Reviews

Stash flash - MAC & Disney Tint Toons lip tinted conditioners

Door de jaren heen heb ik een behoorlijke make-up verzameling opgebouwd, ik zie het eigenlijk meer als een museum, want sommige producten zijn al meer dan 10 jaar oud. Toch bewaar ik ze in veel gevallen, eigenlijk gewoon omdat het leuk is en ik nu eenmaal van make-up en andere beautyproducten hou. Meestal gebruik ik ze allang niet meer, maar ik bewaar ze wel zorgvuldig. Vandaag krijgen jullie voor het eerst een "stash flash" een kort artikel waarin ik een deel van mijn stash laat zien zoals de schattige MAC Disney Tint Toons Tinted Lip Conditioner SPF 15.

MAC Cosmetics en Disney werken al jarenlang heel regelmatig samen, deze mini Disney Tint Toons collectie is in december 2005 uitgekomen. Het zijn Tinted Lip Conditioners SPF 15, licht gekleurde lipbalms in een potje die je vooral als Disney fan eigenlijk wel moest hebben. Toen ik ze ooit eens tegenkwam op Ebay moest ik ze dan ook hebben en ik heb er best moeite voor gedaan ze allemaal bij elkaar te verzamelen.

De namen zijn ook te schattig: Cleo's Coral Kiss, Daisy Daze, Coquettish Clarice en Tempting Tillie. Er is nog ook nog een Miss Bunny, maar helaas ontbreekt die aan mijn verzameling.

Ik vond er zelf nog één in de originele verpakking, heel schattig natuurlijk, maar ook weer niet echt "MAC" om eerlijk te zijn. 

Deze heb ik nog nooit gebruikt, de roze Daisy Daze ooit wel, het zijn fijne lipbalms, maar heel speciaal waren ze nu ook weer niet. Inmiddels is de houdbaarheidsdatum allang verstreken en gebruik ik ze niet meer, maar ik bewaar ze nog wel, misschien leuk voor mijn museum dat ik nadat ik stop met bloggen ga beginnen!

 

Binnenkort weer een stash flash, ik zal proberen de merken en producten een beetje af te wisselen en zal ook niet alles kunnen laten zien. Mocht je bepaalde items graag willen zien, laat het dan zeker even weten!

Deel dit artikel
Back to top