Inspiratie & Tutorials

Face of the day - Tom Ford Rouge Noir

Zaterdag koos ik voor een van de mooiste oogschaduws die ik onlangs heb leren kennen, de Illusion d'ombre Rouge Noir van Chanel. Je hebt deze oogschaduw al een keer gezien in de review van de Rouge Noir Absolument kerst make-up collectie van Chanel, maar in dit artikel komt hij nog een keer terug. Ik combineerde de Illusion d'ombre met de lipstick met dezelfde kleur en veel, heel veel Tom Ford producten (hoera, nu ook bij De Bijenkorf!!!).....

Mijn Tom Ford Rouge Noir look, ik ben ook erg blij met het effect van mijn foundation & foundation primer, love the glow!

Ik heb de volgende producten gebruikt:

- Tom Ford Illuminating primer (review)

- Tom Ford Traceless foundation SPF 15 (de review volgt heel snel)

- Tom Ford Translucent Powder

- NARS Radiant creamy concealer (review)

MAC 180 kwast

- MAC Oval 6

- Tom Ford Savage blush

- Chanel Joues Contras lumiere Coups de Minuit (review)

- Chanel Illusion d'ombre Rouge Noir (review)

- Chanel Le crayon kohl Rouge Noir (review)

- Perricone MD No Mascara

- Chanel Rouge Allure Rouge Noir - niet op de foto, zat nog in mijn tas (review)

- MAC 235 split fibre eye brush

- Bobbi Brown Face Blender brush

- MAC 184 fan brush

Ik heb Rouge Noir hier heel licht aangebracht en de lipstick over mijn lippen vervaagd met mijn vingers, zodat je een soort berry-kleurige stain krijgt. De kleur is dan prachtig en zeker niet te heftig!

Ik heb de Joues Contrast lumiere Coups de Minuit gebruikt als oogschaduw (binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauw) en ook als highlight, bovenop de Savage blush van Tom Ford. Om te contouren heb ik het Shade & Illuminate palette van Tom Ford gebruikt, dat niet op de foto staat....binnenkort meer hierover.

Ik ben echt fan geworden van de Rouge Noir producten, de mascara is ook al zo mooi, maar omdat ik deze nieuwe mascara van Perricone MD aan het testen was heb ik die deze keer niet gebruikt. Savage blush is behoorlijk gepigmenteerd en dus bracht ik die met de fan brush aan (en nog had ik op de foto hierboven iets teveel opgebracht, dat ging er dus weer even af).  Fijn ook dat je met deze ooglook binnen 2 minuten klaar bent, totaal niet ingewikkeld en toch een mooi effect, liefde voor Rouge Noir!

 

De week begint weer goed met alweer een Face of the day, zullen we dat erin houden? Een keer per week is wel OK toch? Anders wordt het best veel, zeker omdat er altijd nog best veel reviews verschijnen door de week! Heb je vragen over producten, stel ze dan gerust hieronder!

Deel dit artikel
Back to top