditiegetrouw, extra aandacht besteedt aan de ziekte borstkanker. Deze vreselijke ziekte is in alle gevallen ingrijpend, maar jonge vrouwen onder de 45 jaar die het treft kampen vaak met een nóg grotere ziektelast. Deze maand is er daarom extra aandacht voor jonge vrouwen die borstkanker krijgen en haalt de Stichting Pink Ribbon specifiek geld op om o.a. onderzoeken voor jonge vrouwen met borstkanker te financieren. Ik help ook mee, hopelijk jij ook? De perfecte gelegenheid daarvoor is bij The House of Beauty dat volgende week plaats vind.....

 

Jonge vrouwen & borstkanker

Borstkanker is een vreselijke ziekte voor iedereen die het treft, of ze nu jong of oud zijn. Toch blijken de gevolgen van de ziekte groter te zijn naarmate je jonger bent. In 2014 kregen 17.047 mensen de diagnose borstkanker of een voorstadium daarvan. 10 % daarvan was jonger dan 45 jaar. Deze vrouwen (en mannen) krijgen te maken met een grotere ziektelast, zo is de ziekte sowieso moeilijker te constateren op jongere leeftijd en is de overleveringskans kleiner (79 % kans t.o.v. 85 % bij oudere patiënten). Ook is de impact van de ziekte bij jonge vrouwen (en hun omgeving) vaak groter. Kun je nog wel kinderen krijgen? Hoe vertel je het je (jonge) kinderen dat je ernstig ziek bent? Wat doet de ziekte met je relatie, zowel emotioneel als seksueel? Kun je nog wel werken? En kun je nog wel een hypotheek of levensverzekering krijgen?

Die gevolgen spelen ook als jonge vrouwen genezen van borstkanker ook al hebben ze dan nog een heel leven voor zich. Het leven na borstkanker wordt vaak ongunstig beïnvloed door de lange termijn effecten van de ziekte, denk aan: vervroegde overgang, vermoeidheid, verandering van libido, concentratieproblemen en soms zelfs onvruchtbaarheid. Dit jaar krijgt deze groep patiënten extra aandacht en wordt o.a. de opbrengst van The House of Beauty gebruikt voor projecten en onderzoeken speciaal voor deze jonge vrouwen met borstkanker.

The House of Beauty

 

Op 11 oktober 2015 organiseert Estée Lauder Companies (het moederbedrijf van o.a. MAC Cosmetics, Estée Lauder, Bobbi Brown, Tom Ford, Aveda, Jo Malone en Clinique) een uniek en heerlijk event in de Beurs van Berlage in Amsterdam: The House of Beauty.

Van 11:30 tot 19:30 uur is de Beurs van Berlage gratis toegangelijk voor iedereen, je kunt dus vrijblijvend binnenwandelen. Bij The House of Beauty vind je verschillende stands van de merken waar je ruim 1.400 behandelingen kunt boeken, iets dat je nu al kunt doen via de website van The House of Beauty.

De behandelingen zijn te gek en uniek! Denk dan aan een Make-up Lesson bij Bobbi Brown, Hair styling bij Aveda, Hand & Arm massage door La Mer, een glamour fotoshoot bij Smashbox, Skin analysis voor mannen bij Clinique, Fragrance experience + make-up touchup bij Tom Ford en natuurlijk een bijzondere make-over bij MAC waarbij je een eigen fototutorial per mail zult ontvangen!

Voor deze treatments, experiences en make-overs betaal je een vast bedrag, variërend van EUR 10,00 tot EUR 40,00, en de gehele opbrengst komt geheel ten goede aan Stichting Pink Ribbon, die er o.a. onderzoek mee financiert, dit keer speciaal gericht op gericht op projecten die de jonge vrouwen die de ziekte treft ondersteunen. Vrouwen zoals jij en ik.....

 

Ontmoet mij!

 

Ik ben er trots op dat The House of Beauty mij heeft gevraagd één van de ambassadrices te zijn van dit mooie event, ik sta er dan ook helemaal achter. Om dat te laten zien ben ik volgende week zondag de hele dag op het event aanwezig! Je kunt zelfs speeddate sessies met mij boeken (check de beschikbare tijden hier) waarin je mij alle vragen kunt stellen op beautygebied die je maar wilt. Handig als je altijd eens advies van mij hebt willen krijgen! Maar ik ben op bepaalde tijdstippen ook aanwezig in de stand van mijn favoriete merken:

 

  • 11:30 - 12:00 Tom Ford
  • 13:00 - 14:00 MAC Cosmetics
  • 16:00 - 17:00 Bobbi Brown
  • 18:00 - 19:00 Jo Malone

 

Als je het leuk vindt om mij te ontmoeten, zorg dan dat je je treament boektt in de tijd dat ik bij de merken aanwezig ben. Laat dan wel even weten dat je komt of dat je er bent, ik zou het leuk vinden om jullie te ontmoeten! En er is nog een reden om te komen, ik verloot namelijk ook nog een mooie prijs!

 

Doneer als je kunt

 

Ben je niet in de gelegenheid om naar The House of Beauty te komen, maar wil je toch iets doen voor de jonge vrouwen die borstkanker treft? Dan kun je uiteraard ook een bedrag direct aan Pink Ribbon doneren. Misschien heb je wel een leuke persoonlijke actie in gedachten (denk aan koekjes bakken voor het goede doel of als beautysalon, kapper of nagelsalon behandelingen doen waarbij de opbrengst voor het goede doel is), die opbrengst kun je ook in "mijn" donatiebox doen! Iedere donatie komt geheel ten goede aan Stichting Pink Ribbon, meer informatie over hun werk kun je vinden op de website www.pinkribbon.nl of op de website van The House of Beauty. Doneer hier in mijn donatiebox! Zoals je zult zien heb ik zelf ook al een donatie gedaan.

 

Wil je een treatment/behandeling boeken bij The House of Beauty? Doe dit dan nu, omdat het aantal behandelingen beperkt is. Je kunt hier direct een boeking maken, betaling gaat dan via iDeal en je ontvangt een bevestigingsemail die je mee kunt nemen naar het event. Ben je, onverhoopt, persoonlijk verhinderd op zondag 11 oktober 2015, dan kun je altijd iemand in je plaats laten gaan als diegene de email kan laten zien. Natuurlijk kun je ook een behandeling voor iemand anders boeken, dat is toch een leuk cadeautje?

Heb je niets geboekt, maar wil je toch naar The House of Beauty? Dat kan natuurlijk ook, de toegang is gratis! En als er nog plaats is, kun je op de dag zelf ook nog behandelingen ondergaan, uiteraard ook weer tegen betaling. Meer informatie vind je op www.the-house-of-beauty.nl, volg ze ook op Facebook, Instagram en Twitter!

 

Kom je ook volgende week? Laat het dan zeker even aan me weten, door een comment achter te laten bij dit artikel of door mij een berichtje te sturen op social media. Leuk je daar te zien en hopelijk halen we met zijn allen veel geld op voor Pink Ribbon!

Deel dit artikel
Back to top