Inspiratie & Tutorials

Video - kerstmake-up met The Body Shop

Het aftellen naar kerstmis is begonnen en de bijbehorende stress over wat je aan moet voor outfit en welke make-up daar bij past begint ook te komen. Geen zorgen, ik ga jullie de komende weken zeker een paar kerstlooks laten zien, vandaag de eerste, in de vorm van een tutorial in een video. Ik heb voor deze video de kerstmake-up collectie van The Body Shop gebruikt, samen met een aantal andere mooie producten. Kijk je even mee? En vergeet niet mee te doen met de winactie op Instagram!

In de video gebruik ik de volgende producten van The Body Shop:

 

 

Je vindt alle producten nu in de winkels van The Body Shop, maar natuurlijk ook in hun online shop! Naast deze leuke kerstmake-up heeft The Body Shop ook veel kerstcadeau's in verschillende prijsklasses, handig als je nog iets leuks zoekt voor deze feestdagen.

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met The Body Shop

Later vandaag kun je op Instagram ook meedoen aan een winactie waarbij je een mooi Oils of life pakket t.w.v. EUR 50,00 kunt winnen, ik geef er 10 weg! Zorg er wel voor dat je de Instagram account van @thebodyshopNL volgt en je een comment achterlaat bij de foto die ik plaats op mijn Instagram account @mrsbeautyscene. De winactie loopt t/m 4 december 2015. Succes!

Deel dit artikel
Back to top