Nieuws

First look - de vernieuwde beauty afdeling van De Bijenkorf Amsterdam

Toen in het voorjaar het nieuws bekend werd dat de beautyafdeling van De Bijenkorf in Amsterdam uitgebreid zou worden, sprongen de beautyliefhebbers een gat in de lucht. Volgens de eerste berichten zouden er veel nieuwe merken bij komen, ook merken die daarvoor nog niet in Nederland verkocht werden. Gisteren was de eerste dag dat de nieuwe beautyafdeling open was en ex-stagiaire Vivianne ging er even langs, kijk even mee naar haar foto's...Waar is Charlotte Tilbury?

Was de Chanel counter eerst behoorlijk klein, dat is nu zeker niet meer het geval, wat een ruimte! Zoals je ziet zijn de vloeren van marmer en heeft de beautyafdeling een internationale allure gekregen.

Chanel is geen nieuw merk, maar omdat er meer ruimte is gekomen is er ook ruimte voor meer collecties, zoals Les Exclusifs de Chanel (als het goed is). Dat is zeker goed nieuws voor de Chanel fans!

Ook bij de counter van Dior is alles mooier, luxer en groter, ik spot direct La collection privée op de foto...eindelijk zijn ze ook hier te koop! Ambre Nuit en Rue Montaigne zijn heerlijk en ik ben blij dat de geurkaarsen er ook zijn.

Ook bij Guerlain vind je prachtige exclusieve geuren, in Nederland waren die al eerder te koop bij Douglas Den Haag maar nu dus ook bij De Bijenkorf.

Wat een prachtige Terracotta Sun Bar! Eerlijk is eerlijk, de producten zien er nog mooier uit als ze zo gepresenteerd worden.

Bond no. 9 heeft geweldige parfums, ik ben fan! Maar het was altijd zoeken naar een verkooppunt in Nederland, al waren ze er wel, fijn dat de geuren nu ook in De Bijenkorf verkocht worden.

Love!

Er zijn ook een aantal nieuwe parfummerken te vinden in het assortiment, Bella Bellissima is zo'n merk en volgens Vivianne ruiken de geuren echt geweldig.

Wat heeft Maison Martin Margiela inmiddels al veel geuren.

Laura Mercier had al counters in De Bijenkorf Rotterdam en Den Haag, maar in Amsterdam was er geen plaats voor, nu gelukkig wel.

De counter is zeker een bezoekje waard, al kun je Laura Mercier natuurlijk ook vinden bij de winkels van Skins in Amsterdam.

Het mini winkeltje van Kiehl's is uitgegroeid tot een behoorlijk grote winkel, dit merk is trouwens een van de meest populaire merken bij De Bijenkorf.

De kerstcollectie van Jo Malone is ook gearriveerd

Volgens mij is nog niet alles helemaal af, want de counter van Bobbi Brown oogt nog een beetje kaal en ik mis het aquarium van La Mer, of het moet niet op de foto staan?

Eerlijk is eerlijk, internationale alliure bij De Bijenkorf

En natuurlijk ben ik heel blij met de komst van Tom Ford Beauty naar Nederland, vanaf nu kunnen we het hele assortiment van Tom Ford Beauty ook in Nederland kopen (tenminste, dat is de bedoeling), ook de Private Blend geuren.

En de Ultra-Noir collectie die ik al zo lang op het oog heb, ligt er gewoon! Nu moet ik toch maar snel even langs deze week....

Veel keuze in lipsticks, nagellakkken en parfums van Tom Ford, altijd goed nieuws wat mij betreft!

De MAC counter zou een van de grootste worden van heel West-Europa, maar is nog niet af. Misschien geen nieuw merk, maar winkelen wordt veel leuker als je in zo'n mooie counter staat.

 

Volgende week is de officiële opening en daar ga ik zeker ook naartoe, daarna kan ik jullie vast alles vertellen over de nieuwe merken, nu is het nog even zoeken omdat er geen officieel persbericht is geweest. Helaas is er geen NARS en ook (nog) geen Charlotte Tilbury, maar volgens de planning zou dit merk vanaf het voorjaar 2016 wel te koop zijn bij De Bijenkorf. De fans en liefhebbers moeten dus nog even geduld hebben, lastig!

 

Er komen nog meer nieuwe merken bij De Bijenkorf in Amsterdam die niet op de foto's staan, de counters zijn soms nog niet af of volgen nog op korte termijn:

 

- Sensai

- Givenchy, inclusief de exclusieve geuren

- La Prairie

- Sisley

- Dermalogica

- Roja parfums

 

Volgens de planning zullen de nieuwe merken en producten in principe ook te koop zijn via de online shop van De Bijenkorf, maar voorlopig heb ik nog niet alles gespot, wel Sisley en Dermalogica. Zodra ik meer nieuws heb, pas ik dit artikel eventueel nog even aan. Volgende week meer!

 

Ben jij al langs geweest bij de vernieuwde Beauty World van De Bijenkorf in Amsterdam?

Deel dit artikel
Back to top