Nieuws

Chloé Merry Go Round at Douglas - meet & greet op 21 november in Den Haag

Één van de leukste dingen die ik dit jaar heb gedaan, was toch wel het sfeervolle Chloé Shades of Rose event in Amsterdam. Ik ben dan ook heel blij dat ik mag aankondigen dat we zoiets opnieuw gaan doen, dit keer in Den Haag bij de prachtige Parfumerie Douglas op 21 november 2015 waar de Chloé Merry Go Round staat. Vind je het leuk om mij te ontmoeten en kans te maken op een fijne goodiebag met Chloé geur en veel meer? Kom dan volgende week langs en maak doe mee aan de #ChloéatDouglas actie!

Het Chloé Merry go Round event is al van start gegaan op donderdag 12 november en duurt nog tot en met 21 november 2015 (alleen op donderdag t/m zaterdag in die periode), het wordt gehouden in de grote Parfumerie Douglas aan de Venestraat in Den Haag. Daar staat een waanzinnig mooie, levensgrote Chloé draaimolen opgesteld met grote Chloé flacons en daarmee kun jij aan de slag als je langskomt!

Het is de bedoeling dat je gezellig naar de winkel komt en daar een mooie foto maakt met/bij of zittend op de draaimolen en natuurlijk mag je de Chloé flacons gebruiken om de foto leuker te maken. Je mag alleen op de foto of met meer personen, dat maakt niet uit, als de foto maar een echte Chloé uitstraling heeft. Iedere dag is er een infuencer/blogger aanwezig (ik ben er op 21 november) die foto van je maakt met je eigen telefoon. Vervolgens is het de bedoeling dat je de foto upload op je Instagram account (wel even het slotje eraf halen) en #chloéatdouglas gebruikt. Als dat gelukt is, dan krijg je de foto direct uitgeprint mee in een leuk Chloé lijstje samen met een sample van een Chloé geur (per Instagram account 1 foto).

in de nieuwe Chloé Signature eau de toilette is de befaamde roos uiteraard aanwezig, dit keer op een lichtere en zachter wijze, de geur is elegant en fris, zalig!

 

Maar dat is niet alles! Ieder uur kies ik uit de foto's die zijn gepost met #Chloéatdouglas de leukste, mooiste, liefste of meest originele foto en laat ik een berichtje achter voor de winnaar.  De winnaar mag later die dag een heerlijke Chloé goodiebag komen ophalen die een waarde heeft van meer dan 125 euro. Hoe leuk is dat? Kom dus zeker even langs, ik zou het erg leuk vinden om jullie te zien en te spreken, ik hou ervan om mijn mooie, lieve lezeressen te ontmoeten. En ik zal mijn best doen jullie zo goed mogelijk op de foto te zetten. Ben je Chloé fan of ken je er één, dan zou zit natuurlijk wel een ultiem cadeau zijn voor de komende feestdagen.

 

Het Chloé Merry Go round event vindt plaats in de periode van 12 t/m 21 november 2015 (alleen op donderdag/vrijdag en zaterdag) bij Parfumerie Douglas, Venestraat 44, Den Haag. Vind je het leuk om mij te ontmoeten, dan kan dat alleen op zaterdag 21 november van 9:30 tot 18:00 uur. Ik maak dan de foto's en kies ieder uur een nieuwe winnaar uit van de goodiebag.

Kom je ook?

Deel dit artikel
Back to top