Nieuws

MAC Magic of the night (kerst) collectie - NL release 7 november 2015

Zal ik jullie eens een geheimpje vertellen? Kerstmis is dichterbij dan je denkt! Het lijkt nog best ver weg, maar als je dan denkt dat over 3 weken de eerste kerstmake-up collecties al in de winkels liggen, dan weet je dat het toch wel erg dichtbij is! MAC opent de rij van kerst make-up collecties die, zoals inmiddels wel bekend is, bestaat uit meerdere collecties met ongeveer hetzelfde thema. De eerste collectie die we gaan zien is de Magic of the Night collectie, kijk maar even mee....

Maak je klaar voor een betoverende avond die niet stopt voordat de zon opkomt. Play it cool met diepe smokey eyes en kies voor lippen in kleuren die tot een onverwachte nacht zullen zorgen. Creëer sfeer met de nieuwe oogschaduw Colourdrenched Pigment en maak de avond compleet met de glanzende bronze blush Dimension Skinfinish. The magic is in the night, let’s have some fun!

IN EXTRA DIMENSION SKINFINISH OH, DARLING metallic gold EUR 34,50

IN EXTRA DIMENSION SKINFINISH SHAFT OF GOLD deep bronze EUR 34,50

COLOURDRENCHED PIGMENT NIGHT THRILL gold shimmer (frost) & ASCENT OF GLAMOUR cobalt violet-blue (frost) EUR 23,00

COLOURDRENCHED PIGMENT TONIGHT’S THE NIGHT! deep blackened teal (frost) & MOON IS BLUE royal blue (frost) EUR 23,00

COLOURDRENCHED PIGMENT NO TABOOS blackened blue (frost) EUR 23,00

PEARLGLIDE INTENSE EYE LINER PETROL BLUE EUR 17,00

PEARLGLIDE INTENSE EYE LINER BLACK SWAN EUR 17,00

LIPSTICK PLEASE ME muted rosy-tinted pink (matte) & ALL FIRED UP bright fuchsia matte (retro matte) EUR 21,00

EVENING RENDEZVOUS deep reddish purple (matte) & DARK SIDE deep burgundy (amplified) EUR 21,00

LIP PENCIL REDD clearly red EUR 16,50

NIGHTMOTH blackened plum EUR 16,50

 

De verpakkingen zijn in elk geval mooi, vind ik dan, ik hou wel van een beetje paars! De inhoud is misschien niet zo heel spectaculair (ik zie veel bekende producten), al klinken de Colourdrenched pigments dan toch wel weer heel goed. En van matte lipsticks krijgt ook niemand genoeg, MAC voldoet dus zeker aan de wensen van hun fans!

Nog even ter aanvulling, deze Magic of the Night collectie is niet de enige kerstcollectie van MAC, de bekende palette's komen zeker ook nog alsook de cadeausets, maar daar moeten we nog even op wachten. Zet alvast 28 oktober 2015 in je agenda, dan ligt de Magic of the night collectie al bij De Bijenkorf. Op 29 oktober 2015 zal de collectie online bij MAC te bestellen zijn en vanaf 7 november 2015 is de collectie overal te koop (data altijd onder voorbehoud).

 

Ik ben benieuwd naar de rest van de kerstcollecties, jullie ook? Hoe vinden jullie de verpakkingen? Krijgen jullie al een beetje kerstkriebels?

Deel dit artikel
Back to top