Nieuws

Kylie Lip Kit by Kylie Jenner

Nieuws van de Kardashian-clan vandaag, nu eens niet over Kim maar over het jongste halfzusje, Kylie Jenner. Kylie staat het laatste jaar behoorlijk in de belangstelling, vooral bij make-up liefhebbers. Haar favoriete lipstick/lipliner van MAC is vrijwel altijd uitverkocht (Brave lipstick en Soar lipliner) en dus is het niet zo gek dat Kylie haar eigen lipsticks gaan uitbrengen. De Kylie Lip Kit is gisteren uitgekomen en natuurlijk waren de drie kleuren direct alweer uitverkocht, het is een hit!

The #LipKitByKylie is finally here! With three gorgeous shades to choose from, all handpicked by Kylie Jenner, the Kylie Lip Kit is your secret to the perfect ‘Kylie Lip’. Each Lip Kit is applied with one swipe color that glides across lips and dries down to a powdery-soft, matte finish. Homogenous color in natural nudes and deep browns give unparalleled comfort and wear. The oil free formula has 25% pigment which provides instant color. The perfect blend of waxes, silicone and polymers give you smooth and easy glide color, with longwearing properties.

 

In de Kylie Lip Kit vind je een vloeibare, matte lipstick en een bijbehorend lippotlood, uiteraard heeft Kylie de kleuren combinaties zelf uitgekozen en krijg je er de perfecte "Kylie Lip" mee. De pigmentatie is behoorlijk hoog volgens mij, 25 % pigment zelfs en dat is best veel, waarschijnlijk zit het wel goed met de dekking in één laagje. Natuurlijk heeft Kylie de kleuren ook getest:

Dolce K

Candy K

True Brown K

 

Hmm...ik vind de promotiefoto's nu niet bepaald mooi en de Dolce & Candy K lijken wel erg op elkaar op Kylie's lippen, maar de lipstick swatches zien er best goed uit. De Kylie Lip Kit by Kylie Jenner kosten $ 29,00 per stuk, momenteel zijn er nog maar 3 kleurencombinatie's te koop, maar volgens de berichten zullen dat er vast snel meer worden. Je kunt de Lip Kits alleen nog maar bestellen via lipkitbykylie.com en er zal wereldwijd worden verzonden, heb ik gelezen. Ze zijn nu alweer uitverkocht, je kunt altijd de Instagram account van Kylie Jenner in de gaten houden, daar laat ze vast weten als ze weer binnen zijn.

 

Ondanks dat ik geen superfan ben, vind ik het wel leuk dat Kylie inspeelt op de hype die ze heeft gecreëerd! De prijs van de kit is ook redelijk, ik ga er dan ook zeker 1 of meer proberen te bestellen om ze eens te proberen! Is het wat voor jou denk je?

Deel dit artikel
Back to top