Nieuws

MAC Fluidity collectie NL release 26 december 2015

Eyeliner gebruik ik bijna iedere dag, ik vind het nog altijd mooi om een fijn (of wat dikker) lijntje te trekken langs mijn wimperrand. Mijn ogen lijken direct groter en krijgen meer vorm, vorm die je ook wat kunt veranderen door de eyeliner iets aan te passen. Het liefst gebruik ik al een hele tijd een stift eyeliner, dat werkt precies en makkelijk. Ik ben dan ook enorm blij dat MAC een nieuwe Fluidline pen krijgt in de Fluidity collectie, ik duim even dat ze in de collectie blijven. Ze lijken me geweldig!

High impact eyes are just a stroke away. M·A·C’s new Fluidline Eye Liner combines your favorite pigmented liner with the versatility of a pen for vivid color that glides across the lid like liquid ink. The applicator’s ultra fine tip provides a sleek, high-intensity line that’s smudge-resistant and dries quickly to a bold matte finish. Like calligraphy for your eyes.

FLUIDLINE PEN  EUR 20,00

  • Retro Black (black)
  • Vintage Brown 
  • Indelibly Blue (deep navy blue)
  • Privet (sea green) 

 

PRO LONGWEAR PAINT POT EUR 20,00 (zitten al in het vaste assortiment)

  • Layin’ Low (creamy beige)
  • Groundwork (mid-tone neutral taupe)
  • Painterly (nude beige)
  • Soft Ochre (yellow beige)
  • Bare Study (soft beige w/ gold pearl )

 

242 Shader Brush EUR 27,00

 

Dit nieuws maakt mij absoluut blij, al is de collectie natuurlijk niet echt een nieuwe collectie te noemen omdat de andere producten allang in het vaste assortiment zitten. Toch zijn de Pro longwear paint pots wel het vermelden waard, ik denk dat ze behoren tot de meest favoriete MAC producten ooit. Het zijn creme oogschaduws, die je perfect als basis kunt gebruiken onder oogschaduws, pigments en eyeliners. Maar ze zijn ook fijn om iets verkleurde of vlekkerige oogleden mooier en egaal te laten ogen, zonder een opgemaakt effect.

 

De nieuwe MAC Fluidline pennen zullen vanaf 26 december 2015 te vinden zijn bij alle MAC counters, ook online in hun eigen webshop, De bijenkorf en Douglas (datum altijd onder voorbehoud). Ik verwacht dat ze deel blijven uitmaken van het vaste assortiment.

 

Als het goed is komt de Fluidline Pen vandaag bij me binnen, ik zal jullie zeker op de hoogte houden van mijn ervaringen! Wat is jouw favoriete eyeliner ooit?

Deel dit artikel
Back to top