Reviews

Beautyscene Adventskalender 2015 dag 2 - Collistar Party Look collectie

Op 1 december mocht je als kind misschien wel het eerste vakje van je adventskalender openmaken, waarna je een lekker snoepje of klein cadeautje vond, zo was het aftellen tot kerstmis nog leuker! Op Beautyscene gaan we precies hetzelfde doen vanaf vandaag, iedere dag opent er een vakje van de virtuele Beautyscene Advent Calendar en vind je er een leuke verrassing achter in de vorm van een winactie. Iedere dag tot kerstmis en de prijzen zijn te gek, op de tweede dag geef ik 5 keer de complete Collistar Party Look collectie weg t.w.v. EUR 94,20.

De prijs van 2 december 2015:

Collistar Party Look collectie 2015

 

Het pakket bestaat uit:

- Puro lipstick 68 (kleur: Party Look) t.w.v. € 20,75

- Design lipgloss Party Look (kleur pink gold) t.w.v. € 21,25

- Party Look Nail Lacquer Rhinestone Effect (kleur 618, Gold) t.w.v. € 7,75

- Party Look Eyeshadow Rhinestone Effect (kleur 2, Platinum) t.w.v. € 19,95

- 3in1 Party Look Mascara glitter (for lashes-brows-hair) t.w.v. € 24,50

De Collistar Party Look Eyeshadows zijn vloeibare oogschaduws die een extreem glanzend effect geven aan iedere ooglook, combineer ze dus gerust met "gewone" oogschaduws voor een extra feestelijk effect. Breng je deppend aan als laatste stap op je ooglid, net iets boven je pupil, of laat ze glinsteren net onder je wenkbrauw! Ook in de binnenste ooghoek kun je de glinstering aanbrengen, zo sprankelen je ogen des te meer. 

De  mascara is geen normale mascara, maar meer een donkere topcoat met glitters, die je zowel op je wimpers, wenkbrauwen als haar kunt gebruiken. Breng eerst een laagje zwarte mascara aan en breng de topcoat alleen aan op de puntjes voor een subtiel effect.

Gouden topcoat is een musthave rond de kerstdagen, want hiermee maak je jouw favoriete nagellakkleur net even iets feestelijker! De topcoat zit boordevol gouden glitters en je hebt dus maar een heel dun laagje nodig, de droogtijd is heel kort dus zelfs vlak voor het kerstdiner kun je deze lakjes er nog bij pakken!

De geweldige rode, matte Party Look lipstick is prachtig, in één streek mooi dekkend en deze zorgt voor mooie, gladde lippen die je eventueel wat kan laten glinsteren door een tipje lipgloss op het midden van je lippen aan te brengen. Zeker bij kaarslicht geeft dat een heel mooi effect!

 

Spelregels

- beantwoord de vraag hieronder (zoek het antwoord in een artikel dat op Beautyscene staat), like BeautysceneNL op Facebook en deel deze actie op je eigen Facebook pagina. Wil je je deelname motiveren? Laat dan een comment achter, die lees ik altijd door voordat ik een winnaars of winnaars kies!

- meedoen kan alleen op Beautyscene.nl, niet op andere kanalen waar deze winactie wordt gedeeld. Je moet een profiel aanmaken op Beautyscene.nl met een correct email adres, de prijswinnaars krijgen nl. een mail van mij als ze gewonnen hebben. I.v.m. privacy van de winnaars worden er geen namen bekend gemaakt op de website.

- iedere winactie loopt exact een week, daarna zal deze automatisch worden beëindigd en kun je niet meer meedoen.

- je mag per persoon maar 1 keer mee doen per winactie, meerdere inzendingen per winactie zijn niet mogelijk. Per persoon kun je maximaal 1 prijs winnen tijdens de Beautyscene Advent Calendar winactie periode.

- heb je gewonnen? Beantwoord de email dan z.s.m. om ervoor te zorgen dat je de prijs nog voor kerstmis krijgt, doe je dat niet binnen de gestelde termijn, dan zal de prijs pas na de feestdagen worden opgestuurd. Helaas kunnen we niet garanderen dat de prijs op tijd bezorgd gaat worden, dat is uiteraard ook afhankelijk van de verzender. De prijzen worden wel met een track & trace code verstuurd!

- de winnaars van de prijzen van de laatste week voor kerstmis (die aflopen van 18 t/m 24 december 2015) zullen allemaal pas na de feestdagen bericht krijgen dat ze prijswinnaar zijn, de prijzen worden daarna pas opgestuurd.

- over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd, ook niet op social media kanalen ;-)

Succes!! Morgen maken we het derde vakje van de Beautyscene Advent Calendar open en er komen nog heel veel mooie winacties aan, denk aan merken als Starskin, GivenchyOPI, Molton Brown, Benefit en Michael Kors! Je kunt ook nog meedoen met de winacties van de dagen hiervoor, niet vergeten!

Deel dit artikel
Back to top