Reviews

Tom Ford brengt 12 nieuwe lipsticks uit deze herfst

Afgelopen weekend schreef ik al dat we binnenkort de nieuwe (& oude) Lips & boys collectie van Tom Ford in de winkels kunnen vinden, inclusief de Drake lipstick. Maar daar blijft het niet bij, wat Tom Ford betreft, hij brengt ook nog eens 12 nieuwe, full size lipsticks uit, waaronder enkele met een metallic finish, de nieuwste lipstick trend. Natuurlijk was ik nieuwsgierig, jullie ook? Ik heb 5 kleuren getest en er swatches van gemaakt, kijk je mee?

 

De Tom Ford Lip Color zijn zeker mijn favoriete lipsticks, ze zien er al prachtig uit in de huls, maar zijn ook nog eens erg fijn om te dragen. Ze zijn allemaal zeer gepigmenteerd en bevatten luxe ingrediënten zoals murumuru-olie, soja-extract en kamillebloemextract die de formule ook verzorgend maken. Het resultaat zijn gladde, volle en mooi gekleurde lippen, die ook nog eens enorm lang mooi blijven, zeker met de extra langhoudende matte kleuren. Dit zijn de 12 nieuwe kleuren die we in Nederland en België zullen krijgen:

Casino (bekend als Blake) & Dark and Stormy (bekend als Pavlos)

Flash of Pink (bekend als John) & Guilty Pleasure (bekend als William)

Lilac Nymph & Misbehaved

Seventh Sin & Showgirl (bekend als Francesco)

Something Wild & Sunset BLVD (bekend als Tomas)

Sweet Mystery (bekend als Peter) & Virgin Rose

Bij een aantal nieuwe kleuren staat een naam, die verwijst naar de vorige Lips & Boys collectie van Tom Ford. Blijkbaar waren sommige jongens zo populair dat ze nu in de vaste collectie zijn opgenomen. Handig om te weten, zeker als Peter of Tomas misschien wel je favorieten waren! 

Ik heb vijf kleuren kunnen testen, Sunset BLVD heb ik zelf uitgekozen en de andere kleuren kreeg ik toegestuurd, het zijn niet persé kleuren die ik zou uitkiezen. Toch ben ik inmiddels wel fan van So Vain en Something Wild!

v.l.n.r. Tom Ford Lip Color Lilac Nymph, Sunset BLVD, So Vain, Something Wild & Seventh Sin

v.l.n.r. swatches Tom Ford Lip Color Lilac Nymph, Sunset BLVD, So Vain, Something Wild & Seventh Sin

Tom Ford Lip Color Lilac Nymph - een zeer koele roze kleur met een vleugje lila, de kleur dekt prima ook zonder basis en de lipstick heeft een subtiele glans. Zorg wel dat je lippen extra zijn verzorgd met een lipbalm, zulke lichte tinten hebben meer de neiging om in de lijntjes te gaan zitten.

Tom Ford Lip Color Sunset BLVD - een frisse oranje/koraal tint met gouden shimmer die vrij transparant is, in vergelijking met andere Tom Ford kleuren. Wil je deze kleur meer laten opvallen, dan zou je een oranje lippotlood kunnen gebruiken, maar ik vind de kleur nu juist wel mooi. Ik hou van een vleugje oranje in mijn lipstick, maar het moet ook niet te oranje zijn.

Tom Ford Lip Color So Vain - een mauve/roze lipstick met een mooie glans en amper zichtbare heel fijne shimmers, die ik pas zag op mijn watje toen ik de lipstick er weer afhaalde. Grappig, want ze vallen dus helemaal niet op! De kleur is wel heel mooi, het is vrijwel mijn eigen lipkleur, dus zou je kunnen zeggen dat ik mijn perfecte "nude" lipstick heb gevonden voor de ultieme nude make-up look!

Tom Ford Lip Color Something Wild - een frisse rode lipstick met een tikje roze en wat fijne, wittige shimmers die je alleen ziet in flink zonlicht. Het maakt de kleur net even iets sprankelender, de formule is heel fijn en dekt snel, een prima kleur als je niet van te fel rood houdt!

Tom Ford Lip Color Seventh Sin - een koperkleurige metallic lipstick, iets waar we best een beetje aan moeten wennen, denk ik. Ook ik ben nog niet helemaal om, al heeft zo'n kleur zeker wel iets, mits je je make-up er ook goed bij aanpast. Ik zie dan een mooie strakke smoky eye voor me in warme tinten, prachtige contour met goed zichtbare highlighter en deze lipstick. Natuurlijk draag je je haren dan in een strakke paardestaart en trek je je mooiste Tom Ford little black dress aan....haha, volgende keer ga ik het zeker doen! Oh ja, de finish is niet helemaal egaal, de lipstick hapert een beetje, maar dat kan ook door de lipbalm komen die ik eronder draag. Maar als ik die niet gebruik, dan gaan de fijne gouden shimmers weer in de lijntjes zitten....

Toen ik deze lipsticks kreeg viel mij op dat de verpakkingen wat donkerder leken dan die van de "oude" lipsticks, nu kan het natuurlijk gezichtsbedrog zijn, maar volgens mij zijn ze nu zwart met goud i.p.v. heel donkerbruin met goud. Persoonlijk vind ik dit een logischere keuze voor Tom Ford, die is juist zo goed met zwart en goud! Ik ben benieuwd of we vanaf nu voortaan altijd zwarte verpakkingen gaan zien? Op de foto zie je links de oude verpakking en rechts de nieuwe verpakking, zien julie het verschil?

 

De nieuwe Tom Ford Lip Color lipsticks (prijs EUR 48,00 bij De Bijenkorf) zijn momenteel al te koop bij Parfuma, maar ik verwacht ze ook snel bij De Bijenkorf. Natuurlijk weten jullie inmiddels wel dat er begin november 2015 een geweldige nieuwe Tom Ford Beauty counter opent in De Bijenkorf Amsterdam? Ik denk dat deze nieuwe kleuren dan daar geïntroduceerd zullen worden, ik ben benieuwd naar de andere kleuren! Mijn favorieten zijn momenteel So Vain en Something Wild, ze dragen weer heerlijk!

 

Heb jij al een tripje gepland naar de nieuwe Tom Ford Beauty counter in De Bijenkorf in Amsterdam? De officiële opening is 14 november 2015 volgens mij!

Deel dit artikel
Back to top