Reviews

MAC Dark Desires collectie - swatches, review en look

Donkere oogschaduws en donkere nagellak, ik ben er helemaal fan van! Toch blijft het daar vaak wel bij, ik kies toch minder vaak voor een donkere lipstick, al is dat momenteel absoluut de trend. MAC speelt daar weer uitstekend op in met hun Dark Desires collectie die ik (deels) voor jullie getest heb. Er zitten absolute musthaves bij, maar ik zou persoonlijk ook wel wat dingen skippen. Kijk je even mee?

MAC Dark Desires collectie - vanaf 5 december 2015 in de winkels, meer informatie vind je in dit artikel

MAC Rebeleyes gel liner EUR 21,50 - maakt blijkbaar deel uit van de Rebeleyes collectie die 19 december 2015 uitkomt, blijft in de vaste collectie!

Dit is de musthave van de collectie, zeker als je gek bent op eyeliner maar soms nog best aan het rommelen bent om een mooie strakke lijn te maken.

Het is een bijzonder product, een liner in penvorm met een vilten puntje waar doorheen de gel liner wordt geduwd als je aan het uiteinde draait.

Het is een echte gel eyeliner die er in het stiftje zit en bij het omhoog draaien komt er de eerste keer misschien wat teveel liner op het puntje zit. Maar dat is inderdaad alleen in het begin, daarna is het prima te doseren. De gel liner is echt diep zwart, behoorlijk mat en blijft zitten als een huis als het aangebracht is!

swatch MAC Rebeleyes gel liner 

De Rebeleyes gel liner geeft een diepzwarte lijn, die direct in één keer heel goed dekt. De punt is niet al te smal en daardoor zet je een vrij dikke, maar wel strakke lijn, iets wat heel makkelijk gaat. Een vaste hand is eigenlijk niet nodig, het lijkt wel of de Rebeleyes gel liner vanzelf een strakke eyeliner zet! Hou je van een fijner lijntje? Dan is een stifteyeliner misschien iets geschikter. Daar ben ik ook gek op, maar deze is ook wel erg fijn, de houdbaarheid is trouwens heel erg goed!

MAC Into the well shadows Dark Desires & Beg for it

Dit zijn compleet nieuwe oogschaduws, ze zijn helemaal mat (al zie je op de foto hieronder toch wat verdwaalde glitters van mijn swatches van de Studio Eye gloss) en ze hebben een wat droge textuur. Als je een vochtig kwastje gebruikt en die in het midden van de Into the well shadows ronddraait, dan zie je dat het effect wat dekkender is, iets egaler ook. De kleur wordt ook wat dieper en het is dus een prima effect als je gaat voor een diep donkerrode of zwarte ooglook!

MAC Into the well shadows Dark Desires & Beg for it (eerst droog aangebracht, daarna met een vochtige kwast)

MAC Studio Eye Gloss Erogenous Zone & Pearl Varnish

Dit blijft een bijzonder product, een superglanzende gloss (ja, haha...it's all in the name) met kleur die je niet op je lippen maar op je ogen aanbrengt! Eerlijk is eerlijk, het effect is op foto's werkelijk prachtig, maar voor dagelijks gebruik is het toch niet bepaald een aanrader. Als ik Erogenous zone voorzichtig op mijn ooglook van vandaag dep, dan verdiept de donkere kleur en zie ik een prachtige glans. Maar ik heb ook het idee dat mijn oogleden aan elkaar plakken, ook al heb ik heel weinig gebruikt en bracht ik het alleen op het midden van mijn ooglid aan.

MAC Studio Eye Gloss Erogenous Zone

MAC Studio Eye Gloss Pearl Varnish

swatches MAC Studio Eye Gloss Erogenous Zone & Pearl Varnish

dit gebeurt mij altijd binnen vijf minuten :-(

MAC Kohl Power Pencils in Mystery, Orpheus en Feline (oude varianten, ze zijn al eerder uitgebracht)

Dit zijn heerlijke oogpotloden in mooie diepe, juweelachtige kleuren met glitters, die fijn zijn aan te brengen en lang blijven zitten. Feline is al jaren een favoriet van me, het is een ideaal diepzwart oogpotlood, maar ook Orpheus is prachtig. Dit zijn zeker aanraders, maar dat is eigenlijk niets nieuws, ze zijn al jaren te gek!

swatches MAC Kohl Power Pencils in Mystery, Orpheus en Feline

MAC Into the well shadow Dark Desires, Rebeleyes gel liner en Pearlglide eyeliner in

MAC Black Knight & Heavy Petting lipsticks (beide met Cremesheen finish)

Deze donkere lipsticks lijken in de huls heel donker, maar de kleuren vallen op de lippen toch minder donker en misschien wel draagbaarder uit. Dat komt vooral door de Cremesheen finish, die altijd wat transparanter is dan een matte of amplified finish, de kleuren glanzen ook meer en je ziet dat Black Knight ook wat gouden shimmer bevat.

swatches MAC Black Knight & Heavy Petting lipsticks

MAC Heavy Petting lipstick - een prachtige bordeaux kleur die heel draagbaar is en prachtig is voor nu

MAC Black Knight lipstick - een diepe, donkerpaarse bijna zwarte kleur die ook wel wat bruin in zich heeft, op mijn roze lippen wordt de kleur wat meer bordeaux.

Mijn Dark Desires look met de Black Knight lipstick, een kleur die ik zelf toch nooit zou dragen, ook al vind ik het prima om dit voor de foto te doen natuurlijk. Zwarte lipstick maakt mijn lippen direct een stuk minder vol en ik zie er inderdaad wel een stuk strenger uit, ook al deed ik mijn best om vriendelijk te kijken!

 

De MAC Dark Desires collectie is een bijzondere collectie met een aantal nieuwe, fijne producten die ik zeker als musthaves zou willen bestempelen, die Rebeleyes gel liner wil je echt hebben! Ook de Into the well shadows zijn fijn en lekker intens, net zoals de lipsticks, al moet je er misschien wel beetje een typje voor zijn. Kortom, een collectie om naar uit te kijken! Als alle informatie klopt zal de collectie deze week (27 november 2015) al online te koop zijn, vanaf 5 december 2015 ligt de collectie bij alle MAC counters.

 

Durf jij het aan?

Deel dit artikel
Back to top