Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes - week 43 2015

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Het zijn vooral foto's die je niet eerder hebt gezien in de photo diaries, kijk daarom gezellig mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

De foto rechts is nog van vorige vrijdag, maar ik moest even mijn nieuwe laarzen laten zien, overknee van suede met hele hoge hakken liefde!! Zaterdag had ik een praktische outfit aan, we gingen even bij oma verhuizen en verbouwen.

Neefje Ferron was er ook en wilde even een eng gezicht maken op Snapchat, haha!

De nieuwe (nou ja, nieuwe) herfstcollectie van Lancome hebben jullie inmiddels gezien, heel fijn en mooi!

Ik was even een deel van mijn make-up stash aan het opruimen en kwam deze NARS blushes tegen, leuk zijn ze he? Note to self : ik heb geen blushes meer nodig....

Het blijft een beetje gek om photoshoots te houden op een gewone saaie maandag, maar ja...het is werk!

Cute, deze foto kwam ik tegen tijdens het opruimen van een kast, kunnen jullie raden wie dit zijn?

Dit is makkelijk, dat zijn Bo en ik, zo'n 17 jaar geleden toen Bo nog op mijn nek kon gaan zitten. Zien jullie mijn 90s dunne wenkbrauwen ook? Pamela Anderson was mijn voorbeeld.....

Zo prachtig dit Camouflage palette van Burberry, dat volgens mij nu al in sommige winkels te koop moet zijn...exclusief bij enkele Douglas filialen en in hun online shop.

Dit boek "Oma vertel eens" kwam ik ook weer tegen, ik was het bijna vergeten, mijn oma had het braaf ingevuld een jaar of 7 geleden. Inmiddels is ze best een beetje in de war en dus is het toch fijn om haar verhalen over vroeger te lezen. 

Toen ik in Vlieland was, ging Vivianne (ex-stagiaire en assistent) even langs bij de Kunsthal in Rotterdam waar de Clarisonic X Keith Haring samenwerking werd geintroduceerd. In de Kunsthal is momenteel een tentoonstelling over de pop art kunstenaar te zien, aanrader volgens Vivianne! De speciale Clarisonics zijn nu te koop bij ICI Paris XL als het goed is.

Ik ben niet zo snel onder de indruk van badspullen in een hotel, maar deze fijne Bulgari set bij Badhotel Bruin is toch wel heel fijn.....eens kijken of ik de showergel ook in het groot kan kopen, die is lekker.

Inmiddels gebruik ik deze Rodial producten al een week of twee, ze bevallen me best goed, vooral het Dragon's XXL serum

Lekkere taartjes bij Bakkerij Westers op Vlieland, althans ze zien er heel mooi uit maar ik hou niet van vijgen!

Terug thuis en natuurlijk direct even boodschappen doen bij Albert Heijn

Er moest even een nieuwe stekkerdoos aangesloten worden in onze garage....zo was het in elk geval niet goed!

Mooie kerstnagellak van OPI, de swatches van de hele collectie komen er nog aan, er was iets mis gegaan met de post!

Nog meer testen, de Crema Nude van Armani, een soort luxe anti-aging creme met een tintje, snel meer

Ik hou van mijn Bretonse truitje van Filippa K, maar slanker maken doet het niet...

Tom Ford krijgt nieuwe kleuren lipsticks, de normale full size varianten en natuurlijk binnenkort ook de Lips & boys collectie, swatches komen eraan.

Jaaaa.....Guerlain kerst!

Rimmel London zou mijn wimperkruller komen ophalen en omruilen voor hun nieuwe mascara, helaas kwam Matt niet langs, zonde! Maar als het goed is, vind ik binnenkort wel een mascara in mijn brievenbus...kan ik mooi mijn Chanel wimperkruller houden.

Zo lekker kleurrijk zijn deze producten van By Terry, het is een deel van de herfst make-up collectie, By terry koop je o.a. bij Babassu.

Matte lippoeders van L'oreal, dat werkt dus echt te gek, vanaf november bij Etos....en je raadt het al, de swatches komen eraan....

Ik dacht dat deze anti-aging handcreme van Filorga net zo zwart was als op de foto, maar dat is niet zo. Het is wel een zalige creme die mijn handen direct gladder maakt.

Een stukje van de Magoc of the night collectie van MAC, de verpakkingen zijn behoorlijk fel van kleur....de inhoud is pretty <3

 

Zoals jullie inmiddels vast wel gemerkt hebben, deel ik ook regelmatig photo diaries van mijn dagen, maar dat doe ik maar een paar keer per week. Ik zal de "behind the beautyscenes" foto's van de andere dagen voor jullie opsparen in een wekelijks overzichtje, zo mis je niets!

En natuurlijk kun je mij ook volgen op Twitter en/of Instagram, daar deel ik dagelijks meerdere foto's!  Wil je nog meer zien, dan kun je mij ook toevoegen op Snapchat (gebruikersnaam Mrsbeautyscene). Bedankt voor het kijken, tot volgende week of tot de volgende photo diary!

Deel dit artikel
Back to top