Inspiratie & Tutorials

11 kerstcadeau's die je wilt geven (of toch liever zelf houdt)!

Inmiddels staat mijn kerstboom in de huiskamer, al moeten de kerstballen er nog wel in, Sinterklaas is weer vertrokken en dus kunnen we vol gaan voor kerstmis! Het huis versieren, bedenken wat we gaan eten tijdens kerstmis, feestjes plannen en natuurlijk cadeautjes zoeken voor onder de boom. Zoek niet verder, want ik laat je 11 kerstcadeau's zien die je echt wilt geven....of hou je ze toch liever zelf? Kortom, het is beauty wishlist materiaal!

11 prachtige en luxe cadeau's, niet bepaald goedkoop maar zeker allemaal de moeite meer dan waard! Op de foto zie je cadeau's waarmee je zelf mij, de extreem verwende beautyblogger, nog blij mee kunt maken! Natuurlijk vraag ik nooit om beautyproducten als cadeau, dat zou een beetje gek zijn omdat ik al zoveel heb, maar toch zou ik het stiekem toch wel willen. Ik bedoel, ik krijg echt geen genoeg van mooie geurkaarsen, Tom Ford lipsticks en fijne Lush bubble bar slices! 

 

Op de foto zie je de volgende producten:

 

- Laura Mercier Le Petite Souffle Body Cream collection EUR 58,00 (via Skins.nl)

- Viktor & Rolf Flowerbomb Christmas 2015 edition EUR 92,50

- Viktor & Rolf BonBon Christmas 2015 edition EUR 92,50

- Benefit Get your party on gift set EUR 66,00 (via Douglas)

- Clarisonic Mia2 Dance Keith Haring edition EUR 149,00

- Tom Ford lipstick EUR 47,00 & Lips & Boys lipstick EUR 29,00

- Amouage Dia woman body cream EUR 110,00

- MAC eyeshadow X 15 Warm Neutral EUR 115,00

- Lush Snowfairy shower gel, Santa's Belly shower jelly, 5 Golden rings bubble bar Luxury Lush Pud uit het Under the Mistletoe cadeau EUR 125,95 (zie deze video)

- Philosophy Twinkling Snowflake gift set EUR 27,72

- ghd platinum styler EUR 249,00

- Jo Malone Dark amber & Ginger lily scented candle EUR 60,00

Ik hou van de wintercollectie van Lush, om eerlijk te zijn koop ik alleen nog maar producten uit die collectie, pas in de winter neem ik weer de tijd om eens lekker in bad te gaan. Ook al ga ik zelf nog steeds graag onder de douche met The Comforter, dat is een heerlijke, naar bessen geurende shower gel die ook in een mooie, grote Bubble Bar Slice te koop is. 5 Golden Rings is nu heerlijk, een warme en kruidige geur en ook nog eens makkelijk in gebruik!

Ken je de favoriete parfum van degene aan wie je een cadeau wilt geven? Dan vind ik het altijd superleuk om een mooie, luxe pot bodycreme te geven. Zoiets koop je zelf minder snel, maar het is wel een fijne toevoeging, zeker omdat de geur nog veel beter blijft hangen met een goede basis. Deze pot van Amouage is natuurlijk ultiem luxe, wist je dat Dia woman een van de favoriete geuren van onze Koniging Maxima is? Ik verwacht wel dat deze pot ook in haar boudoir staat, jullie ook?

Ik kan niet meer zonder mijn ghd styler, niet voor niets staat ghd voor Good Hair Day! Deze styler is ideaal voor het mooi, glad maken van mijn haar, dat kan geen andere styler of stijltang beter. Mijn haar krijgt ook meer volume omdat je de styler vanaf de haaraanzet kan gebruiken en door de vorm kun je dan wat volume aanbrengen. De glans die mijn haar krijgt met de ghd is ook heel mooi, ik zie altijd direct verschil! En hij werkt enorm snel en veilig, kortom deze styler is absoluut zijn hogere prijs waard voor mij! 

Een mooie make-up set is natuurlijk ook altijd leuk om te geven! Dit grote blik van Benefit bevat bijna alles voor een mooie, natuurlijke make-up look met een goede mascara, een fijne bronzer, vloeibare highlighter en wenkbrauwgel.

 

Natuurlijk mag een fijne geurkaars niet ontbreken in dit rijtje, de laatste geurkaars die ik kocht is de Dark Amber & Ginger Lily van Jo Malone omdat ik de parfum zo lekker vind. En hebben jullie die schattige set van Laura Mercier ook gezien? Daarin zitten 6 kleine potjes van de body cremes in heel veel snoeperige geuren zoals Almond Coconut Milk, Creme de Pistache en Ambre Vanille. Die kon ik vorige week echt niet weerstaan toen ik bij de Laura Mercier counter was in De Bijenkorf in Rotterdam!

 

Wat staat er eigenlijk op jouw wensenlijstje voor kerstmis? Staan er ook beauty producten op of misschien nog leuke andere dingen?

Deel dit artikel
Back to top