Nieuws

'Tis the season - Jo Malone kerstmis 2015

Het feestdagenseizoen is wat mij betreft nu toch wel officieel begonnen, deze week ligt de geweldige kerstcollectie al bij de Jo Malone Boutiques. Jo Malone is een Brits merk en die pakken altijd behoorlijk uit met kerst, zo ook dit jaar! Op de promotiefoto's van de collecties zien we een geweldig kerstfeest in 50s stijl, compleet met veel mistletoe, dit jaar mag de kerst een tikje ondeugend zijn volgens Jo Malone! En nu maar sparen, want ik zie wel wat mooie cadeautjes in de selectie, kijk je mee?

In de kerstcollectie van dit jaar zie je bekende favorieten voorbij komen, zoals de geweldige, superluxe Trousseau, een stevige kist met daarin onder andere twee grote geurkaarsen en vier fullsize producten. Zelf vind ik de adventskalender echt helemaal te gek, daarin vind je mini parfums en bodycremes, maar er zitten vast ook nog andere mini producten tussen. Deze sets zijn nogal pittig van prijs, maar gelukkig zijn er ook meer betaalbare cadeau's te vinden.

Christmas Trousseau EUR 715,00

Advent Calendar EUR 325,00

The House of Jo Malone EUR 162,00

Christmas Deluxe candle Roasted Chestnut EUR 150,00

Cologne Intense Collection EUR 109,00 met Tuberose Angelica, Velvet Rose Oud, Amber Patchouli, Dark Amber Ginger Lily & Oud Bergamot

Cologne Collection EUR 90,00 met Lime Basil Mandarin, Pomegranate Noir, English Pear Freesia, Peony Blush Suede & Woodsage Sea salt

Wood Sage & sea Salt Collection EUR 90,00

Pomegranate Noir Collection EUR 90,00

Scented Travel Candle Collection EUR 75,00 met Blackberry Bay, Roastes Chestnut & Pine Eucalyptus

Bath and Body Collection EUR 55,00

Christmas Cracker EUR 40,00

English Pear & Freesia Bath Salts x 3 saschets EUR 30,00

Christmas Ornament EUR 25,00

Pine & Eucalyptus collectie 

Home Candle 200 gram EUR 51,00

Luxury Candle 2,5 kg EUR 325,00

Scent Surround Diffuser 175 ml EUR 68,00

 

In de Pine & Eucalyptus collectie vind je ook nog een Scent Surround Room Spray (EUR 46,00), dit is een geur die fris en groen is, je ruikt de dennenbomen direct terug en brengt binnen no time kerstsfeer in huis. Ik ben zelf heel erg nieuwsgierig naar de Roasted Chestnut kaars, dat moet een goddelijke geur zijn....hmmm....geroosterde kastanjes ruiken zo fijn en warm!

Sommige van deze setjes kunnen behoorlijk snel uitverkocht zijn, vooral de setjes met mini parfums zijn vaak al binnen een paar dagen uitverkocht, ze zijn heel populair. Ik kocht vorig jaar de set met de Intense colognes en eerlijk gezegd ben ik daar heel blij mee, zo kan ik nog meer geuren van Jo Malone combineren en hoef ik geen grote, dure flessen te kopen. De Jo Malone kerstcollectie 2015 zal vanaf oktober 2015 (volgens mijn informatie zelfs eind deze week al) te koop zijn bij de volgende verkooppunten:

 

  • De Bijenkorf, Dam 1, 1012 JS Amsterdam
  • De Bijenkorf, Wagenstraat 32, 2512 AX Den Haag
  • Douglas Store, Grote Staat 26, 6211 CW Maastricht
  • Douglas online shop

 

Krijg je al een beetje de kerstkriebels van deze collectie?

Deel dit artikel
Back to top