Inspiratie & Tutorials

Face of the day - It's the first time

Er is een eerste keer voor alles en vandaag was het de eerste keer dat ik mijn nieuwe matte lipstick van Tom Ford, First Time, droeg. Deze lichte peachy kleur leek mij vooral iets voor zonnigere dagen, maar eenmaal aangebracht werd ik er toch wel verliefd op. Ik combineerde de lipstick met een oogschaduwpalette dat momenteel absoluut favoriet is, Urban Decay's Gwen Stefani palette. Kijk je even mee naar mijn "face of the day"?

Dit was mijn make-up vandaag, een zachte look met peachy wangen en lippen, zeker op sombere, bewolkte dagen als deze kun je dit soort kleuren prima gebruiken. Juist als je dit soort kleuren kiest, oogt je huid wat frisser en zonniger, iets om aan te denken als je bijvoorbeeld een dagje wat flets ziet.

Ik heb de volgende producten gebruikt:

- Tom Ford Illuminating primer (niet op de foto, review)

- Tom Ford Traceless foundation (review)

- Laura Mercier Secret concealer (review)

- Tom Ford Translucent powder

- Tom Ford blush Love Lust

- Burberry Contour Stick

- Becca Champagne Pop highlighter (review)

- Urban Decay Gwen Stefani palette (review)

- Tom Ford Brow Sculptor

- MAC Fluidline pen (in december te koop)

- Perricone md No Mascara

- Tom Ford Lip Color Matte First time (via Selfridges)

- Jacks Beauty Line cream foundation brush

- MAC 169 blush brush

- OPI Center of the you-niverse

Love Lust combineert prima met wat extra glans van de Champagne Pop highlighter, maar de blush heeft zelf ook al een fijne shimmer. Dit is echt mijn favoriete Tom Ford blush!

Voor de ooglook heb ik alle oogschaduws van de middelste rij van het Gwen Stefani palette van Urban Decay palette gebruikt, wat een fijne oogschaduws zijn dit! Natuurlijk zijn de kleuren licht en neutraal, maar ik hou nu eenmaal van dit soort ooglooks. De nieuwe Fluidline pen van MAC is fijn, binnenkort zal ik er iets meer over vertellen. En ik hou van de No Mascara van Perricone MD, zeker een echte aanrader.

Tom Ford First Time van de Ultra-Noir collectie, een matte lipstick die alleen te koop is bij de Tom Ford counter in De Bijenkorf Amsterdam, helaas niet online. Je kunt deze wel online shoppen bij Selfridges!

Het is een prachtige, zachte kleur die perfect matcht met mijn huidskleur, de finish is inderdaad mat en dat vind ik heel fijn. 

Tom Ford Lip Color Matte First Time

 

Wat een prachtige lipstick! ik ben er heel erg blij mee, ook al is het geen typisch herfst/winterkleurtje! Je ziet trouwens ook dat ik toch de Tom Ford Traceless foundation draag, ondanks mijn wat kritische review. Ik heb inmiddels gemerkt dat de foundation extra goed afgepoederd moet worden voor een goede houdbaarheid, dat heb ik dus gedaan. Misschien moet ik mijn review toch wel iets aanpassen? Wat droeg jij vandaag voor make-up?

Deel dit artikel
Back to top