Nieuws

Beautyscene Adventskalender 2015 dag 3 - Philosophy The Microdelivery Peel Kit

Op 1 december mocht je als kind misschien wel het eerste vakje van je adventskalender openmaken, waarna je een lekker snoepje of klein cadeautje vond, zo was het aftellen tot kerstmis nog leuker! Op Beautyscene gaan we precies hetzelfde doen vanaf vandaag, iedere dag opent er een vakje van de virtuele Beautyscene Advent Calendar en vind je er een leuke verrassing achter in de vorm van een winactie. Dat doe ik iedere dag tot kerstmis en de prijzen zijn te gek, op deze derde dag geef ik 3 keer de Philosopht The Microdelivery Peel Kit weg t.w.v. EUR 76,21.

De prijs van 3 december 2015:

Philosophy The Microdelivery Peel Kit EUR 76,21 (in Nederland exclusief te koop bij ICI Paris XL)

Uit mijn review:

 

Deze nieuwe peeling van Philosophy is ook weer zo'n fijne, veilige peeling die je thuis kunt gebruiken. The microdelivery overnight anti-aging peel is bedoeld om te gebruiken gedurende de nacht, iets wat overigens altijd aan te raden is bij een peeling of exfoliant. Niet alleen kan de peeling langere tijd zijn werk doen, de huid wordt ook wat gevoeliger voor zonlicht en dus kun je een exfoliant beter 's nachts gebruiken. 

Philosophy heeft The overnight peel getest bij een groep van 43 vrouwen in de leeftijd van 40-64 jaar, die de peel drie keer per week gebruikten. 100 % van de vrouwen vond de peel zacht voor de huid en het merendeel van de vrouwen zag verbetering in hun huid: fijne lijntjes en rimpeltjes verminderden, poriën werden fijner en de huid werd steviger.

Ik ben een absolute voorstander van het exfoliëren van de huid, liefst met een milde en veilige exfoliant, die wel doeltreffend moet zijn. Je huid wordt er zoveel mooier, frisser en gladder van en neemt ook veel beter de voedingsstoffen op die in huidverzorging zitten! Kortom, iedereen aan de exfoliant of peeling! En daarom is het zo leuk dat ik nu drie van deze fijne kits van Philosophy mag weggeven. Om kans te maken hoef je alleen maar even de vraag hieronder te beantwoorden! (kleine tip : zoek bij de reviews naar het juiste antwoord)

 

Spelregels

- beantwoord de vraag hieronder (zoek het antwoord in een artikel dat op Beautyscene staat), like BeautysceneNL op Facebook en deel deze actie op je eigen Facebook pagina. Wil je je deelname motiveren? Laat dan een comment achter, die lees ik altijd door voordat ik een winnaars of winnaars kies!

- meedoen kan alleen op Beautyscene.nl, niet op andere kanalen waar deze winactie wordt gedeeld. Je moet een profiel aanmaken op Beautyscene.nl met een correct email adres, de prijswinnaars krijgen nl. een mail van mij als ze gewonnen hebben. I.v.m. privacy van de winnaars worden er geen namen bekend gemaakt op de website.

- iedere winactie loopt exact een week, daarna zal deze automatisch worden beëindigd en kun je niet meer meedoen.

- je mag per persoon maar 1 keer mee doen per winactie, meerdere inzendingen per winactie zijn niet mogelijk. Per persoon kun je maximaal 1 prijs winnen tijdens de Beautyscene Advent Calendar winactie periode.

- heb je gewonnen? Beantwoord de email dan z.s.m. om ervoor te zorgen dat je de prijs nog voor kerstmis krijgt, doe je dat niet binnen de gestelde termijn, dan zal de prijs pas na de feestdagen worden opgestuurd. Helaas kunnen we niet garanderen dat de prijs op tijd bezorgd gaat worden, dat is uiteraard ook afhankelijk van de verzender. De prijzen worden wel met een track & trace code verstuurd!

- de winnaars van de prijzen van de laatste week voor kerstmis (die aflopen van 18 t/m 24 december 2015) zullen allemaal pas na de feestdagen bericht krijgen dat ze prijswinnaar zijn, de prijzen worden daarna pas opgestuurd.

- over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd, ook niet op social media kanalen ;-)

Succes!! Morgen maken we het vierde vakje van de Beautyscene Advent Calendar open en er komen nog heel veel mooie winacties aan, denk aan merken als Becca, GivenchyOPI, Molton Brown, Benefit en Guerlain! Je kunt ook nog meedoen met de winacties van de dagen hiervoor, niet vergeten!

Deel dit artikel
Back to top