Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes - week 42 2015

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Het zijn vooral foto's die je niet eerder hebt gezien in de photo diaries, kijk daarom gezellig mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

Vorige week maakte is ze voor het eerst: springrolls....nu ben ik er verslingerd aan, zo lekker!

Outfits passen...wat moet ik morgen aan als ik naar The house of beauty ga?

Het werd uiteindelijk een nette outfit met little black dress van Elise Gug, cape jasje van Zara en zwarte schoentjes van Casadei

De roze loper die liep van De Bijenkorf naar de Beurs van Berlage, dat ziet er al heel leuk uit!

Binnen was het enorm gezellig in de grote zaal van Beurs van Berlage, iedereen kwam op via het podium, zo'n leuk detail.

Bij MAC kon je een "tattoo" laten zetten van het bekende roze lintje van Pink Ribbon, die werd gemaakt door Paint  Pots en Chromalines te gebruiken.

Alles was roze bij The House of Beauty, het was een heerlijk, goed georganiseerd stijlvol event vol fijne mensen. Ik heb er zoveel vrolijke en blij mensen gezien, iedereen had het volgens mij enorm naar hun zin.

Er waren verschillende area's ingericht, Bobbi Brown stond bij de make-up area en daar kon je een make-up lesson volgen, een complete make-up les waarvoor je dan 30 euro doneerde aan Pink Ribbon.

Bij Jo Malone kreeg je een fijne hand/arm massage en kreeg je een fijne geurencombinatie "aangemeten", ik heb ontdekt dat Dark Amber & Lily erg fijn is met Mimosa & Cardamom, nieuwe favoriete combinatie!

Trees heeft enorm hard gewerkt met haar team om The House of Beauty een succes te maken, daar mag ze zeker trots op zijn. Volgend jaar moet dit event weer terugkomen en moet je er zeker bij zijn!

De volgende ochtend had ik trek in havermout met passievrucht en frambozen <3

De producten van La Prairie stralen niet alleen luxe uit, in gebruik zijn ze ook heerlijk en de ingrediënten zijn indrukwekkend, binnenkort eens tijd voor een paar goede reviews. De foundation/concealer heeft een nieuwe verpakking!

Nog zo'n fijn nieuw product, de Double Wear on the go foundation van Estée Lauder...binnenkort meer!

Mijn nieuwe truitje van Filippa K in donkerblauw is lekker warm, niet gek omdat het van merinowol gemaakt is. Mijn broek is grijzig/blauw en van 7 for all mankind, donkerblauwe pumps zijn van Zara

Ik hou van de knoopjes....

En mijn jas past er ook best bij...al is het niet mijn favoriete combinatie om eerlijk te zijn.

Mijn favoriete haarstylingsproducten van dit moment, die Kardashians doen zeker iets goed! En de Oribe Dry Texturizing Spray is ook fijn.

Volgende ontbijt...Skyrr met paleo crunchy cocos en veel fruit, met honing natuurlijk

Ik wilde mijn Burberry laarsjes aan, dus dacht ik eerst over deze outfit...

Maar mijn hoofd stond meer naar zwart....broek is van Frame, truitje van Filippa K en vest van By Malene Birger

Even kijken of jullie weten welke MAC lipsticks dit zijn! Niet stiekem kijken op Instagram, daar staat het antwoord namelijk al ;-)

Soms heb ik gewoon zin in een nette outfit, ook al werk ik gewoon thuis. Rok is van Zara, truitje van Vanillia, schoenen van Alexander Wang en vest van By Malene birger

Zeker als ik mooie make-up producten review, wil ik ook bijpassende kleding aan, bij mooie luxe lipsticks van Bobbi Brown hoort gewoon een mooie "achtergrond"

Creatief met foto's....

Mijn hemel, 5 tassen vol beautyproducten in één keer...dat is wel erg veel! Ik kan er weer even tegenaan.

Maar als ik dan zie wat er in de tassen zit ben ik al het werk alweer vergeten, zo mooi is dit palette van Armani.

De laatste avonden zit ik fijn met het boek Facepaint op schoot, heerlijk om door te bladeren en meer te weten te komen over de geschiedenis van make-up.

Wat is het toch jammer dat zij er niet meer is, ze had nog zoveel mooie muziek kunnen maken. Gelukkig hebben we haar muziek nog wel, ik draai Amy Winehouse echt bijna dagelijks.

Kokek! Uit het Comfort food boek van Jamie Oliver, echt herfstig met veel paddestoelen.

Eerst maakte ik een champignonnesoep, die ik daarna deels gebruikte voor deze ovenschotel met penne, alles smaakte heel fijn.

Batwoman dus! in trui van Zoe Karssen!

Bij Bobbi Brown in New York gebruikte MUA Mark deze combinatie, eerst een laagje tinted moisturizer en daarna plaatselijk nog wat Intensive Skin Serum foundation en inmiddels ben ik ook groot fan van die combinatie!

Ja, de Lip Maestro van Armani in kleur 508 is zo mooi...en mat!

Blij met mijn nieuwe iPhone 6s Plus!

Ondanks dat ik pas nog live bij Sephora had geshopt, wilde ik toch nog wat hebben en dus kwam er weer een Sephora bestelling binnen....erg he?

Op Snapchat kun je hele rare en enge foto's maken....

Op weg naar Amsterdam, ik draag een jurkje van Vanillia, een transparante jas van Zara en bordeaux ponyhair pumps van Michael Kors

Ik ging Strijken met Fred van Leer en dat was heel gezellig! Binnenkort meer <3

Jaaaaa!!!! Nieuwe Tom Ford lipsticks, er komen 12 nieuwe kleuren uit en ik ga er een paar proberen/reviewen!

's Avonds gaan we gezellig met zwager en schoonzus uit Texas eten, we hebben een fijne avond gehad en heerlijk gegeten bij Van der Valk in Dordrecht, het eten daar is echt heel goed! Wel even wat anders dan vroeger met de biefstukjes en appelmoes met kers....ik at geweldige coquilles met krab en de lamskoteletjes van Bo waren ook geweldig!

 

Zoals jullie inmiddels vast wel gemerkt hebben, deel ik ook regelmatig photo diaries van mijn dagen, maar dat doe ik maar een paar keer per week. Ik zal de "behind the beautyscenes" foto's van de andere dagen voor jullie opsparen in een wekelijks overzichtje, zo mis je niets!

En natuurlijk kun je mij ook volgen op Twitter en/of Instagram, daar deel ik dagelijks meerdere foto's!  Wil je nog meer zien, dan kun je mij ook toevoegen op Snapchat (gebruikersnaam Mrsbeautyscene). Bedankt voor het kijken, tot volgende week of tot de volgende photo diary!

Deel dit artikel
Back to top