Reviews

Welke lipsticks moet je kopen met 40 % korting?

Krijg je ook geen genoeg van mooie lipsticks? Deze herfst kiezen we massaal voor bessenkleurige varianten, liefst met een fluwelen finish. De durfals kiezen nu al voor een lipstick met metallic finish, iets waar ik zelf nog wel een beetje aan moet wennen. Ben je niet zo uitgesproken, dan kun je nog altijd voor een "my lips but better" kleur gaan! En het is natuurlijk helemaal fijn als een mooie lipstick je lippen in het koude weer ook extra verzorgd, kortom...tijd voor 1 (of nog beter 2) nieuwe lipstick(s). Gelukkig krijg je bij ICI Paris XL momenteel 40 % korting op lipsticks, lipglosses en nagellakken....

L'Oréal Paris Color Riche lipsticks (review) - vooral de matte varianten zijn heel mooi, die blijven ook heel lang zitten.

Dior Addict lipsticks (review) - lipsticks met een medium kleur en veel glans of glitters voor sprankelende lippen, ze plakken niet en blijven best lang zitten

Dior Diorific lipsticks (review) - op de foto zie je de matte varianten van de kerstcollectie, maar de normale Diorific lipsticks zijn ook heel fijn, super dekkend en extreem luxe aanvoelend, maken de lippen mooi glad.

Collistar Vibrazioni di colore Marsala lipstick (review) - in de nude+ collectie vind je deze geweldige, must have kleur! Maar als je liever een nude lipstick draagt, dan heeft Collistar die zeker ook

Guerlain KissKiss Roselip lipsticks (review) - licht gekleurde lipbalsems, die je lippen goed verzorgen, gladder maken en dus een subtiele kleur geven, de verpakking is beeldschoon!

Clinique Pop lipstick (review) - primer en lipstick in één, vooral de knalkleuren zijn erg fijn in gebruik omdat ze makkelijk opbrengen en vooral bij de lipcontouren netjes blijven zitten de hele dag! Leuk dat je aan de buitenkant ziet welke kleur de lipstick heeft, handig met opbergen!

Lancome Shine Lover lipsticks (review) - deze lipsticks lijken erg op de KissKiss Roselip lipsticks, het is een kruising tussen een lipbalm en een lipstick, die ook weer heerlijk op de lippen aanvoelt. De kleuren zijn lekker fris en semi-transparant maar wel heel mooi!

Guerlain KissKiss lipsticks (review) - wil je iets meer dekking, dan kun je kiezen voor de normale KissKiss lipsticks, in het assortiment vind je veel mooie kleuren.

Sisley Phyto Lip Twist lippotloden (review) - makkelijk in gebruik omdat je ze niet hoeft te slijpen zijn deze grote lippotloden die je lippen netjes inkleuren en voorzien van een medium kleur die niet al te glanzend is.

Chanel Rouge Coco lipsticks (review) - ook dit zijn mooie lipsticks die de lippen mooie, frisse kleur geven met één keer opbrengen, ze voelen heerlijk aan op de lippen en geven een natuurlijke uitstraling. Ze dragen zalig en er zijn veel mooie kleuren te koop, met deze korting zou je ze echt eens moeten proberen als je ze nog niet kent.

Bourjois Rouge Edition Velvet (review) - nog steeds een van de fijnste formules van vloeibare, matte lipsticks die je in Nederland kunt kopen. Er zijn volgens mij weer nieuwe kleurtjes toegevoegd aan het assortiment, dus misschien zit er nog wat moois voor je bij!

 

Kiezen is natuurlijk niet echt makkelijk, maar misschien hoef je dat ook niet te doen nu je 40 % korting krijgt als je twee lipsticks of lipglosses koopt bij ICI Paris (of 4, 6 , 8 of 10 lipsticks, misschien kun je er ook een bestellen voor je vriendin?). Je vindt het hele aanbod hier, maar ook bij lipsticks van andere merken (kuch...Chanel) krijg je korting als je ze in je mandje doet! Jammer genoeg krijg je geen korting op Urban Decay, anders had ik die zeker ook bij je aangeraden, ik heb juist een paar matte varianten binnen die geweldig zijn. Gelukkig is er best genoeg keuze bij de andere merken. De actie bij ICI Paris XL duurt nog t/m 15 november 2015, loop het niet mis!

 

Welke lipsticks, lipglosses en/of nagellakken hebben jullie op het oog?

Deel dit artikel
Back to top