Reviews

Becca X Jaclyn Hll Champagne Glow shimmering skin perfector pressed palette

Gisteren zagen jullie in mijn favorieten filmpje de mooie highlighter Champagne Pop van Becca voorbij komen. Vandaag is het weer tijd voor Becca, want gisteren kreeg ik mijn nieuw bestelling van Sephora.com binnen met het nieuwe Becca X Jaclyn Hill Champagne Glow shimmering skin perfector pressed palette. Natuurlijk ging ik er direct mee aan de slag, ik heb dus foto's, swatches en een look voor jullie....met heel veel mooie glans!

Becca X Jaclyn Hill Champagne Glow Shimmering Skin Perfector Pressed Palette $ 38,00 exclusief bij Sephora.com (in dit artikel lees je meer over bestellen bij de Amerikaanse webshop van Sephora)

Dit palette is opnieuw gemaakt in samenwerking met Youtube-ster en visagiste Jaclyn Hill, die zeker een prachtige smaak heeft in highlighters, want ook de kleuren in dit palette zijn weer erg fijn.

De verpakking is heel anders dan de normale verpakkingen van Becca, het palette is licht goud kleurige en gemaakt van stevig kunstof. In het palette vind je 3 highlighters en een grote spiegel, een kwast of applicator zit er niet bij.

In het palette vind je drie Shimmering Skin Perfector Pressed:

 

- Pearl (wit)

- Champagne Pop (champagne/goud)

- Blushes Copper (roze/koper)

 

De Shimmering Skin Perfector Pressed zijn poeders die heel cremig aanvoelen op de huid, enorm goed hechten en zich makkelijk laten opbrengen en verdelen. Ze zijn behoorlijk glanzend (logisch natuurlijk) en goed gepigmenteerd, je brengt ze dus ook het beste met een lichte hand aan (bijvoorbeeld met een duo fibre brush van MAC) en bouwt het effect langzaam op. 

swatches Pearl, Champagne Pop & Blushed Copper

Ik heb Blushed Copper en Champagne Pop aangebracht vandaag, Pearl is voor deze look iets minder geschikt omdat het een behoorlijk coole highlighter is die voor mijn huid wat te wit is. Het is wel een prima kleur voor een oogschaduwlook, dus daar bewaar ik deze even voor. En natuurlijk kan ik Pearl wel gebruiken in een wat koelere look!

Blushed Copper heb ik onder mijn jukbeen aangebracht enn Champagne Pop bovenop mijn jukbeen, hierdoor creëer je een mooie vorm in het gezicht die heel fijn glanst!

Op mijn ogen draag ik de oogschaduws van het Tom Ford Eye Color Quad Cognac Sable (nu ook te bestellen bij De Bijenkorf voor EUR 75,00)

Mijn lipstick is Ruby Rush van Tom Ford, een van de matte lipsticks uit de collectie, ook te bestellen bij De Bijenkorf voor EUR 48,00

Dit is de hele look voor vandaag, ik hou van dit soort looks, je zou me er bijna in kunnen uittekenen! Mijn vest is trouwens nieuw en heel fijn, het is van Kyra by Kim.

 

Ik ben opnieuw heel blij met deze highlighters van Becca, maar dat kon ook bijna niet anders omdat ik Champagne Pop toch al geweldig vond. Blushed Copper is een behoorlijk warme kleur en vooral mooi in combinatie met Champagne Pop of eventueel als blush bij een warmere huid. Pearl is voor mij wat te licht, maar ik vind er vast wel een goede bestemming voor!

Ik wilde het Champagne Glow palette gewoon graag hebben, maar ik kan mij voorstellen dat je het niet echt nodig hebt als je Champagne Pop al hebt, dat is nl. toch nog wel de mooiste highlighter van de drie! Wil je dit palette bestellen, dan kun je dat doen via Sephora.com, die verzenden ook naar Nederland. Let wel op de extra kosten en verzendkosten die je bij betaling afrekent, bij aflevering hoef je niets extra's meer te betalen.

 

De producten van Becca kun je ook gewoon in Nederland bestellen, bij Babassu om precies te zijn, ze hebben dit palette niet en zullen dat waarschijnlijk ook niet krijgen. Toch is er ook goed nieuws, Champagne Pop komt nl. wel naar Nederland, vanaf half december 2015 waarschijnlijk. Zet die dus maar op de kerstwensenlijst, het is echt een musthave!

 

Ben jij inmiddels ook verliefd op Champagne Pop of andere producten van Becca?

Deel dit artikel
Back to top