Nieuws

MAC Dark Desires collectie NL release 5 december 2015

Durf jij het aan om donkere kleuren te gebruiken op ogen, lippen en nagels? Hou jij wel van de stoere, mysterieuze look? Dan zul je vast enthousiast worden van de Dark Desires collectie van MAC die volgende maand uitkomt, een collectie met alleen maar donker getinte producten. Helemaal nieuw zijn The Well eyeshadows, rijk gepigmenteerde oogschaduws die je zowel droog als nat kunt gebruiken, ik ben er benieuwd naar. Kijk even mee naar de informatie...

Bathed in black, fuelled by the darkest desires, rich colours in their deepest versions simmer against a mysterious backdrop. As night falls, sinfully delicious lips, sultry stares, and noir-hued nails emerge from the evening’s depths. It never felt so good to be bad.

Op deze foto staat een mysterieuze pen/stick, die ik niet terugzie in de collectie, tussen de lipstick en de eye pencil, zien jullie het ook? Edit : inmiddels ben ik erachter dat het een Rebeleyes liner is, die niet voorkomt in het persbericht en de afbeeldingen, maar wel uitkomt in deze collectie. Ik ga de informatie nog even opvragen!

 

Lipstick EUR 19,50

LIPSTICK BLACK NIGHT black w/red and gold pearl (cremesheen) & BOYFRIEND STEALER blackened plum (cremesheen)

HEAVY PETTING burgundy (cremesheen) & RING MY BELL pale cool neutral (glaze) 

 

The well eyeshadow EUR 20,00

BEG FOR IT black & SWITCH ME ON dark navy

MIDNIGHT TRYST chocolate brown & WHAT’S YOUR FANTASY black w/heavy multicoloured pearl

THINK KINK greyed silver-white & DARK DESIRES blackened eggplant 

 

KOHL POWER EYE PENCIL EUR 16,00

FELINE black

ORPHEUS intense black w/gold pearl

MYSTERY intense black w/green pearl

RAVEN intense black w/red pearl

 

MASCARA HAUTE & NAUGHTY TOO BLACK LASH black HAUTE & NAUGHTY BLACK LASH black EUR 23,50

KOHL FLUIDLINE EYE LINER EUR 20,00

BLITZ & GLITZ black w/gold pearl

 

M·A·C STUDIO EYE GLOSS  EUR 24,00

SPANK ME black w/multicolour glitter

PEARL VARNISH white gloss w/pearl

EROGENOUS ZONE violet w/multicolour glitter 

 

M·A·C STUDIO NAIL LACQUER EUR 10,00

6-INCH STILETTOS blackened blue & UNZIPPED blackened green

 

BRUSH 246 SYNTHETIC FLUFFY EYE brush EUR 27,00

 

De nieuwe "the well eyeshadows" trekken natuurlijk mijn aandacht, ze zien eruit als ouderwetse oogschaduws die je nat moest maken om te gebruiken. Dat kan inderdaad ook, volgens MAC kun je het midden vochtig maken om een intense kleur te krijgen die je als eyeliner kunt gebruiken. Maar droog gebruiken kan ook, ook dan zouden de oogschaduws goed gepigmenteerd moeten zijn, ik wil ze graag testen!

Persoonlijk ben ik een minder grote fan van de eye glosses, ik vind ze niet echt geschikt voor een "gewone" draagbare look en daarom zou ik ook niet zo snel kiezen voor een zwarte lipstick (sorry, ik ben saai!). Maar het wel weer fijn dat MAC ook producten maakt voor mensen die wel houden van experimenteren met bijzondere kleuren en texturen, zo is toch iedereen blij?

De MAC Dark Desires collectie zal vanaf 5 december 2015 te koop zijn bij alle MAC verkooppunten en online via www.maccosmetics.nl (waarschijnlijk al eind november 2015 online, data altijd onder voorbehoud).

 

Ga jij voor een extra donkere look deze winter? Ben je ook nieuwsgierig naar The Well shadows?

Deel dit artikel
Back to top