Inspiratie & Tutorials

Curated - kleine cadeautjes van luxe merken

Over een weekje is het alweer Sinterklaas en dat betekent dat Sinterklaas en zijn Pieten druk bezig zijn met het zoeken naar leuke cadeautjes! Wisten jullie dat ik mijn eerste "echte" parfum kreeg van Sinterklaas? Ik was volgens mij 12 jaar en kreeg een prachtige cadeauset van Anaïs Anaïs van Cacharel uit de zak van de Sint, wat was ik daar blij mee! Vandaag deel ik in deze "Curated" rubriek mijn tips voor kleine cadeautjes van luxe merken met je, zo kun je voor een relatief laag bedrag toch iets heel moois geven!

Merken als Chanel, Jo Malone, Tom Ford, Philosophy en Molton Brown hebben heerlijke, luxe producten die behoorlijk aan de prijs kunnen zijn. Een lipstick van Tom Ford kost maar liefst EUR 48,00 en dat is misschien wel een beetje teveel als Sinterklaas of kerstcadeau? Daarom is het wel leuk dat sommige merken tijdens en rond de feestdagen kleinere producten uitbrengen met een kleine prijskaartje!

De kleinste lipstick links is overigens niet te koop, je krijgt deze soms weleens bij een aankoop. Vanavond komt er een artikel online over deze mooie lipsticks!

 

De lipsticks van Tom Ford zijn vanaf vandaag te koop in het kleinere formaat in de Lips & Boys collectie, er zijn 50 verschillende kleuren en de prijs van een lipstick is EUR 29,00. Nog steeds niet goedkoop natuurlijk maar wel wat betaalbaarder dan een full size lipstick. En hoe leuk is het om toch zo'n prachtige luxe lipstick te krijgen!

Philosophy heeft een schattige kerstcollectie en daarin zijn 2 tree ornaments te vinden, doosjes die je in de kerstboom kunt hangen en een mini-product bevatten zoals deze mini Amazing Grace cologne. Dat is een heerlijke, ultrazachte geur die heel gracieus en teder is. En Jo Malone heeft ook mini's van hun colognes, helaas zijn die niet los te koop maar wel in een setje van 5 tijdens de feestdagen. Natuurlijk is dat niet echt goedkoop, maar als je de cadeautjes kunt verdelen dan is het misschien toch een optie.

Chanel heeft ook aan de kleinere portemonnee gedacht! Ze hebben kleine flacons uitgebracht van Chanel no. 5 eau de parfum en Chanel no. 5 eau premiere die 30 ml bevatten. De prijs is alsnog aan de hoge kant (EUR 71,00 adviesprijs) maar met de verschillende acties bij winkels kun je misschien toch nog wel wat goedkoper uit zijn (check even de winkel van Douglas!). Tja, het blijft natuurlijk wel Chanel!

 

Op de foto zie je ook nog een mini scented candle van Jo Malone, die kost EUR 29,00 en brandt behoorlijk lang. Diptyque heeft ook van dit soort kleine kaarsjes, ideaal om een geur eens uit te proberen. Molton Brown heeft heerlijke douchegels en brengt tijdens de feestdagen altijd deze "baubles" uit, zo leuk en je kunt ze ook nog in de boom hangen. L'Occitane is natuurlijk iets betaalbaarder dan een merk als Chanel, maar nog altijd niet goedkoop. Toch zijn hun handcremes altijd te koop in een klein formaat die niet alleen betaalbaar is, maar ook nog eens praktisch qua formaat!

 

Ga jij dit weekend winkelen? Ik heb je in elk geval weer inspiratie gegeven! Heb je wat aan dit soort "curated" artikelen? Wat zou je er eventueel nog meer in willen zien? Laat het mij zeker weten!

Deel dit artikel
Back to top