Nieuws

MAC Cosmetics doneert 100.000 euro aan Dance4life

Wist je dat MAC dit jaar bijna 12.000 MAC Viva Glam lipsticks en lipglasses heeft verkocht? 1.000 per maand, wat een groot aantal voor ons kleine landje! En jullie weten natuurlijk ook dat de opbrengst van deze Viva Glam lipproducten geheel ten goede komt aan het MAC Aids fund? Gisteren doneerde dat fonds maar liefst 100.000 euro aan Dance4Life en ambassadrice Eva Simmons nam de cheque in ontvangst!

 

 
MAC Cosmetics doneert 100.000 euro aan Dance4life

Dit is te gek! MAC Cosmetics doneert EUR 100.000 aan Dance4life, geld dat is ingezameld met de verkopen van de MAC Viva Glam lipsticks en lipglasses. Dat betekent dat jij er mede voor hebt gezorgd dat er hopelijk snel een wereld zonder HIV/Aids zal zijn, dank je wel!! En natuurlijk gaan we gewoon door met kopen van de prachtige lipsticks <3 En wat tof dat Eva Simmons de cheque in ontvangst nam!

Posted by BeautysceneNL on Monday, November 23, 2015

 

het team van MAC Cosmetics was samengekomen in de nieuwe MAC pop up store in de Leidsestraat in Amsterdam, Eva Simmons zou qua looks prima in het team passen! Ik zie in elk geval heel veel bekende en lieve gezicht, ik hou van "mijn" MAC mensen.

In het kader van World Aids Day 2015 overhandigde M.A.C Cosmetics een cheque ter waarde van EUR 100.000,- aan dance4life, daarmee heeft dance4life in Nederland en zuidelijk Afrika meer dan 25.000 jongeren kunnen voorlichten. Omdat deze jongeren informatie delen via hun omgeving zijn er nog zo’n 125.000 jongeren bereikt. Dance4life werkt samen met jongeren naar een wereld zonder HIV/AIDS! Meer informatie over hun werk vind je op www.dance4life.nl

 

Wat goed! Zo zie je maar weer dat het geld wat jij uitgeeft aan prachtige lipsticks via MAC op de juiste plek terecht komt, blijf dus vooral regelmatig een MAC Viva Glam lipstick kopen! 

Deel dit artikel
Back to top