Nieuws

Armani Beauty Luxe is more kerst make-up collectie 2015

Deze feestdagen zet Armani Beauty de Hollywood iconen uit de jaren 40 en 50 van de vorige eeuw opnieuw in de spotlights. Prachtige vrouwen als Marlène Dietrich, Jean Harlow en Rita Hayworth dicteerde niet alleen het witte doek, maar waren ook de beautystandaard van dat moment. Zeg maar de Kim Kardashian en Kylie Jenner van die tijd (just kidding!)! Om die mooie Hollywood look te krijgen brengt Armani deze winter de Luxe is More collectie uit, met daarin een waanzinning Face Palette......

Hollywood palette EUR 130,00

Een oversized palette met 10 oogschaduwtinten, 2 compactfoundations en 1 compact poeder in universele tint. Het palette zit in een mooie pouch en je krijgt er nog 2 sponsjes en 2 kwastjes voor oogschaduw bij.

Eyetint 16 Rose Platinum , 17 Hollywood & 18 Silver mirage EUR 32,00

Lip Maestro 507 Boudoir, 508 Pearly Nude & 509 Ruby Nude EUR 31,90

Lip Maestro  414 Red Blood, 405 Sultan & 406 Orient EUR 31,90

Hier alvast een sneak peek van het palette, dat echt prachtig is! De verpakking is champagne-goudkleurige en bijzonder groot van formaat, veel groter dan de palettes die je misschien al eerder hebt gezien van Armani. Natuurlijk ga ik jullie een review geven van dit palette en de lipproducten, ik hoop dat de kleuren van de compact foundations een beetje bij mijn huidstint passen!

De Armani Luxe is More collectie zal vanaf eind oktober/begin november 2015 verkrijgbaar zijn bij de Armani Beauty verkooppunten zoals De Bijenkorf Amsterdam en Den Haag. Bij Parfuma in Antwerpen kun je de collectie al vinden, ook in hun online shop (mocht je niet willen misgrijpen, neem dan even een kijkje).

 

De Lip Maestro's zijn trouwens ook prachtig, zeker als je houdt van een fluweelmatte finish die wel comfortabel aanvoelt en wie doet dat nu niet? Hoe vind jij het palette eruit zien?

Deel dit artikel
Back to top