Reviews

Beautyscene Adventskalender 2015 dag 9 - Aveda A gift of spa nights pakket

Op 1 december mocht je als kind misschien wel het eerste vakje van je adventskalender openmaken, waarna je een lekker snoepje of klein cadeautje vond, zo was het aftellen tot kerstmis nog leuker! Op Beautyscene gaan we precies hetzelfde doen vanaf vandaag, iedere dag opent er een vakje van de virtuele Beautyscene Advent Calendar en vind je er een leuke verrassing achter in de vorm van een winactie. Dat doe ik iedere dag tot kerstmis en de prijzen zijn te gek, vandaag geef ikvandaag geef ik 3 heerlijke pakketten weg van Aveda, vol met producten om van je badkamer een spa te maken t.w.v. EUR 86,50!  

De prijzen van 9 december 2015:

Aveda a gift of spa nights pakket t.w.v. EUR 86,50 met daarin beautifying creme cleansing oil (125ml), beautifying body moisturizer (125ml), beautifying composition™ (30ml), smoothing body polish (75ml) en soothing aqua therapy (170g)  

CADEAUS MET EEN HART

De Aveda Gift sets worden al een aantal jaren verpakt in traditioneel handgemaakt lokta berkenpapier uit Nepal. Het prachtige papier wordt met de hand gemaakt door inwoners van Nepal, op basis van een achtjarig samenwerkingsverband tussen Aveda en de Himalaya Bio-Trade Limited papiermakers corporatie (HBTL). Door de aankoop van een Aveda giftset draagt je bij aan Aveda’s ondersteuning en zorg voor de gemeenschap van de papiermakers in Nepal.

Door de recente aardbevingen in Nepal is het belangrijker dan ooit dat Aveda het bijzondere verhaal van de Nepalese papiermakers onder de aandacht brengt. Tijdens de feestdagen nodigt Aveda haar klanten actief uit om ook zelf hun dankbaarheid en steun te betuigen aan de Nepalese bevolking. Bijvoorbeeld middels directe donaties aan Global Greengrants Fund voor Nepal via aveda.com/changelives. Sinds de aardbevingen zijn de partner papiermakers van Aveda hard bezig om hun gemeenschap opnieuw op te bouwen en ze hebben alle hulp daar hard bij nodig. Laten we deze feestdagen samen een verschil maken! #LoveforNepal

 

Ga dus zeker even naar een verkooppunt van Aveda om een kijkje te nemen bij de mooie gift sets, ze hebben ze in verschillende prijsklasses, van lekker betaalbaar tot wat duurder. En natuurlijk zitten er in die gift sets ook fijne producten, ik ben zelf fan van de douchecremes en bodyscrubs van Aveda, vooral de Stress Fix lijn is heerlijk. Aveda heeft ook een webshop waar je alle producten kunt bestellen, handig als je geen verkooppunt in de buurt hebt : www.aveda.nl

Als je de vraag hieronder beantwoord, dan maak je kans om zo'n fijne gift set te winnen en als alles een beetje mee zit heb je die nog voor kerstmis in huis, zo kun je de mooie set eventueel ook nog aan iemand cadeau geven. Ik geef 3 van de Aveda a gift of spa pakketten weg! Veel succes!

Spelregels

- beantwoord de vraag hieronder (zoek het antwoord in een artikel dat op Beautyscene staat), like BeautysceneNL op Facebook en deel deze actie op je eigen Facebook pagina. Wil je je deelname motiveren? Laat dan een comment achter, die lees ik altijd door voordat ik een winnaars of winnaars kies!

- meedoen kan alleen op Beautyscene.nl, niet op andere kanalen waar deze winactie wordt gedeeld. Je moet een profiel aanmaken op Beautyscene.nl met een correct email adres, de prijswinnaars krijgen nl. een mail van mij als ze gewonnen hebben. I.v.m. privacy van de winnaars worden er geen namen bekend gemaakt op de website.

- iedere winactie loopt exact een week, daarna zal deze automatisch worden beëindigd en kun je niet meer meedoen.

- je mag per persoon maar 1 keer mee doen per winactie, meerdere inzendingen per winactie zijn niet mogelijk. Per persoon kun je maximaal 1 prijs winnen tijdens de Beautyscene Advent Calendar winactie periode.

- heb je gewonnen? Beantwoord de email dan z.s.m. om ervoor te zorgen dat je de prijs nog voor kerstmis krijgt, doe je dat niet binnen de gestelde termijn, dan zal de prijs pas na de feestdagen worden opgestuurd. Helaas kunnen we niet garanderen dat de prijs op tijd bezorgd gaat worden, dat is uiteraard ook afhankelijk van de verzender. De prijzen worden wel met een track & trace code verstuurd!

- de winnaars van de prijzen van de laatste week voor kerstmis (winacties die aflopen van 18 t/m 24 december 2015) zullen allemaal pas na de feestdagen bericht krijgen dat ze prijswinnaar zijn, de prijzen worden daarna pas opgestuurd.

- over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd, ook niet op social media kanalen ;-)

Succes!! Morgen maken we het tiende vakje van de Beautyscene Advent Calendar open en er komen nog heel veel mooie winacties aan, denk aan merken als Perricone MD, Oral-B, Elizabeth Arden, Skins Cosmetics, Chloé, Embryolisse en Aveda! Je kunt ook nog meedoen met de winacties van de dagen hiervoor, niet vergeten te doen!

Deel dit artikel
Back to top