Nieuws

Beautyscene Adventskalender 2015 dag 5 - Rituals Oriental Nights pakket

Op 1 december mocht je als kind misschien wel het eerste vakje van je adventskalender openmaken, waarna je een lekker snoepje of klein cadeautje vond, zo was het aftellen tot kerstmis nog leuker! Op Beautyscene gaan we precies hetzelfde doen vanaf vandaag, iedere dag opent er een vakje van de virtuele Beautyscene Advent Calendar en vind je er een leuke verrassing achter in de vorm van een winactie. Dat doe ik iedere dag tot kerstmis en de prijzen zijn te gek, vandaag speel ik ook een beetje Sinterklaas en geef ik 3 keer een heerlijk Rituals Oriental Nights pakket weg t.w.v. EUR 78,50!!

De prijs van 5 december 2015:

Rituals Oriental Night cadeau pakket met daarin Oriental Dream (doucheschuim), Oriental Cream (body crème), Oriental Magic (tassels), Oriental Light (geurkaars) en Oriental Night tea, de totale waarde per pakket is EUR 78,50 en ik geef 3 pakketten weg.  

Bij Rituals draait het deze winter vooral om "geven", op hun website kun je op een leuke manier jouw held of ander geliefd persoon laten weten dat je hem of haar waardeert. Ze krijgen dan een persoonlijk kaartje en maken ook kans op een prachtig cadeau pakket, met recht een "gift from the heart". En omdat ik jullie als mijn lezers ook enorm waardeer geef ik dus ook drie pakketten weg, samen met Rituals.

Als je het Rituals cadeau opent en de deksel opent, dan ruikt het zo heerlijk, de Oriental Nights collectie is zeker een topper door de romige en kruidige geuren van de Orient zoals Myhrre, Cardemom, Cacao en Amandel.

De grote geurkaars zit in een mooi, donkerrood gekleurd glas waarop een prachtige quote staat, die heb je ook kunnen lezen in mijn Behind the Beautyscenes artikel van deze week. De kaars flakkert waarschijnlijk prachtig door het rode glas, al is die van mij nog niet zo ver opgebrand, dat komt nog wel! De Shimmering Body Cream is een fijne, voedende body creme die soepel aanbrengt en een romige, comfortabele geur achterlaat, ik vind het met de shimmers wel meevallen. 

De Shower Foam is ook heerlijk, door de geur heb ik echt het idee dat ik slagroom op mijn lijf smeer als ik aan het douchen ben, herken je dat van de Shower Foams van Rituals?

Extra leuk zijn de "tassels", hangers die je in de kerstboom kunt hangen, maar eventueel ook ergens anders aan ter versiering. In het midden vind je een deel waarop je de parfumolie met mirre en cardemom kunt druppelen, op die manier staan ze niet alleen leuk maar ruikt de kamer of de kerstboom ook heerlijk. Je kunt ze gewoon hergebruiken en natuurlijk ook voorzien van een andere geur.

Hou je, net als ik en de rest van mijn gezin van een fijne kop thee? Dan wordt je vast gelukkig van deze lekkere Oriental Night tea, met rustgevende kamille en lavendelbloesem. De thee bevat geen cafeïne en daardoor kun je deze prima 's avonds drinken voor een goede nachtrust.

 

Spelregels

- beantwoord de vraag hieronder (zoek het antwoord in een artikel dat op Beautyscene staat), like BeautysceneNL op Facebook en deel deze actie op je eigen Facebook pagina. Wil je je deelname motiveren? Laat dan een comment achter, die lees ik altijd door voordat ik een winnaars of winnaars kies!

- meedoen kan alleen op Beautyscene.nl, niet op andere kanalen waar deze winactie wordt gedeeld. Je moet een profiel aanmaken op Beautyscene.nl met een correct email adres, de prijswinnaars krijgen nl. een mail van mij als ze gewonnen hebben. I.v.m. privacy van de winnaars worden er geen namen bekend gemaakt op de website.

- iedere winactie loopt exact een week, daarna zal deze automatisch worden beëindigd en kun je niet meer meedoen.

- je mag per persoon maar 1 keer mee doen per winactie, meerdere inzendingen per winactie zijn niet mogelijk. Per persoon kun je maximaal 1 prijs winnen tijdens de Beautyscene Advent Calendar winactie periode.

- heb je gewonnen? Beantwoord de email dan z.s.m. om ervoor te zorgen dat je de prijs nog voor kerstmis krijgt, doe je dat niet binnen de gestelde termijn, dan zal de prijs pas na de feestdagen worden opgestuurd. Helaas kunnen we niet garanderen dat de prijs op tijd bezorgd gaat worden, dat is uiteraard ook afhankelijk van de verzender. De prijzen worden wel met een track & trace code verstuurd!

- de winnaars van de prijzen van de laatste week voor kerstmis (die aflopen van 18 t/m 24 december 2015) zullen allemaal pas na de feestdagen bericht krijgen dat ze prijswinnaar zijn, de prijzen worden daarna pas opgestuurd.

- over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd, ook niet op social media kanalen ;-)

Succes!! Morgen maken we het zesde vakje van de Beautyscene Advent Calendar open en er komen nog heel veel mooie winacties aan, denk aan merken als Perricone MD, Oral-B, Elizabeth Arden, Skins Cosmetics, Benefit, Embryolisse en Pupa! Je kunt ook nog meedoen met de winacties van de dagen hiervoor, niet vergeten te doen!

Deel dit artikel
Back to top