Nieuws

MAC Ellie Goulding collectie NL release 9 januari 2016

Het is alweer een tijdje bekend, maar tot op heden had ik nog niets over de collectie geschreven die MAC samen met zangeres Ellie Goulding heeft gemaakt. De collectie, die volgens de planning in december 2015 moet uitkomen, is bescheiden van formaat en doet mij een beetje denken aan de collectie die MAC ooit maakte met Carine Roitfeld. Ellie is natuurlijk helemaal hot momenteel, o.a. door haar nieuwe album waar iedereen toch wel heel benieuwd naar is, ik vind het dus ook een fijne keuze van MAC. Kijk je even mee naar de voorlopige informatie?

Britse zangeres Ellie Goulding is op de foto prachtig opgemaakt in een glamourous look in neutrale en peachy tinten, helemaal mijn smaak! De collectie bestaat uit twee delen, een perzik/natural deel die vooral goed zal staan bij warmere types en een roze/taupe deel dat de koelere types vast prima zal staan.

De palettes bevatten vier oogschaduws en een poeder, waarschijnlijk een beautypowder maar het kan ook een blush of bronzer zijn, we moeten het nog even afwachten omdat de informatie nog niet binnen is. Ik zie ook een blushduo en een paar mooie lipsticks, lipglasses en patent polish lippencils. Alle producten hebben een gouden Ellie Goulding signatuur op de glanzend zwarte verpakking.

afbeeldingen : Instagram @Trendmood1

 

Volgens de informatie die nu bekend is, zal de MAC Ellie Goulding collectie in december 2015 uitkomen, maar ik heb nog geen duidelijkheid wanneer precies. Ik weet ook nog niet of de collectie overal beschikbaar zal zijn. Zodra ik meer weet, pas ik dit artikel natuurlijk aan. De MAC Ellie Goulding collectie zal in Nederland op 9 januari 2016 on counter liggen, bij alle verkooppunten van MAC en ook online (wellicht is dat al eerder, de datum is altijd onder voorbehoud). Ik kijk wel een beetje uit naar deze collectie, het is qua stijl zeker iets voor mij en de lipsticks zien er goed uit qua tinten.

 

Meer info volgt dus, ik vind het een fijne samenwerking, jullie ook?

Deel dit artikel
Back to top