Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes - week 41 2015

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Het zijn vooral foto's die je niet eerder hebt gezien in de photo diaries, kijk daarom gezellig mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

Deze week kreeg ik een grote doos met nieuwe Perricone MD No Makeup skincare binnen, een lijn die makeup combineert met huidverzorging. Je draagt dan wel foundation, blush en/of bronzer, maar de ingrediënten zijn ook nog eens verzorgend, waardoor je de huid niet belast maar juist ondersteunt. Ik ben aan het testen, je koopt Perricone MD bij Babassu (Leiden, Wassenaar, Amsterdam en online)

Jammer, Ward gaat weer naar huis en dus moet Sem de Segway ook weer missen...wat een leuk ding! Gelukkig is hij bijna jarig!

Sem en ik gaan even naar Ikea, dit zijn onze outfits of the day...haha! 

Bij Ikea dus!

Sem's kamer krijgt een grote makeover en we zijn nu met de laatste dingen bezig, hij moet nog een kastje onder zijn televisie en een kleed....deze is leuk!

Ik test de nieuwe Magic foundation van Charlotte Tilbury, maar ik ben niet heel erg onder de indruk...nog even verder testen!

De kleur is ook een beetje te licht, maar dat los ik op met een druppel iets donkere foundation, toch is de finish wat aan de droge kant vind ik. Review volgt nog!

Springen op een trampoline vinden katten maar niets, erop slapen kunnen ze prima!

Boodschappen doen, ik blijf bezig, des te groter de kids worden, des te meer moet je in huis hebben! Ik doe zeker vier keer per week boodschappen, waarvan 2 keer een kofferbak (bijna) vol....nou ja, we blijven bezig!

Bij mijn gootsteen staat Aesop handwash & Jo Malone Wood sage Sea Salt body & handwash, die laatste is vooral favoriet bij de mannen in huis, je hebt ook maar een mini druppel nodig en je handen ruiken de hele dag lekker fris.

Zeker een van mijn favorieten van nu : Escentric Molecules Escentric 02

Ik kreeg een lekker kleedje binnen van Rituals dat inmiddels ingepikt is door Asrael <3

Woensdag en donderdag was ik lekker aan het werk met Vivianne en ik vond dat wij wel sushi voor lunch verdiend hadden!

En 's avonds hebben Bo en ik spring rolls gemaakt, die waren echt zo lekker! Ze hadden iets strakker opgerold mogen worden, maar ja...een kniesoor die erop let. Volgende keer beter, ik ben in elk geval groot fan en ze zijn zo klaar.

Dit dus, heel mooi wakker worden als je de Wake Wonderful night-time facial van REN gebruikt, echt fijn spul! Review volgt....

Nog meer te reviewen, de nieuwe Philosophy Purity made simple one-touch facialist, die vanaf half oktober 2015 te koop zal zijn exclusief bij ICI Paris XL. Ook die ben ik aan het testen....

Gewoon omdat ze zo lief is : Yoshi!

Opeens had ik het koud, wat ben ik toch blij met mijn lekkere vesten, vooral die van By Malene Birger draag ik vaak en graag!

Pretty, een nieuwe lipstick van Tom Ford...komt pas in december uit dus moeten jullie nog even geduld hebben! 

Spotted : Ben & Jerry's pumpkin cheesecake ijs, geen idee of het lekker is, ik heb het niet meegenomen.

Geen ijs vanavond, maar wel Jamie's Italian!!! Het Italiaanse restaurant van Jamie Oliver dat heel recent is geopend in de Markthal in Rotterdam, we hadden geluk dat we er nog terecht konden, zo druk!

De brood snijtafel van het restaurant met uitzicht op de Laurenkerk in Rotterdam, ik ben heel blij dat dit restaurant nu zo dichtbij is, nu hoeven we daarvoor niet meer naar Londen!

We waren met de hele familie lekker aan het eten, gezellig met de kleine neefjes erbij. Jamie's Italian is een relaxed restaurant waar je voor een bescheiden prijs goed kunt eten. De kindermenu's zijn lekker en gezond, er is een menu-kaart maar ook een ouderwetse viewmaster met daarin foto's van de gerechten. Zo leuk bedacht!

Na veel lekker bites en de bekende plank met worstjes en kaasjes, koos ik voor spaghettini met krab, lekker!

Dit was Bo's tagliatelli met porcini en andere paddestoelen...ook heel goed!

Mijn moeder ging voor de zwarte pasta met zeevruchten, spannend!

En Sem had trek in steak met frietjes

Deze moet je ook bestellen : polentachips met parmezaan en rozemarijn <3

De Markthal is gewoon leuk, zijn jullie er weleens geweest? Ook voor niet Rotterdammers een echte aanrader voor een middagje of avondje culinair genieten!

Pakketjes binnen krijgen is geweldig fijn, maar het levert in alle gevallen veel werk op, iedere vier weken is dit ongeveer de hoeveelheid karton die overblijft!

Ik vind het wel tijd voor mijn nieuwe jas!

 

Zoals jullie inmiddels vast wel gemerkt hebben, deel ik ook regelmatig photo diaries van mijn dagen, maar dat doe ik maar een paar keer per week. Ik zal de "behind the beautyscenes" foto's van de andere dagen voor jullie opsparen in een wekelijks overzichtje, zo mis je niets!

En natuurlijk kun je mij ook volgen op Twitter en/of Instagram, daar deel ik dagelijks meerdere foto's!  Wil je nog meer zien, dan kun je mij ook toevoegen op Snapchat (gebruikersnaam Mrsbeautyscene). Bedankt voor het kijken, tot volgende week of tot de volgende photo diary!

Deel dit artikel
Back to top