Reviews

Beautyscene Adventskalender 2015 dag 6 - Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter

Op 1 december mocht je als kind misschien wel het eerste vakje van je adventskalender openmaken, waarna je een lekker snoepje of klein cadeautje vond, zo was het aftellen tot kerstmis nog leuker! Op Beautyscene gaan we precies hetzelfde doen vanaf vandaag, iedere dag opent er een vakje van de virtuele Beautyscene Advent Calendar en vind je er een leuke verrassing achter in de vorm van een winactie. Dat doe ik iedere dag tot kerstmis en de prijzen zijn te gek, vandaag geef ik 5 keer de highlighter van het jaar weg: Becca Shimmering Skin Perfector Pressed in Champagne Pop, Opal en Moonstone t.w.v. EUR 43,00 per stuk!

De prijs van 6 december 2015:

Becca X Jacklyn Hill Champagne Pop Shimmering Skin Perfector Pressed EUR 43,00 (exclusief in Nederland te koop bij Babassu) - de kleur wordt omschreven als "soft white gold with pink peachy undertoned", swatches kun je hier vinden in mijn review.

Becca Moonstone Shimmering Skin Perfector Pressed EUR 43,00 (exclusief in Nederland te koop bij Babassu) - deze kleur wordt omschreven als "pale gold", swatches vind je hier op de website van Temptalia)

Becca Opal Shimmering Skin Perfector Pressed EUR 43,00 (exclusief in Nederland te koop bij Babassu) - deze kleur wordt omschreven als "golden opal pearl", swatches vind je hier op de website van Temptalia

Yes, jullie zien en lezen het goed, ik mag mijn favoriete highlighter van dit moment, de Becca X Jacklyn Hill Champagne Pop Shimmering Skin Perfector Pressed weggeven, samen met nog 2 prachtige kleuren van deze fijne, cremige, poederhighlighter! Ik kocht de Champagne Pop dan wel in het buitenland, inmiddels hoeft dat helemaal niet meer, Champagne Pop komt nl. heel binnenkort ook binnen bij het enige verkooppunt van Becca in Nederland : Babassu!
 
Wat maakt Champagne Pop nu zo mooi? Ten eerste is de textuur van de Shimmering Skin Perfector Pressed heel fijn, het is een kruising tussen een cremige en poederige highlighter die perfect blendt met je huid. De kleur is een mooie, champagne/perzik/goud kleurige highlighter met heel fijne shimmers die mij een supermooie glow geeft, Champagne Pop is perfect voor de strobing techniek!
Samen met Babassu geven we in totaal 5 highlighters weg, 3 keer de Champagne Pop, 1 keer Opal en 1 keer Moonstone, leuk ter afwisseling, dacht is zo....ik wil Opal en Moonstone zelf ook nog wel heel graag! Ik voel een kleine Becca verslaving opkomen dit jaar.....
 
Babassu heeft drie winkels in Nederland (Amsterdam, Leiden en Wassenaar), maar gelukkig ook een webshop waar je de mooie make-up producten van Becca kunt kopen! Over een tijdje opent er ook een Babassu winkel in Den Haag, je kunt dus ook gewoon even bij een van de winkels langs gaan om eens kennis te maken met de producten van Becca. Check zeker even de website van Babassu: www.babassu.nl
Ik & Champagne Pop!! Daar komt niets of niemand meer tussen, zo'n geweldige highlighter!
 

 

Spelregels

- beantwoord de vraag hieronder (zoek het antwoord in een artikel dat op Beautyscene staat), like BeautysceneNL op Facebook en deel deze actie op je eigen Facebook pagina. Wil je je deelname motiveren? Laat dan een comment achter, die lees ik altijd door voordat ik een winnaars of winnaars kies!

- meedoen kan alleen op Beautyscene.nl, niet op andere kanalen waar deze winactie wordt gedeeld. Je moet een profiel aanmaken op Beautyscene.nl met een correct email adres, de prijswinnaars krijgen nl. een mail van mij als ze gewonnen hebben. I.v.m. privacy van de winnaars worden er geen namen bekend gemaakt op de website.

- iedere winactie loopt exact een week, daarna zal deze automatisch worden beëindigd en kun je niet meer meedoen.

- je mag per persoon maar 1 keer mee doen per winactie, meerdere inzendingen per winactie zijn niet mogelijk. Per persoon kun je maximaal 1 prijs winnen tijdens de Beautyscene Advent Calendar winactie periode.

- heb je gewonnen? Beantwoord de email dan z.s.m. om ervoor te zorgen dat je de prijs nog voor kerstmis krijgt, doe je dat niet binnen de gestelde termijn, dan zal de prijs pas na de feestdagen worden opgestuurd. Helaas kunnen we niet garanderen dat de prijs op tijd bezorgd gaat worden, dat is uiteraard ook afhankelijk van de verzender. De prijzen worden wel met een track & trace code verstuurd!

- de winnaars van de prijzen van de laatste week voor kerstmis (die aflopen van 18 t/m 24 december 2015) zullen allemaal pas na de feestdagen bericht krijgen dat ze prijswinnaar zijn, de prijzen worden daarna pas opgestuurd.

- over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd, ook niet op social media kanalen ;-)

Succes!! Morgen maken we het zevende vakje van de Beautyscene Advent Calendar open en er komen nog heel veel mooie winacties aan, denk aan merken als Perricone MD, Oral-B, Elizabeth Arden, Skins Cosmetics, Benefit, Embryolisse en Pupa! Je kunt ook nog meedoen met de winacties van de dagen hiervoor, niet vergeten te doen!

Deel dit artikel
Back to top