Nieuws

Tom Ford geeft Drake een lipstick!

Wist je dat zanger Drake een groot fan is van Tom Ford? Hij heeft zelfs een nummer genaamd Tuscan Leather, waarschijnlijk één van zijn favoriete geuren (en terecht, een geweldige geur voor mannen). Maar wat blijkt, Tom Ford is ook Drake fan, want hij 1 van de 50 nieuwe Lips & Boys collectie vernoemd naar de stoere zanger. Natuurlijk moet je de Drake lipstick hebben als fan, gelukkig komt deze ook naar Nederland. Kijk even mee naar de voorlopige informatie over de Tom Ford Lips & Boys collectie van 2015

Tom Ford Drake lipstick EUR 30,00 (voorlopige prijs, verkrijgbaar vanaf november 2015 bij De Bijenkorf & Parfuma)

beeld via Instagram #TFlipsandboys

De Tom Ford Lips & Boys collectie bestaat, net als vorig jaar, uit 50 lipsticks in een kleiner formaat dan de "normale" Tom Ford lipsticks. Ze zien er wel exact hetzelfde uit als de grote variant en zijn ook net zo prettig om te gebruiken. Vorig jaar kwam deze collectie Lips & Boys ook al uit, nu komen er 25 nieuwe kleuren en komen er 25 "boys" terug die we al eerder zagen. Ik heb nog geen exacte informatie over de complete collectie, dat volgt nog.

 

Ik weet wel zeker dat de Tom Ford Lips & Boys collectie met 50 mini lipsticks naar Nederland komt, in de USA komt de collectie waarschijnlijk uit op Black Friday (de vrijdag na Thanksgiving), maar ik heb ook een datum van 30 oktober 2015 gezien. Het is dus even afwachten wanneer wij de Drake lipstick kunnen kopen, ik gok tijdens de opening van de nieuwe Tom Ford Beauty counter in De Bijenkorf in Amsterdam op 14 november 2015!

 

Ga jij voor een Drake lipstick? Of wacht je even af hoe de andere "boys" er uit zien? 

Deel dit artikel
Back to top