Blogs & Editorial

Photo diary van 21 oktober 2015 - dagje bijna niets bij Badhotel Bruin

Ons spontane tripje naar Vlieland is alweer bijna voorbij....het was met recht een bliksembezoek! Toch kan zo'n dagje van omgeving veranderen en echt even relaxen toch wel heerlijk zijn, dan heb je toch meer vakantie dan als je gewoon thuis en aan het werk blijft. Over vier uurtjes stappen we weer op de boot, maar ik heb nog een paar foto's in mijn photo diary van 21 oktober 2015...

Dit palette van Lancome kreeg ik pas binnen en leek mij ideaal om mee te nemen, morgen laat ik jullie mijn review zien!

In Vlieland past een simpele rustige look, een tikje Parisienne volgens Lancome, maar het kan dus ook in Nederland! De lipstick is helemaal te gek, een ideale kleur voor iedere dag.

Na het ontbijt zijn we even gaan wadlopen, gewoon direct langs de dijk, want het water kwam alweer op. Het blijft een avontuur, zeker als je even goed vastzit in het wad...kom je wel weer los?

In de verte ligt de boot, die zou over een uurtje vertrekken, maar wij blijven nog een nachtje!

Zoveel schelpen, de meeste zijn leeg, maar je vindt er ook oesters, mosselen en alikruiken...

Grappig al die afrdrukkken van de vogels, het lijkt wel een schilderij....

Je ziet ze bijna niet, maar de meeuwen met de bruine vlekken zijn leuk, haha!

Na onze wandeling was het lunchtijd, Sem en ik deelden een tosti van uienbrood en kroketjes!

Vannacht kreeg ik een appje van Bo, ik moest snel kaartjes gaan kopen voor de premiere van de nieuwe Star Wars film. De voorverkoop ging heel snel, ik heb dus snel 5 kaarten besteld...nu kunnen er nog wat liefhebbers/vriendjes mee, ik kan niet wachten!

Na de lunch las ik de biografie van Frank Sinatra en keek Sem een aflevering van Dr.Who. We zijn ook nog een stukje gaan fietsen, richting vakantiehuis in de duinen waar we een paar jaar geleden waren geweest. Helaas begon het toen te regenen en dus zijn we weer snel het bos in gefietst....al hebben we het huis nog wel even gezien natuurlijk.

Marco zou om 4 uur aankomen met de boot, daarvoor zijn we nog even het museum in gelopen....het was nogal klein en niet zo spannend, na 10 minuten stonden we weer buiten, haha!

Maar niet voordat we bij een lieve dame hadden gekeken hoe ze dit soort buideltjes breide....ik had er vroeger ook zo één, die maakte mijn oma  voor me. Zo leuk om te zien, brings back memories.

Het museum is gevestigd in het nog bestaande oudste huis van Vlieland.

En zo is het volgens Sem, Hotel Mama is altijd open natuurlijk!

Grappig, blijkbaar kun je hier sterke drank bij doen en heb je dan een heerlijk smakend drankje voor bij de koffie ofzo.

Het weer was vandaad iets minder fijn dan gisteren, maar in Badhotel Bruin is het altijd warm en gezellig!

Op weg naar de boot liepen we over de dijk waar het water nu heel hoog stond en behoorlijk wild was, windkracht 5 of 6 en dat voelde echt wel anders dan gisteren toen we aankwamen...wat een omslag! Toch is het dan ook fijn om er te wandelen, al moet je je wat dikker aankleden natuurlijk.

De boot is er bijna...maar een warme chocomel en kopje thee kunnen er wel in....snoepen doen we hier goed!

De boot is er, Marco kwam toch nog een nachtje Vlieland doen, eigenlijk had hij het een beetje te druk op zijn werk, maar ja...wel zo gezellig!

Even bijpraten bij de open haard en daarna door naar de kamer, die moesten we natuurlijk even laten zien.

Miezerregen verpest inderdaad altijd mijn haar, al had ik nog mijn capuchon en muts wel op....

Een mooi moment om de nieuwe ghd platinum styler te testen!

Dat kan dus bijna geen enkele styler, binnen een paar minuten is mijn haal weer mooi steil, valt het goed en glanst het...ideaal!

De rest van de avond eten we en drinken we een wijntje, zalige entrecote van the big green egg en dat smaakt zo lekker!

 

Straks gaan we weer naar het vasteland en dat is ook weer fijn, ik heb nog behoorlijk wat werk te doen de komende dagen, na 2 dagen relaxen kan ik dus lekker aan de slag! Tot de volgende keer weer.....we'll be back! Misschien moeten we eens een Beautyscene weekendje organiseren in Vlieland?

Deel dit artikel
Back to top