Blogs & Editorial

7 dingen over mij die je (misschien) niet wist

Als je Beautyscene volgt, dan weet je misschien wel dat er één iemand de drijvende kracht achter de website en social media account is namelijk ik! Ik ofwel Debbie, de oprichter/blogger/curator/hoofdredactrice/gezicht van Beautyscene.nl. Jullie kennen allemaal mijn liefde voor beauty en als je mij al wat langer volgt weet je vast ook wel iets over mijn persoontje. Toch zijn er nog altijd dingen die jullie niet wisten......

Het Hof van Dordrecht

Als klein meisje speelde ik tijdens de schoolpauzes op een unieke locatie, nl. in het Hof van Dordrecht. Dat is een plein middenin de oude stad waar ooit lang geleden belangrijke geschiedenis werd geschreven voor Nederland. Vorig jaar zat de Koninklijke familie er nog tijdens Koniginnedag, grappig want wij deden er vroeger gewoon tikkertje en meiden & jongenspakkertje. Ik zat trouwens op de Statenschool, die zit in één van de mooiste schoolgebouwen van ons land volgens mij!

Maat 37

 

Dat ik gek ben op schoenen, dat weten jullie misschien wel, maar wist je ook dat ik maat 37 heb? Haha...niets bijzonders misschien, maar ik ben wel blij met mijn (relatief) kleine maatje. Vooral als het uitverkoop is heb ik er profijt van, in mijn maat is altijd nogal veel te vinden en dat is natuurlijk gunstig. Echt dure schoenen koop ik zeker graag in de sale, tenzij het echt klassieke modellen zijn die weinig tot nooit in de uitverkoop komen, dan moet ik soms wel de volle prijs betalen....Gelukkig is er nog Zara, waar ik tegenwoordig weer gewoon maat 37 heb, eerst vielen die zo klein en nu niet meer, raar!

Stavoren

 

Als heel klein meisje ging ik met mijn vader en moeder altijd op vakantie naar het Friese stadje Stavoren, ongeveer tot ik een jaar of vijf was. Mijn opa en oma waren gek op Friesland en zijn nooit ergens anders naartoe op vakantie geweest, die liefde gaven ze gewoon aan ons door. Ook al was ik heel klein, ik kan me nog exact herinneren hoe de straat eruit zag waar ons huisje stond en hoe ik door de tuin naar de dijk liep om te kroelen met de koeien die erop liepen. Als ik er in de buurt ben, neem ik altijd een kijkje in dit leuke stadje!

Netflix onder de douche

 

Ik douch altijd 's avonds en kijk tijdens het douchen graag Netflix! Nee, ik heb geen tv in de douche, maar wel plekje waar mijn ipad mini kan staan. Vanuit de inloopdouche kan ik die ik perfect zien en dus kijk ik tijdens het haren wassen lekker naar House of Cards, Empress of the Palace of Narcos! Ik zet ook weleens RTL 4 op als ik RTL Late night niet wil missen! Het was echt altijd mijn droom om in de badkamer tv te kunnen kijken en nu kan dat gewoon met een ipad en wifi, geweldig toch?

MAC liefde

 

Jullie weten allemaal wel dat ik gek ben op MAC, maar eigenlijk heb ik die liefde helemaal niet zo heel erg lang. Ik kocht mijn eerste MAC product online ergens in december 2006, het was een palette uit de Formal Black Holiday collectie en ik heb het nog steeds. Grappig detail, ik werd op het idee gebracht door iemand op het Lush forum, daar was ik toen nl. veel te vinden! En daarna ging het los met mijn aankopen....

MH17

 

Jullie weten natuurlijk alles van de vreselijke ramp met de MH17 van vorig jaar? Onlangs kwam ik er pas achter dat er ook iemand omgekomen is waarmee ik een familie connectie had. Ik keek naar RTL Late Night en zag een vader en moeder voorbij komen die spraken over hun omgekomen zoon en schoonzoon, toen ik ineens wist dat ik die man kende. Bij navraag bij mijn moeder klopte dat ook, hij was de zoon van de man van mijn oud-tante, de zus van mijn oma. Bij die tante gingen wij vroeger heel vaak op bezoek en daar heb ik de vader van de omgekomen jongen heel vaak gezien. Helaas is het contact na overlijden van de tante (ergens in mijn pubertijd) met die kant van de familie verloren gegaan, toch voelde het wel even raar toen ik erachter kwam. Ik leef uiteraard erg mee met zijn familie, al is het dan vanaf een afstand, wat is het toch een vreselijke gebeurtenis.

Liefde voor vesten

 

Sinds vorig jaar ben ik groot fan van wollen, grof gebreide vesten....ik draag ze het liefst iedere dag. Dat levert regelmatig een zoektocht op door winkels en webshops, op zoek naar het volgende favoriete vest. Mijn favorieten zijn van By Malene Birger, maar ik ontdekte onlangs de handgemaakte vesten van Kiro by Kim en nu wil ik er één. Leuk trouwens, alle vesten worden handgemaakt door ontwerpster Kim Chen en je hebt dus altijd een uniek stuk! Liefde voor vesten <3 Ik draag ze het liefst op een broek gecombineerd met een paar mooie hakken of soms ook lekker met gympen.

 

Wist je dit van mij? Heb jij ook van dat soort "geheimen" die niet iedereen van je weet?

Deel dit artikel
Back to top