Advertorial

De tip tegen kraaienpootjes : draag een zonnebril! Win de Titan Minimal Art Cateye van Silhouette

Of het nu hoogzomer is of midden in de winter, ik ga de deur niet uit zonder zonnebril! Natuurlijk in eerste plaats om mijn ogen te beschermen tegen de felle zon, maar zeker ook omdat ik het een fijne accessoire vind die mijn outfit helemaal afmaakt. Als je dan ook nog weet dat een zonnebril helpt om fijne lijntjes rond de ogen tegen te gaan, dan ben je vast ook overtuigd. Heb je nog geen mooi model? Dan heb ik een fijne winactie, je kunt de chique Titan Minimal Art Cateye zonnebril van Silhouette winnen. Kijk snel verder hoe je kans maakt!

Deze chique Titan Minimal Art Cateye zonnebril van Silhouette is gemaakt van de bekende, zeer lichtgewicht materialen zoals titanium, waardoor je de bril amper voelt als je hem draagt. Dat is toch wel heel fijn, omdat je daardoor je bril toch vaker en langer draagt. 

Silhouette Titan Minimal Art Cateye - het allernieuwste model van de SUN collectie 2016 - is geïnspireerd door de fifties en een combinatie van een vrouwelijk cateye model met een moderne twist, deze bril is verkrijgbaar in lila, turqoise, groen en Rainbow Mirror (mijn favoriet!). Meer informatie vind je op www.silhouette.com

Waarom helpt een zonnebril kraaienpootjes te voorkomen? 

 

Als ik geen zonnebril draag en de zon schijnt fel of de lucht is scherp, dan ga ik (net als iedereen) mijn ogen dichtknijpen om die te beschermen. Dat is een natuurlijke reactie en die vindt niet voor niets plaats, fel licht kan de ogen beschadigen en uit een reflex doen we onze ogen dicht om die te beschermen. Als je dat dag in dag uit, jaar in jaar uit doet, dan zullen er echt veel sneller rimpeltjes of kraaienpootjes ontstaan, de huid rondom de ogen is dun en door het dichtknijpen van de ogen rek je de huid telkens een beetje uit. Natuurlijk merk je dat niet na één zonnige dag zonder zonnebril, maar je zult absoluut verschil merken na verloop van jaren. Zonde toch? Zeker omdat een zonnebril ook nog eens een prima accessoire is waarmee je een look toch helemaal kunt afmaken. Ik kan echt niet zonder! En een zonnebril is ook nog eens handig om vermoeide ogen achter te verbergen, dat komt altijd wel van pas.

Vergeet ook niet dat een goede zonnebril ook nog eens tegen UV straling beschermt, naast het felle licht houdt zo'n bril dus ook de schadelijke zonnestraling tegen. Op die manier bescherm je je ogen en de huid eromheen nog eens extra!

Win een Silhouette Titan Minimal Art Cateye zonnebril 

Wil jij wel zo'n mooie zonnebril winnen? Dan heb ik goed nieuws, ik mag er één weggeven van Silhouette. Meedoen is heel simpel, zorg dat je fan bent van onze Facebook pagina, deel dit bericht op je eigen Facebook met #SilhouetteEyewear #lightness #premiumeyewear #hightechtitanium #glasses en klik op de "meedoen" knop die je hieronder ziet. Je kunt ook direct op Facebook meedoen bij deze post. Succes!

 

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Silhouette

Deel dit artikel
Back to top