Reviews

Bobbi Brown Luxe Lip Color - swatches & review

Waar zouden we momenteel toch zijn zonder een mooie lipstick? Dit klassieke make-up item is weer helemaal terug van weggeweest, al zullen lipstick fans weinig gemerkt hebben van de afwezigheid. Toch is er generatie geweest die liever koos voor lipgloss dan lipstick, iets wat nu compleet veranderd is, iedereen is tegenwoordig fan van lipstick! Ik ook, zeker als de lipsticks mooi van kleur zijn, fijn van textuur en goed blijven zitten! Ik heb weer mooie ontdekt : Luxe Lip Color lipsticks van Bobbi Brown, kijk maar mee...

Bobbi Brown Luxe Lip Color EUR 37,00 (in dit artikel vind je alle kleuren)

Zoals ik jullie al in het eerdere artikel vertelde hebben de lipsticks een luxere uitstraling dan de "normale" lipsticks van Bobbi Brown. Dat voel je direct al, het doosje is een stuk zwaarder en dat komt natuurlijk door de zware verpakking in goud. Ik dacht eigenlijk dat de lipsticks wel van metaal zouden zijn (deels althans) maar dat is niet zo, ze zijn van kunststof maar er zit wel wat extra gewicht verstopt in de verpakking.

De verpakking is geel-goud met zwarte details zoals de merknaam, bovenop de verpakking is het wapen van Bobbi Brown in de verpakking gedrukt, de uitstraling blijft chique en eenvoudig, luxe maar niet over the top.

Het wapen van Bobbi Brown staat op de dop!

Ik heb vier mooie kleuren kunnen uittesten, in totaal kun je 30 verschillende kleuren vinden bij de counters van Bobbi Brown, dat wordt lastig kiezen. 

v.l.n.r. Bobbi Brown Luxe Lip color 11 Raspberry Pink, 13 Bright Peony, 15 Brocade en 19 Red Berry

v.l.n.r. swatches 11 Raspberry Pink, 13 Bright Peony, 15 Brocade en 19 Red Berry

Bobbi Brown Luxe Lip color 11 Raspberry Pink

Raspberry Pink is een diep roze, vrij felle lipstick met een mooie natuurlijke glans, de lipstick glijdt over mijn lippen en geeft direct en zonder problemen kleur af. Op de foto zie je het resultaat van de lipstick rechtstreeks op mijn lippen aangebracht, zonder basis, kwastje of correctie, niet gek!

Bobbi Brown Luxe Lip color 13 Bright Peony

Bright Peony zit een beetje tussen roze en koraal in, het zou een perfect zomerkleurtje zijn wat mij betreft! Ook deze lipstick voelt weer fijn aan, de kleur is mooi dekkend en laat zich makkelijk aanbrengen.

Bobbi Brown Luxe Lip color 15 Brocade

Brocade lijkt in de huls wel heel donker paars/rood te zijn, maar op mijn lippen valt de kleur toch wat lichter uit. Ik zie er een donkerroze bessentint in, die mooi is als je voor herfst en winter een iets diepere kleur wilt dragen, maar ook weer niet te donker wilt gaan. De lipstick is mooi gepigmenteerd, brengt makkelijk aan en laat een mooie glans achter

Bobbi Brown Luxe Lip color 19 Red Berry

Red Berry zette mij ook even op het verkeerde been, niet qua kleur in de huls maar wel door de naam. Misschien had Red Cherry een betere naam geweest, ik zie nl een rood/bruine kleur terug op mijn lippen al kan het toch ook wel een vleugje paars zijn wat je door het rood heen ziet. Het is in elk geval een mooie herfstige, vrij klassieke kleur die goed staat bij mijn huidskleur. Ook deze brengt weer probleemloos aan, dekt goed en oogt mooi in één dun laagje.

Als je nieuwsgierig bent hoe de kleuren mij staan, dan kun je dat nog even zien op de full face foto's hierboven.

 

De Luxe Lip Color lipsticks van Bobbi Brown zijn heel erg fijn! De kleuren zijn prachtig en kleurecht, de kleur komen net zo mooi op de lippen als ze in de huls lijken, zonder moeite! Je hoeft niet moeilijk te doen, gewoon even met de stift over je lippen heen en ze zijn zo gehuld in een mooie kleur. Maar er is meer, de lipcontouren kun je mooi en precies tekenen, maar blijven ook mooi na een tijdje, ze trekken niet naar buiten (althans bij mij niet) en ik vind dat de Luxe Lip Color mijn lippen mooier en gladder maakt.

De houdbaarheid is goed, vandaag had ik een lunch van pompoensoep en een cracker met hummus, de kleur zat er nog goed op, alleen was de kleur in het midden wat vervaagd. Bijwerken was niet echt nodig, maar natuurlijk heb ik de kleur wel even verdeeld met mijn vinger, prima effect! De lipsticks zijn verrassend licht, ik merk eigenlijk amper dat ik er één draag, ook hebben ze vrijwel geen geur en plakken ze niet, maar geven wel een lichte afdruk als je iemand een kus geeft! En ze verzorgen de lippen goed, mijn lippen voelen gehydrateerd en gevoed, heel prettig!

Je koopt de Bobbi Brown Luxe Lip Color voor EUR 37,00 bij de counters bij De Bijenkorf en Douglas, in België o.a. bij Parfuma en Cosmeticary en binnenkort ook in een echte Bobbi Brown store in Antwerpen!

 

Het is je vast duidelijk, ik ben enthousiast over de Luxe Lip Colors van Bobbi Brown! Ze mogen dan wel een stukje duurder zijn dan de andere Bobbi Brown lipsticks, ze zijn ook echt wel fijner om eerlijk te zijn. In de range van 30 kleuren vind je vast een mooie kleur om eens uit te proberen! Als ik bij een counter ben ga ik ook weer even kijken, ik kan nog wel een mooie taupe kleur gebruiken!

Deel dit artikel
Back to top