Nieuws

Philosophy Holiday 2015 collection

Philosophy heeft ook altijd een superleuke feestdagencollectie, die gelukkig (deels) ook naar Nederland komt. De Snow Angel showergel/shampoo/bubble bath komt weer terug, samen met de Christmas Cookie, aangevuld met nieuwe Iced Orchid en Shimmering Snowlace. Dat zijn al heel fijne cadeautjes voor onder de boom, maar de echte Philosophy liefhebber maak je vast ook heel blij met de mooie cadeausets. Kijk even mee naar de producten die eraan komen....

 

Snow Angel & Christmas Cookies Shampoo, Shower Gel & Bubble Bath EUR 21,05 per stuk (fles 480 ml)

Iced Orchid & Shimmering Snowlace Shampoo, Shower Gel & Bubble Bath EUR 21,05 per stuk (fles 480 ml)

Twinkling Snowflake set EUR 27,22 Snow Angel, Snow Man & Twinkling Starlight shampoo, shower gel & bubble Bath (3 x 180 ml)

Amazing Grace layering set EUR 50,56 met whipped body cream, eau de toilette en shampoo/shower gel/bubble bath

Pure Grace layering set EUR 50,56 met whipped body cream, eau de toilette en shampoo/shower gel/bubble bath

Glowing days ahead EUR 94,39 met daarin purity made simple, the microdelivery exfoliating facial was, microdelivery peel, hope in a jar night, renewed hope in a jar en time in a bottle

Hope for the holidays EUR 41,05 met renewed hope in a jar, renewed hope in a jar night en renewed hope in a jar eye

Amazing Grace ornament EUR 16,61 (15 ml)

Hands of hope ornament EUR 12,17 (30 ml)

Renewed hope in a jar ornament EUR 17,72 (15 ml)

 

De Glowing days ahead set is echt te gek, er zitten heel wat van mijn favorieten in, zoals de Hope in a jar night, het Time in a bottle serum met veel vitamine C, de exfoliating face wash en natuurlijk de purity made simple. Het is een fijne set als je kennis wilt maken met meerdere Philosophy producten! De showergel/shampoo/bubble baths zijn ook altijd leuk, Snow Angel heb ik meestal wel in de winter en die gebruik ik graag, wel als shower gel trouwens en niet als shampoo want daar wordt mijn haar niet zo blij van!

 

De Philosophy Holiday 2015 collectie zal vanaf half november 2015 exclusief te koop zijn bij ICI Paris XL, ook in hun online shop. Ik zou mijn boom best vol willen hangen met de leuke Philosophy oranmentjes, jij ook?

Deel dit artikel
Back to top