Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes - week 48 2015

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Het zijn vooral foto's die je niet eerder hebt gezien in de photo diaries, kijk daarom gezellig mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

Vorige week was ik de hele dag bij Douglas in Den Haag, gezellig bij het Chloé carrousel!

Het was vreselijk slecht weer bijna de hele dag en dus was ik extra blij met alle lieve dames die toch door de regen langskwamen. Dit zijn vier van de acht winnaars, ze werden verwend met een mooie Chloé goodiebag. En wat was het leuk om veel lieve lezeressen tegen te komen en er even mee te kletsen!

's middags nodigde lezeres Lariesa mij uit om Indisch te gaan lunchen in de stad, wat lekker!

Maar ik nam ook nog wat lekkers mee naar huis aan het einde van de dag, wat kant-en-klare maaltijden van Marks & Spencer, daar hebben ze echt heel fijne maaltijden, zoveel lekkerder dan bijvoorbeeld een Albert Heijn!

De gezworen vijanden Asrael en Emo vinden elkaar opeens aardig onder invloed van een zakje Welterusten thee...valeriaan doet wonderen!

Maandagochtend vroeg richting station om man weg te brengen, die vloog naar Italie om een auto op te halen. Hij was dinsdagmiddag weer thuis, veel oponthoud gehad bij de grens door alle extra controles, maar gelukkig veilig thuis.

Even een "throwback" naar Jo Malone in De Bijenkorf Amsterdam <3

De jurkjes van LaDress zijn best leuk, maar de stof is zo koud, een vest is echt nodig!

Deze Uniqlo jas is echt liefde, heel dun en licht, heerlijk warm en waterdicht, die gaat mee naar Disney!

Ik was een beetje aan het experimenteren voor de kerstlooks van 2015, contouring en highlighter zullen heel belangrijk worden!

Even heel serieus in een pose....

Wat een interessant nieuw merk kreeg ik binnen, Tata Harper is een mooi, groen merk dat steeds meer te zien is op blogs, het moet heel fijn zijn!

Leuk, er kwamen lieve mensen van Lipton langs die hun nieuwste theetjes kwamen demonstreren, ze hebben nu ook theecupjes die in een Nespresso apparaat kunnen. En weet je wat, het werkt ook nog en nee, de thee smaakt echt niet naar koffie. Groot voordeel : de thee is niet heet en kun je vrijwel direct drinken, handig als je haast hebt!

Echt...deze Oribe Dry texturizing Spray is te gek, nu al onmisbaar! Maar er zijn ook wel alternatieven, zoals de droogshampoo van Kevin Murphy, de Dryspun finish van Bumble & Bumble en de dry shampoo van Kardashian beauty.

Ik maakte een artikel over contouren voor Trend Alert en liet zien op welke manier je dit simpel kunt doen. Toch wel een verschil!

Links contourde ik met een bronzer & highlighter en rechts contourde ik met een lichte en donkere foundation, dat oogt wat minder glamourous vind ik.

Heerlijk hoekje met geurkaarsen en Dior Gris Montaigne <3

Deze prachtige Acqua di Parma geurkaars in de geur Benzoin kwam ik ook tegen bij De Bijenkorf en ik was er heel enthousiast over. De geur is heerlijk, harsachtig, warm en kruidig en dus fijn voor deze koudere dagen, maar ik ben ook benieuwd hoe de kaars oogt als hij wat langer heeft gebrand. Het glas is helemaal met de hand gemaakt & geblazen, echt een meesterwerk!

Ja ja...bijna dan, mijn huidverzorging, concealer en een beetje mascara zaten toch echt al op mijn gezicht, de rest kwam later.

Black Friday in Nederland stelt natuurlijk niets voor...wat is nu 20 % korting? 

Amazing! De Kwalitaria in ons dorp heeft nu ook een Delifrance hoekje met fijne broodjes en lekkere koffie....je kunt hem zelfs meenemen, wat een revolutie!

Omdat ik wist dat Bo graag naar Coldplay wilde heb ik toch maar even geprobeerd kaarten te kopen en het lukte ook nog! Geen topplaatsen, maar ach...dat is nu ook weer niet zo erg! Misschien moet ik wel mee...haha, ik ben geen echte fan van Coldplay, maar een avondje samen weg is altijd leuk.

Foto's maken!

Cute <3 mini Chanel, maar nog steeds wel behoorlijk duur!

Hoi! Selfie van een selfie.....foto's maken voor een artikel dat morgen online komt!

De kids zijn helemaal blij, Star Wars Battlefront is binnen....wie kijkt er nog meer uit naar de nieuwe Star Wars film? Ik wel hoor!!!

 

En natuurlijk kun je mij ook volgen op Twitter en/of Instagram, daar deel ik dagelijks meerdere foto's!  Wil je nog meer zien, dan kun je mij ook toevoegen op Snapchat (gebruikersnaam Mrsbeautyscene). Bedankt voor het kijken, tot volgende week of tot de volgende photo diary!

Deel dit artikel
Back to top