Blogs & Editorial

Photo diary van 29 november 2015 - VIP Fastpass <3

Goedemorgen! Een klein beetje later dan gepland, maar hier is dan toch de tweede photodiary van ons bezoek aan Disneyland Paris. Gisteren was het natuurlijk zondag, een best drukke dag in de parken en hotels, maar omdat we een VIP fastpass hebben gekregen kunnen we toch veel attracties doen in het Disneyland Park. En we hebben ook nog eens heerlijk gegeten, kijk je mee naar mijn photo diary van 29 november 2015?

Goedemorgen, Sem! We stonden rond half negen op en waren een drie kwartier later aan het ontbijten, even rustig wakker worden.

Natuurlijk moeten we even een selfie maken bij het Disneyland hotel, de ingang van  het Disneyland Park!

Eenmaal binnen duik ik wat winkeltjes in op Main Street, ik wil even kijken wat voor kerstballen/decoraties er dit jaar zijn. Als we in Disneyland zijn rond kerst koop ik altijd een paar nieuwe dingen, onze kerstboom hangt letterlijk vol met Disney! Maar nu wil ik deze schattige schaaltjes met koekjesmannetjes ook!

Dat is dus wel een thema blijkbaar, peperkoekmannetjes en die vind ik me toch leuk!

Deze schaaltjes dus, leuk voor kerst <3

Daarna gaan Bo & Ward naar Space Mountain en lopen Sem en ik naar de Pirates of the Carribean, waar het veel te druk is om in te gaan, dat doen we later nog wel een keer.

We komen Bo weer tegen en gaan met zijn allen in de Mad Hatters tea cups, dat blijft leuk, al kun je er wel lekker draaierig in worden, haha.

Even een vage foto om te laten zien dat Bo de topscore had bij Buzz Lightyears Laser Blast, zoiets moet vastgelegd worden natuurlijk!

Hou je van Buzz Lightyear en Toy Story, dan moet je even naar het winkeltje gaan naast de attractie, leuk! 

Er is ook iets nieuws, de Jedi Training Academy die wordt gehouden in Videopolis, vlakbij Star Tours en Space Mountain. Kids tussen 6 en 12 jaar kunnen zich opgeven om mee te doen, leuk....

....maar ook spannend, want ze moeten dueleren tegen Darth Vader! Stoer dat ze dat durven hoor!

Sem had mee kunnen doen, maar vond het toch niets voor hem, jammer want ik had zijn skills wel willen zien. Gelukkig kun je ook gewoon kijken!

Yes, ik heb onze nieuwe kerstversieringen gevonden, van Star Wars natuurlijk, alleen te koop bij het winkeltje naast Star Tours.

Voor het kasteel van Doornroosje is alles extra in kerstsfeer gebracht met veel "sneeuw".

Ah...wat een lieve foto zet Bo op snapchat, lieverds zijn het!

We haddden 's middags al een pizza op bij Bella Notte, maar Sem had zo'n trek in Fish & Chips dat we later in de middag toch nog maar even langsgingen. Ik dronk alleen een koffie, want ik zal nog helemaal vol!

Phantom Manor is het spookhuis en zeker een bezoekje waard, zelfs de tuin is "eng".

Inmiddels was het alweer half zes en dan is er een grote parade, die hebben we natuurlijk even gekeken, op de verhoging bij Casey's hot dogs, daar kun je alles goed zien en filmen...dat heeft Bo gedaan voor haar vlogs.

Eindelijk gaan we eens bij Walts eten, als het klopt het beste restaurant van het park! Het zit halverwege Main Street op de eerste verdieping.

Het is behoorlijk knus, een tikje klassiek qua inrichting en bestaat uit allemaal kleine kamertjes. Het is er heel rustig en stil, je verwacht het niet met al die drukte beneden in de straat, maar hier eet je echt op je gemak.

en je eet er ook nog eens heel goed, dit was het voorgerecht met burrata en tomaten, heel lekker!

En de risotto met groenten was ook prima, inderdaad by far het beste restaurant in Disneyland Paris.

Chocolade fondant is altijd lekker, maar we zaten zo vol dat we het echt niet meer opkregen....

Ook de Cheesecake met frambozen bleef deels over, het was wel zalig!

Daarna gingen we nog wat attracties doen: Pirates, Sneeuwwitje, het Carrousel (vond Sem iets minder stoer), Autopia en nog een keer Buzz Lightyear!

Toen hielden we het voor gezien, het was inmiddels half 10 en we hadden geen zin meer om te wachten voor Disney Dreams, dat hebben we inmiddels al zo vaak gezien. Maar wat ziet het plein er toch heerlijk uit in de avond!

We gaan nog even wat drinken in de bar van het Disneyland Hotel, in de lobby staat daar een peperkoekhuisje, zo leuk!

Strike a pose....

Ik ben al jaren verliefd op de huisparfum van het Disneyland Hotel en nu is er eindelijk een geurkaars van...die wil ik. Je koopt deze in de boutique van het hotel.

En er is ook nog een huisparfum!

Nog meer leuke versieringen, niet gekocht overigens, morgen nog maar even kijken in Disney Village.

De koffie en thee waren zalig, op zich betaal je hier net zoveel als bij Starbucks en je zit hier wel een heel stuk relaxer en luxer, echt aan aanrader om hier even te gaan zitten, heel gezellig.

Ze hebben trouwens een behoorlijk uitgebreide kaart met snacks, broodjes en taartjes als je iets lekkers wilt. De "kids" namen nog wat crepes...

In de Fantasia Bar is het al behoorlijk feestelijk

Ik hou van dit behang, is toch te leuk? 

 

Vandaag is onze laatste dag hier, we blijven waarschijnlijk geen hele dag meer, maar rijden in de loop van de middag terug. Dat is nog even uitzoeken hoe precies, want door de klimaattop in de buurt van Parijs zijn er wat wegen afgesloten! Gelukkig leiden er vast meer wegen naar huis en hebben we navigatie, dat komt best goed. 

Deel dit artikel
Back to top