Nieuws

Benefit Party Poppers Advent Calender

Over 39 dagen is het kerstmis, zijn jullie al aan het aftellen? Aftellen is vooral leuk als je iedere dag een vakje van een adventskalender kan open maken en daar een klein beauty cadeautje in vindt. Een tijdje geleden liet ik jullie de leukste adventskalender zien, waaronder de Benefit Party Poppers Advent Calender. In deze kalender vind je 12 beauty producten waarmee je op kerstavond straalt met een mooie make-up. Kijk even mee naar een deel van de inhoud....

Benefit Party Potter Advent Calender EUR 49,00

Een officiële adventskalender begint op 1 december (eigenlijk vier zondagen voor kerstmis) en telt af naar 24 december, de dag waarop het kerstavond is. In de adventsperiode bereiden christenen zich voor op het kerstfeest, iets wat misschien een beetje naar de achtergrond is verdwenen. Benefit gaat toch weer even terug in deze traditie, door een kalender met 12 vakjes te maken waarin je producten vindt die je kunt gebruiken in aanloop naar kerstmis.

Toen ik de Party Poppers advent calender binnenkreeg schrok ik een beetje, opeens begon er iemand te zingen! In de kalender zit een klein luidsprekertje verstopt en na het openen van de kalender begon er een dame een Benefit kerstliedje te zingen, wat grappig! Gelukkig stopte het wel weer na één keer, maar stiekem een vakje open maken voor 12 december is er niet bij.

De verpakking is typisch Benefit, lekker kleurrijk en vrolijk, geen typische kerstuitstraling maar je ziet wel dat er iets feestelijks achter deze genummerde vakjes zit!

Ik zal niet alles laten zien, maar achter vakje 1 zit de Ooh la lift, een hydraterende, oplichtende concealer/oogcreme die perfect is om de huid onder de ogen wat op te lichten, waardoor donkere kringen niet meer zo opvallen.

Wist je dat Benefit ook huidverzorging heeft? Achter vakje 2 vind je een potje met Total Moisture Facial Cream, een lekker frisse hydraterende creme. Het zijn geen full size verpakkingen, maar eerder grote sample of reisverpakkingen, een ideaal formaat om de producten eens uit te proberen.

Achter vakje drie vind je de roze/beige highlighter Highbeam, een vloeibare highlighter die je plaatselijk kunt aanbrengen om je gezicht te stroben! Top model in een klein flesje aldus Benefit!

Sugarbomb is een shimmery pink lipgloss in een tube die heerlijk zoetig ruikt en smaakt, maakt mijn lippen mooi glad en extreem glanzend. Het formaat van de lipgloss is ongeveer de helft van een full size Sugarbomb Ultra Plush Lipgloss.

Yes, They're real!! Dat kun je vast vaak gaan zeggen tegen mensen die vragen of je wimpers wel echt zijn als je deze They're real mascara. Dit is een prima mascara, alleen is verwijderen lastig, gelukkig zit er ook een remover in de Advent Calender.

Benetint kennen jullie misschien wel? De vloeibare stain die je lippen en wangen een subtiel, natuurlijk kleurtje geven, oorspronkelijk alleen in het rood maar nu ook in een roze Lollitint.

Ik zal niet alle vakjes openmaken, anders is de verrassing er een beetje af, maar mocht je exact willen zien wat er in de Party Poppers Advent Calender zit, dan kun je een kijkje nemen in de online shop van Douglas of je kijkt op de achterkant van de kalender. In de kalender vind je allemaal kleine verpakkingen die extreem handig zijn om onderweg mee te nemen, gewoon overdag naar werk of school maar natuurlijk ook op reis.

swatches Sugarbomb lipgloss & Lollitint

swatches Watt's up (ja, die zit er ook in) en Highbeam

Ik heb dus gewoon alle vakjes open gemaakt, slechte zaak want het is niet eens december! Sorry, ik deed het voor jullie.....

 

De Benefit Party Poppers Advent Calender kost EUR 49,00 (exclusief bij Douglas) en bevat 12 mini producten van Benefit, waaronder twee mascara's, een blush, highlighters, lipglosses en nog meer leuks. Het is een prima cadeautje voor fans van Benefit, maar zeker ook voor iemand die kennis wil maken met de producten van Benefit.  Het formaat van de producten is fijn, je kunt er een vrijwel complete look mee maken om te dragen tijdens de kerstdagen en daarna heb je er vast ook nog plezier van. Naast deze kalender heeft Benefit nog meet "party specials", ga zeker even kijken in de winkel.

 

Gebruik jij ook producten van Benefit? Wat zijn jouw aanraders?

Deel dit artikel
Back to top