Reviews

Bobbi Brown Sterling Nights collectie - foto's, swatches & review

Natuurlijk heeft Bobbi Brown ook mooie kerstmake-up, dat hebben jullie al kunnen zien in de artikelen over de Sterling Nights & Holiday Gift Giving collecties! Vandaag laat ik jullie de swatches zien van het mooie Sterling Nights palette, twee Sequin eye shadows, de prachtige lipsticks en vertel ik hoe de Face Highlighter bevalt. Kijk je mee naar mijn review van de Bobbi Brown Sterling Nights collectie?

De Bobbi Brown Sterling Nights collectie bestaat uit één mooi oogschaduwpalette, meerdere losse oogschaduws, lipsticks en 3 vloeibare highlighters, een compleet nieuw product voor Bobbi Brown. In dit artikel kun je er alles over lezen.

Sterling Nights palette EUR 76,00

Een strak, modern palette in zwart en zilver, in heel veel nude tinten met een paar donkere kleuren, allemaal vrij glanzend en dus best feestelijk. De kleuren zijn misschien niet zo heel speciaal, zeker niet als je al meerdere palettes van Bobbi Brown in huis hebt. Maar desondanks is het een mooi palette in iets koele, nude tinten waarmee je een aantal fijne looks kunt maken. De kwaliteit van de oogschaduws is goed, ze geven goed kleur af, zijn zacht, blenden goed en hechten direct aan de huid, zonder fall out! Kijk eerst even naar de swatches:

swatches Ivory, Moon glow & Thistle

swatches Dove grey, Pink moonlight & Smoke

swatches Midnight, Caviar & Pewter Chrome

Eerlijk is eerlijk, dit is geen spannende of bijzondere look, wel één die ik prima vind om te dragen omdat ik van dit soort neutrale looks hou. Ik weet niet meer exact welke kleuren ik gebruikt heb, maar dit palette krijgt nog een herkansing rond de feestdagen!

Sequin eye shadow Comet & Star Beam EUR 35,00

Ik kan me niet herrineren dat Bobbi Brown al eens eerder dit soort gebakken, minerale oogschaduws heeft gehad, maar mijn geheugen kan me ook in de steek laten...ik vind ze in elk geval leuk en behoorlijk feestelijk. Deze oogschaduws kun je natuurlijk ook prima combinaren met het Sterling Nights palette. De oogschaduws zijn lekker zacht, hechten goed aan de huid en hebben fijne shimmers die ook goed hechten. Ze zijn prima gepigmenteerd en zijn ook fijn op te bouwen!

swatches Star Beam & Comet en Face Highlighter Pink

Lip Color Nude & Lady Ruba EUR 27,00

Onverwacht ben ik helemaal fan geworden van de mooie Lip Color lipsticks in de kleuren Nude en Lady Ruba! Nude is helemaal niet nude zoals ik verwacht had, maar is een prachtige warme roze kleur die mijn lippen net iets dieper van kleur maakt, heel mooi en inmiddels een van mijn favorieten. Lady Ruba lijkt op Lady Danger van MAC, maar dan iets glanzender, een behoorlijk pittige kleur die goed dekt in een laagje, liefde!

swatches Nude & Lady Ruba

Bobbi Brown Lip Color Nude

Bobbi Brown Lip Color Lady Ruba

Bobbi Brown Face Highlighter Pink EUR 35,00

Dit is een nieuw product van Bobbi Brown en ik denk dat veel vrouwen hier heel blij van worden, een vloeibare highlighter kun je natuurlijk heel goed gebruiken voor de trend van dit moment : strobing! Pink is een licht roze highlighter met pareleffect die best mooi op te bouwen is. De Highlighter is een lichte gel/creme die fris aanvoelt en makkelijk te verdelen is over de huid, zonder dat je andere make-up verschuift. Kijk even hoe ik mijn drupje Face Highlighter in Pink aanbreng met de MAC Duo Fibre brush 188.

Het effect is lekker fris, mooi glanzend en niet vettig of plakkerig, eigenlijk werkt deze Face Highlighter precies zoals een highlighter moet werken. Ik heb de highlighter op mijn jukbeen, boven mijn lippen en op mijn neusbrug aangebracht, op die manier werkt strobing mooi en zorgt het voor een fris geheel. Serieus, ik zou niet meer weten wat ik zonder highlighter zou moeten doen.

 

De musthave van deze collectie zijn zeker de lipsticks en de Face Highlighters, die zijn heel fijn en vooral mooi! Het palette is zeker ook fijn, maar misschien niet direct een musthave omdat het niet bepaald een uniek palette is. Toch is het kwalitatief wel een prima palette, net zoals de losse oogschaduws, die qua kleuren natuurlijk wel prima kunnen voor een kerstmake-upje! De Bobbi Brown Sterling Nights collectie is momenteel te vinden bij de counters van Bobbi Brown bij De Bijenkorf en Douglas, in België o.a. bij Parfuma en in de eigen Bobbi Brown winkel in Antwerpen!

 

Binnenkort een kerstlook met deze producten! Hoe vind jij de Face Highlighters, is het iets voor jou?

Deel dit artikel
Back to top