Reviews

Beautyscene Adventskalender 2015 dag 7 - Michael Kors Gold Collection eau de parfum

Op 1 december mocht je als kind misschien wel het eerste vakje van je adventskalender openmaken, waarna je een lekker snoepje of klein cadeautje vond, zo was het aftellen tot kerstmis nog leuker! Op Beautyscene gaan we precies hetzelfde doen vanaf vandaag, iedere dag opent er een vakje van de virtuele Beautyscene Advent Calendar en vind je er een leuke verrassing achter in de vorm van een winactie. Dat doe ik iedere dag tot kerstmis en de prijzen zijn te gek, vandaag geef ik 6 keer een mooie, fijne parfum weg uit de Michael Kors Gold collectie: Radiant Rose, 24 K Brilliant Gold of White Luminous Gold van 100 ml met een waarde van EUR 102,00 per stuk

De prijzen van 7 december 2015:

Michael Kors Gold Collection eau de parfum, er zijn 3 varianten, die elk perfect passen bij de verschillende Michael Kors vrouwen! Kies de parfum zoals je ook sieraden of andere accessoires zou kiezen, goud als je gaat voor glamour, rosé goud als je iets romantisch wilt uitstralen en wit goud als je gaat voor stoer! De flacons eau de parfum die ik weggeef zijn maar liefst 100 ml groot en zien eruit als echte goudstaven, dat is nog eens een cadeau! Ze hebben elk een waarde van EUR 102,00!

 

De geuren uit de Michael Kors Gold collectie laten zich als volgt omschrijven:

 

24 K Brilliant
 
“When a woman wants complete glamour, she goes for yellow gold" says Michael Kors. Gold Feminine and seductive, 24K Brilliant Gold shimmers with hints of orange mandarin, fresh floral and creamy notes of wood.
 
 
Rose Radiant Gold
 
“When a woman is feeling romantic, she reaches for rose gold,” says Michael Kors. Tantalizing and hypnotic, Rose Radiant Gold entices the senses with notes of sparkling spice, textured with rich florals and subtle musks.
 
 
White Luminous Gold 
 
“When a woman wakes up feeling powerful, she puts on white gold,” says Michael. Sparkling and sensuous,White Luminous Gold is a polished, intoxicating burst of pear, jasmine and amber.

Kunnen jullie raden wat mijn favoriet is? Natuurlijk koos ik voor de 24K Brilliant Gold, een fijne geur die opent met een frisse citrusnoot en vervolgens vol is van witte bloemen, een vrouwelijke, tikje sexy geur die nog eens heel lang blijft ruiken op de huid. Ik vind de Rose Radiant Gold ook erg lekker! Welke van de drie varianten is jouw favoriet? Misschien heb je ze al geroken bij Douglas? Anders moet je dat zeker even gaan doen, je hebt nl. een week de tijd om mee te doen met deze winactie!

 

Spelregels

- beantwoord de vraag hieronder (zoek het antwoord in een artikel dat op Beautyscene staat), like BeautysceneNL op Facebook en deel deze actie op je eigen Facebook pagina. Wil je je deelname motiveren? Laat dan een comment achter, die lees ik altijd door voordat ik een winnaars of winnaars kies!

- meedoen kan alleen op Beautyscene.nl, niet op andere kanalen waar deze winactie wordt gedeeld. Je moet een profiel aanmaken op Beautyscene.nl met een correct email adres, de prijswinnaars krijgen nl. een mail van mij als ze gewonnen hebben. I.v.m. privacy van de winnaars worden er geen namen bekend gemaakt op de website.

- iedere winactie loopt exact een week, daarna zal deze automatisch worden beëindigd en kun je niet meer meedoen.

- je mag per persoon maar 1 keer mee doen per winactie, meerdere inzendingen per winactie zijn niet mogelijk. Per persoon kun je maximaal 1 prijs winnen tijdens de Beautyscene Advent Calendar winactie periode.

- heb je gewonnen? Beantwoord de email dan z.s.m. om ervoor te zorgen dat je de prijs nog voor kerstmis krijgt, doe je dat niet binnen de gestelde termijn, dan zal de prijs pas na de feestdagen worden opgestuurd. Helaas kunnen we niet garanderen dat de prijs op tijd bezorgd gaat worden, dat is uiteraard ook afhankelijk van de verzender. De prijzen worden wel met een track & trace code verstuurd!

- de winnaars van de prijzen van de laatste week voor kerstmis (die aflopen van 18 t/m 24 december 2015) zullen allemaal pas na de feestdagen bericht krijgen dat ze prijswinnaar zijn, de prijzen worden daarna pas opgestuurd.

- over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd, ook niet op social media kanalen ;-)

Succes!! Morgen maken we het achtste vakje van de Beautyscene Advent Calendar open en er komen nog heel veel mooie winacties aan, denk aan merken als Perricone MD, Oral-B, Elizabeth Arden, Skins Cosmetics, Benefit, Embryolisse en Pupa! Je kunt ook nog meedoen met de winacties van de dagen hiervoor, niet vergeten te doen!

Deel dit artikel
Back to top