Reviews

Tom Ford Lips and Boys 2015 - swatches & review

Deze week verschenen ze dan eindelijk in de verschillende (online) shops, de nieuwe (en oude) Lips & Boys van Tom Ford. Naar deze collectie van 50 mini lipsticks werd door de fans al maanden uitgekeken, ook door mij, want ik hou van de lipsticks van dit merk. Er zijn 25 nieuwe kleuren te vinden en 25 die al eerder zijn uitgekomen, ik kan jullie 8 kleuren laten zien. Maar er is eigenlijk nog meer, kijk snel even verder!

De Tom Ford Lips & Boys collectie bestaat dus uit 50 lipsticks in een kleiner formaat dan het normale formaat van Tom Ford. Dat is best fijn, omdat de prijs ook een stuk lager is (EUR 29 i.p.v. EUR 48), al krijg je natuurlijk wel minder product. In het artikel over de Lips & Boys collectie van vorig jaar heb ik een beetje uitgerekend of dit nu juist wel of geen goede deal is!

Het is eigenlijk altijd een goede deal, want in de "normale|" collectie van Tom Ford vind je helemaal niet zo'n grote selectie van kleuren en finishes! Dus of ze nu groot of klein zijn, als je een mooie lipstick zoekt, dan kun je hier prima even gaan kijken.

De verpakkingen van de Lips & Boys lipsticks van Tom Ford is exact gelijk aan die van de grote verpakking, alleen natuurlijk een stukje kleiner. Ze zijn net mooi, chique, strak en sexy als de grote broers. Wist je dat de lipsticks allemaal zijn genoemd naar mannen die Tom Ford bijzonder vindt? Soms zijn het ex-geliefden, maar het kunnen ook familieleden, vrienden of bijzondere celebrities zijn, zo heeft Drake zijn eigen lipstick gekregen. Niet zo gek natuurlijk, tenslotte heeft Drake ook een nummer vernoemd naar een parfum van Tom Ford. En ik zie ook een Jay....zal die voor Jay-Z zijn bedacht? Ook al heet hij eigenlijk Sean volgens mij...anyway, ik vind het concept nog steeds heel leuk.

Ik kreeg 8 "boys" binnen, waarvan 7 nieuwe kleuren, Giacomo had ik vorig jaar ook al laten zien. Deze kleuren heb ik niet zelf uigekozen, maar er zitten we heel fijne kleurtjes bij zoals Drake, Rafael en Roberto. Ik heb de swatches in één laagje opgebracht, ik heb geen basis aangebracht en ze zijn "gewoon" direct uit de huls opgebracht, dus zonder lippenpenseeltje.

swatches Tom Ford Lips & Boys 2015 met v.l.n.r. Giacomo, Rafael, Jude & Jake

Tom Ford Giacomo lipstick - een mooie roze, tikje warme tint, dekt mooi in één laagje, heeft een satijnen finish

Tom Ford Rafael lipstick - een gewelig dekkende oranje-rode lipstick met een iets matte finish, wat dikker van textuur en goed houdbaa

Tom Ford Jude lipstick - een vrij lichte roze lipstick met wat fijne witte shimmers erin, voor mij wat aan de lichte kant maat het zou een prima nude kleur kunnen zijn

Tom Ford Jake lipstick - een iets warmere, lichte roze kleur met licht metallic finish, een prachtige kleur die ik graag draag, fijn voor overdag, de houdbaarheid is ook heel goed

swatches Tom Ford Lips & Boys v.l.n.r. Roberto, Drake, Louis & Egon

Tom Ford Roberto lipstick - een iets lichter, minder felle kleur dan Rafael, maar voor mij net zo mooi. De textuur is wat lichter en misschien zit er ook een tikje roze doorheen, love this

Tom Ford Drake lipstick - de lipstick die genoemd is naar de zanger, een mooie, diep roze/bessenkleur met een licht metallic finish, een mooie kleur om bijvoorbeeld te combineren met een donkere ooglook deze herfst!

Tom Ford Louis lipstick - heel licht roze, bijna tegen wit aan, voor mij is zo'n kleur niets, maar ik ben wel tevreden over de dekking en de textuur, de lipstick gaat nl. niet in de lijntjes zitten en dat gebeurt wel vaak met dit soort kleuren.

Tom Ford Egon lipstick - metallic taupe, een kleur waaraan ik wel even moet wennen, maar ik denk dat we dit soort kleuren best vaker zullen gaan zien de komende maanden, metallics komen weer terug, lang leven de jaren negentig!

Ik ben opnieuw verliefd op deze "Boys", ze zijn kwalitatief net zo goed als de grotere varianten. Gisteren droeg ik de hele dag James op mijn lippen (nog van vorig jaar dus) en die kleur zit er in de avond dan nog steeds op, de lipstick slijt maar heel langzaam weg, ook al heb ik die na het eten wel iets bijgewerkt. Ik ben zelf zeker nog van plan om een paar kleurtjes te kopen, helaas ben ik niet in de buurt van De Bijenkorf Amsterdam en hoop ik dus dat ze snel online komen in hun online shop. Woon je in België? Dan kun je voor deze lipsticks ook terecht bij Parfuma.

Je koopt de Tom Ford Lips & Boys collectie lipsticks voor EUR 29,00 exclusief bij De Bijenkorf, zolang de voorraad strekt, want ze zullen opnieuw verdwijnen uit de collectie.

 

Welke kleur van deze 8 vind jij het mooiste? Heb jij er zelf ook 1 of meer gekocht? Ik vind Rafael, Drake, Roberto en Giacome echt te gek!

Deel dit artikel
Back to top