Fashion

Verslag van de Strijken met Fred workshop en maak kans op een shopdag

Weten jullie eigenlijk dat ik gek ben op strijken? Misschien lastig te geloven, maar het is toch echt zo! Toch heb ik het idee dat ik behoor tot een uitstervend ras van vrouwen, zeker toen ik bij de strijkworkshop van Braun merkte dat veel vrouwen helemaal nooit meer kleding strijken. Er zijn zelfs vrouwen die niet eens een strijkplank in huis hebben, ik gleed bijna van mijn stoel af toen ik het hoorde. En dat terwijl strijken best heel ontspannend en leuk kan zijn, zeker als je het doet samen met Fred van Leer! Kijk even mee naar mijn impressie van de strijkworkshop en maak kans op een shopdag met Fred...

De strijkworkshop Strijken met Fred werd gehouden in de mooie NL studio's in Amsterdam, toen ik aankwam was het al leker druk en stonden de Braun CareStyle 5 stoomgeneratoren al klaar. Er waren ook 10 winnaressen aanwezig van de Strijken met Fred winactie die zich hadden opgegeven op www.strijkenmetfred.nl

Er was ook voor een lekkere lunch gezorgd en de witte chocolademousse was helemaal geweldig!

In de andere ruimte stonden 8 strijkplanken opgesteld waar we zelf mee aan de slag konden, maar niet voordat Fred ons zijn tips en trucs liet zien. De Braun CareStyle 5 heeft enorm veel voordelen, maar het belangrijkste is natuurlijk de stoom! Met de hete stoom maak je ieder kledingstuk binnen no time glad.

We gingen zelf ook even aan de slag, ik had een lange, transparante jas meegenomen die ik aan wilde doen, maar te gekreukt was. Ik wilde hem thuis strijken, maar het was natuurlijk veel leuker om de jas tijdens de workshop te strijken als test. Dat ging heel makkelijk, de CareStyle 5 is heel licht en gleed razendsnel over de hele jas heen. En weet je wat helemaal fijn is, je hoeft de Braun CareStyle5 niet meer in te stellen op het soort materiaal wat je strijkt en je kunt zelfs over applicaties heen strijken.

Ook zo'n lastige jas was heel snel mooi en glad! Ik vind het echt belangrijk dat mijn kleding goed gestreken is, het valt dan veel mooier en staat veel verzorgder. Wist je dat het ook voor de hygiëne van bijvoorbeeld babykleding en theedoeken ook belangrijk is om die te strijken. Door de hitte van de stoomstoot van de Braun CareStyle 5 worden de bacteriën gedood en is de kleding echt helemaal schoon.

Klaar! Even een selfie maken in de spiegel, mijn jas ziet er weer goed uit. Zien jullie Kelly van Kellycaresse ook? Zij was ook bij de strijkworkshop, binnenkort kan zij al haar babykleertjes gaan strijken.

Fred van Leer kennen we allemaal wel als de leukste stylist van Nederland en dat is hij ook echt, wat een sympathieke, lieverd die de Strijken met Fred workshop enorm gezellig maakte. Het was echt een feestje om erbij te zijn en daarom is het zo leuk dat er nog een winactie is waarbij je gezelligheid met Fred kan winnen. De informatie daarover lees je hieronder, maar bekijk ook nog even de video van de strijkworkshop van Braun & Fred van Leer.

Sfeerimpressie strijkworkshop met Fred. from Braun on Vimeo.

 

Win een shopdag met Fred van Leer inclusief EUR 500,00 shoptegoed

 

Kreuk is niet leuk en strijken is fijn, uitspraken die je stylist Fred van Leer vast regelmatig hebt horen zeggen in Hollands Next Top Model! Gelijk heeft hij, maar het is natuurlijk nog leuker om bij je eerste strijkbeurt met de Braun CareStyle 5 een compleet nieuwe garderobe te kunnen strijken? Doe daarom snel mee met de winactie van Braun waarbij je een shopdag met Fred van Leer plus EUR 500,00 shoptegoed kunt winnen. Ik weet zeker dat het een heel gezellige dag gaat worden en aan het einde van de dag krijg je ook nog eens een nieuwe Braun CareStyle 5 stoomgenerator. Jij loopt er deze herfst en winter in elke geval helemaal kreukloos en stijlvol bij, met dank aan Fred en Braun.

Ga snel naar Strijkenmetfred.nl en doe mee met de winactie!

Maak nu kans op een shopdag met Fred! from Braun on Vimeo.

 

Binnenkort vertel ik je meer over mijn ervaringen met de Braun CareStyle 5, die kreeg ik na de Strijken met Fred workshop netjes thuisbezorgd net zoals de winnaars. Wat een geweldige afsluiting van deze leuke winactie van Braun! Heb je nog strijktips nodig? Je vindt ze op www.strijkenmetfred.nl

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Braun 

Deel dit artikel
Back to top