Inspiratie & Tutorials

Face of the day - Bond Girl

Nee, helaas koos Daniel Craig mij dit keer weer niet als zijn Bond girl! Maar nu Monica Belucci op haar 51e toch een Bond lady speelde is er voor mij misschien ook nog hoop! Haha, nee hoor, just kidding! Toch had ik gisteren wel iets met Bond, ik droeg nl. de Bond Girl Matte Revolution lipstick van Charlotte Tilbury. Kijk even mee naar de producten die ik nog meer gebruikte in deze face of the day - Bond girl...

Ik heb weer een keer een oogschaduwpalette van Charlotte Tilbury uit de kast gepakt, de Dolce Vita is geïnspireerd door de looks van Penelope Cruz, wist je dat? Omdat het blijkbaar een echte Charlotte Tilbury dag was, koos ik ook mijn favoriete contourduo, dat is absoluut een aanrader. 

Charlotte Tilbury Matte Revolution lipsticks zijn mooi gepigmenteerd, zijn zacht en zeker niet droog en blijven goed en lang zitten, Bond girl is een oudroze kleur met een vleugje bruin, een prima kleur voor een werkdag!

Ik heb de volgende producten gebruikt:

 

- MAC Mineralize Timecheck lotion (review)

- Too Faced Born this way foundation

- MAC 180 kwast

- Guerlain Météorites Voyage Enchanté

- Charlotte Tilbury Filmstar Bronze and glow (review)

- NARS Deep Throat blush

- Charlotte Tilbury The Dolce Vita eyeshadow

- L'Oréal Paris Superliner (review)

- Rimmel London Super Curler mascara

- Armani Eye & Brow Maestro & brush (review)

- Laura Mercier Secret concealer (review)

- Charlotte Tilbury Matte revolution lipstick Bond Girl (review)

- Lancome concealer kwast (review)

- Jacks Beauty Line Slanted blush kwast & Blending brush (review)

Met het Filmstar bronze & glow palette kun je je gezicht mooi contouren en stroben, het is zeker een van mijn meest gebruikte palettes hiervoor! Ik breng deze aan met de schuine blushkwast, de ene kant gebruik ik voor de bronzer en dan draai ik de kwast een kwart slag om voor de highlighter. 

 

Vinden jullie het leuk om tussendoor wat vaker van dit soort artikelen te lezen? Of moet ik zeggen bekijken, want veel tekst staat er niet in, die bewaar ik dan wel voor de reviews! 

Deel dit artikel
Back to top