Reviews

Curated - The House of Jo Malone gift set

Bij mij thuis is het al een beetje kerstmis! Nee, de boom staat nog niet en ik heb zelfs Sky Radio nog niet aanstaan, maar beetje bij beetje kom ik door de producten waarmee ik mij omring toch in de kerstvibe. Dat is natuurlijk niet zo gek als je een prachtig kerstcadeau krijgt in een Jo Malone tasje, alleen dat ademt al kerst! Maar de inhoud is nog veel mooier en dus zet ik die deze keer in het zonnetje, ik kreeg nl. The House of Jo Malone. Ik zeg dat iedereen minstens 1 Jo Malone pakje onder de kerstboom moet vinden en dus past Jo Malone prima in de "Curated" rubriek!

Als je iets koopt bij een Jo Malone counter (bij De Bijenkorf Amsterdam & Den Haag of Parfumerie Douglas in Maastricht) worden je aankopen altijd extra zorgvuldig verpakt. Ook al koop je een klein item, het maakt echt niets uit, je krijgt altijd de totale Jo Malone ervaring!

Omdat felgroen dit jaar de kerstkleur van Jo Malone is, zijn de versieringen ook in die kleur, het takje mistletoe geeft direct een kerstsfeer! Kun je je voorstellen dat ik heel blij was toen ik zag dat The House of Jo Malone in het tasje zat?

The House of Jo Malone is letterlijk het huis van Jo Malone in Londen, ik ben er zelf ooit weleens geweest en het is hemels zo mooi (zie dit artikel uit 2013). Maar natuurlijk gaat het hier om een miniatuurversie, uitgevoerd in luxe, zwaar karton en het kan helemaal open. Ik krijg er een beetje een poppenhuis gevoel bij!

The House of Jo Malone EUR 162,00 

In de mooie doos vind je de volgende producten:

 

  • Lime Basil & Mandarin cologne (30 ml waarde EUR 50,00)
  • Red Roses Bath Oil (30 ml waarde EUR 20,00)
  • Grapefruit Body & Hand Wash (100 ml EUR 19,00)
  • Pomegranate Noir Scented Candle travel size (waarde EUR 29,00)
  • Peony & Blush Suede Body Creme (50 ml EUR 19,00)
  • English Pear & Freesia Body & Hand Lotion (100 ml EUR 19,00)

 

Zoals je ziet is de waarde van de producten iets lager dan de prijs die je betaalt, maar uiteraard krijg je ook de prachtige verpakking erbij, ook die heeft een waarde. Ik ben al aan het bedenken hoe ik de doos kan blijven gebruiken? De "gewone" Jo Malone doosjes gebruik ik zelf om sieraden in te doen of andere kleine dingen die ik wil bewaren. Of ik gebruik ze om kleine cadeautjes mee te maken als ik mijn beautyzolder opruim. Zo'n doosje doet het altijd goed!

The House of Jo Malone is een mooie, gevarieerde cadeauset met de meest geliefde producten en geuren van Jo Malone. Lime Basil & Mandarin is de "huisgeur" van Jo Malone, een licht kruidige, frisse citrusgeur die vooral heerlijk is warme en zonnige dagen. Pomegranate Noir is een warme, zoet fruitige geur die perfect is in de koudere maanden, ik verslijt heel wat van deze kaarsen in de winter, het is zeker mijn favoriet.

Grapefruit ruikt echt naar zoete, frisse roze grapefuit en is één van mijn favoriete body washes van Jo Malone, zeker in de zomer krijg ik een instant energiekick als ik ermee douche. Maar ik vind Grapefruit ook zalig in combinatie met Peony & Blush Suede. Peony & Blush Suede is vrouweliijk, bloemig en iets zoet met een stoere touch door de suede, heerlijk om de bodycreme te gebruiken na het douchen met Grapefruit!

Red Roses Bath Oil ruikt heerlijk naar rozen en zorgt voor badwater met een verzorgende werking voor de huid, met een fijne geur uiteraard, die moet ik nog testen. English Pear & Freesia is lekker zoet en fruitig, die draag ik eigenlijk altijd zonder een andere geur, ik word er direct vrolijk van en de geur doet mij altijd denken aan mijn kindertijd, toen de freesia's op de tafel stonden bij mijn opa en oma, zo lekker!

The House of Jo Malone is geweldig om cadeau te geven of te krijgen, zo'n tas met inhoud onder een kerstboom zetten is toch te gek? Mocht je de prijs toch wat te hoog vinden, bij Jo Malone vind je nog veel meer fijne cadeautjes, ook die een stuk goedkoper zijn. In dit artikel lees je er alles over, ga vooral even langs bij de counters.

 

Nog een paar van mijn Jo Malone favorieten:

Lime Basil & Mandarin scent surround room spray, die spray ik regelmatig even rond in huis en ik spray ook altijd iets in de stofzuigerzak!

Dit staat in mijn vensterbank, mijn Jo Malone kaarsen collectie <3

En ik heb er ook nog een paar in reserve, zoals mijn ultieme favoriet Lime Basil & Mandarin, aan deze geur ben ik echt verslaafd en ik kan deze kaars echt dagen achter elkaar aanzetten, ik krijg er een instant fris en energiek gevoel van!

Dit is de nieuwste aanwinst, gisteren gekregen in De Bijenkorf van de lieve PR dames van Jo Malone. Ik wilde de Mimosa & Cardamom Scented Candle zelf kopen (hij was telkens uitverkocht in de online shop van Douglas) maar dat mocht niet van ze, ik word echt teveel verwend! Maar hij ruikt zalig, kruidig en een tikje zoet & bloemig door de mimosa, een prima kaars voor deze tijd van het jaar. De review van de parfum kun je hier teruglezen.

 

Ga vooral zelf eens naar een Jo Malone counter toe en laat je adviseren! De Jo Malone dames en heren in de counters zijn altijd heel vriendelijk, service staat echt hoog in het vaandel bij dit Britse merk. Ik vind het vooral zo leuk dat je veel geuren perfect met elkaar kan combineren, zo ontdek je telkens nieuwe geursensaties. Inmiddels ben ik bezig met  het bij elkaar sparen van een Jo Malone geurengarderobe, ik heb ik al heel veel verschillende geuren staan en ik gebruik ze ook echt erg vaak.

Misschien zijn de counters van Jo Malone niet zo bij je in de buurt? Dat is natuurlijk jammer, maar gelukkig kunnen we ook online shoppen bij Douglas en waarschijnlijk binnenkort ook bij De Bijenkorf.

 

Je vindt de Jo Malone kerstcollectie, waaronder The House of Jo Malone, bij de Jo Malone counters in De Bijenkorf Amsterdam Den Haag of Parfumerie Douglas in Maasstricht. Zou jij zo'n tasje willen vinden onder de kerstboom?

Deel dit artikel
Back to top