Nieuws

Guerlain Neiges & Merveilles kerst make-up collectie 2015

Sprookjesachtig en beeldschoon, dat zijn de woorden die in me opkwamen toen ik de Guerlain Neiges & Merveilles kerst make-up collectie binnenkreeg. Guerlain vernieuwt deze winter een aantal legendarische creaties, van de Météorties tot de Rouge G, ze krijgen fonkelende verpakkingen die zo mogelijk nog mooier zijn. Dit is absoluut iets om je op te verheugen wat mij betreft, de tovenaars bij Guerlain hebben winterse wondertjes gecreëerd. Kijk snel mee en waan je even in een winters, sprookjesachtig landschap......

Méteorites Voyages Enchanté EUR 140,50 - een zeer luxe uitgevoerd zilveren doosje dat behoorlijk zwaar is met daarin een nieuw, licht en zijdeachtig compact poeder dat de foundation fixeert, matteert en de huid een soft focus effect geeft. 

Météorites Flocons Enchantés  EUR 67,00 - in de ronde verpakking, die best iets wegheeft van een sneeuwbal, vind je de bekende, naar viooltjes ruikende poederballetjes. Dit keer zitten er ook stervormige Météorites bij, iets wat natuurlijk perfect past bij de naam van de poeder. Er zijn drie verschillende tinten te vinden : beige om de huid te egaliseren, champagne om te verhelederen en goud voor een warme gloed.

Terracotta Bronzing Powder Collector No 3 EUR 50,50 - de perfecte bronspoeder van Guerlain zorgt altijd voor een warme tint het hele jaar door, voor deze collectie is de normale verpakking in een wit siliconen hoesje met zilveren glitters gestoken. Net zoals met de zomercollectie kun je dat hoesje hergebruiken, ik hou ervan!

Palettes Ors et Merveilles EUR 80,00 - in dit, dubbellaags, palette vind je vijf glanzende oogschaduws in champagne, bruin, goud, paars en roze samen met 4 matte en parelmoeren roze blushes. 

Gloss D'Enfer 902 Reflets Etoilés EUR 30,50 - een transparante gloss vol holografische deeltjes

Maxi Velvet M72 Fleur de Givre EUR 30,50 - deze vloeibare matte lipstick moet je echt testen, de kleur is flatterend en de formule geweldig en zeer langhoudend. 

Rouge G - 867 Merveilleux Rose EUR 47,00 - de verpakkingen van de Rouge G lipstick is altijd al prachtig, maar nu heeft juwelier Lorenz Bäumer deze voor de gelegheid ook nog eens voorzien van een ijzelmotief en goudkleurige details. 

La Laque 903 Nuit Merveilleuse EUR 25,00 - nachtblauw/paars met fijne shimmers, alsof je een fonkelende sterrennacht op je nagels draagt!

 

De Guerlain Neiges & Merveilles collectie is absoluut sprookjesachtig mooi en behoorlijk luxe, uiteraard komt dat ook in uiting in de prijskaartjes van de producten, vooral het poeder is aardig prijzig. Alle producten zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar en uniek, ik kan je absoluut de Maxi Velvet nagellak en de Rouge G aanraden, maar eerlijk gezegd toch ook wel de Météorites compact poeder, ondanks de prijs. Binnenkort een review van de producten! De Guerlain Neiges & Merveilles collectie is vanaf 3 november 2015 verkrijgbaar bij de geselecteerde Guerlain verkooppunten, dus niet overal (datum altijd onder voorbehoud).

 

Geloof jij in dit Guerlain sprookje? Is het geen prachtige collectie?

Deel dit artikel
Back to top