Nieuws

Ik heb weer extensions! Ga je mee naar Beauty by Roos in Rotterdam?

Hebben jullie het al gezien? Na 3 maanden een lob te hebben gehad, heb ik weer schouderlang haar! Nee, dat is niet het gevolg van een magisch groeimiddel, maar wel van de vaardige handen van Roos en Ellen van Beauty by Roos! In de zomer van 2014 kreeg ik voor het eerst hairextensions en nu heb ik ze opnieuw, speciaal voor de opening van het nieuwe Beauty by Roos filiaal. Op 14 december 2015 mag ik de officiële opening verzorgen van het zesde Beauty by Roos filiaal in Rotterdam en natuurlijk hoort daar een extra feestelijk kapsel bij. En ik mag een paar gasten meenemen, kom jij ook?

Ik kwam gisteren met een lob/bob binnen bij Beauty by Roos in Den Haag en ging met schouderlang haar naar buiten, dat is toch wel te gek!

Beauty By Roos vanaf 14 december 2015 ook in Rotterdam, op de foto zie je nog even het interieur van de salon in Amsterdam, de foto's van Rotterdam volgen nog.

Beauty by Roos eindelijk ook in Rotterdam!!!

 

Ik had er al naar gevraagd toen ik in de zomer van 2014 voor de eerste keer mijn Hairloxx extensions liet plaatsen door Roos, wanneer openen jullie nu een salon in Rotterdam? En nu is het (bijna) zover, want op maandag 14 december 2015 openen de deuren van de zesde Beauty by Roos vestiging aan de Goudsesingel 32a in Rotterdam. Dat is goed nieuws voor iedereen die nieuwsgierig is naar de hairextensions van Hairloxx of Great Lengths, maar natuurlijk ook voor de bestaande klanten van Roos die misschien nu veel dichterbij huis terecht kunnen voor "verse" extensions.

Zoals in iedere salon van Beauty by Roos kun je er terecht voor hair extensions van verschillende merken zoals Hairloxx, Great Lengths, Socap en Indian Gold. Op die manier zijn er voor vrijwel ieder budget wel passende extensions, uiteraard kun je voor advies altijd bij de medewerkers van Beauty by Roos terecht. Bekijk ook even de website : www.beautybyroos.nl, je kunt daar ook een indicatie krijgen van de prijzen.

Ik heb ook weer Hairloxx extensions

Ik vertelde het al, ik heb ook weer hairextensions, 125 stuks om precies te zijn van het merk Hairloxx. Dat zijn extensions van echt haar die plukje voor plukje worden vastgemaakt aan mijn eigen haar d.m.v. geluidsgolven. In 2014 heb ik ook al eens 125 extensions gehad, in totaal heb ik ze zo'n maand of zes gedragen en dat beviel mij enorm goed. In dit artikel kun je wat meer lezen over het inzetten van de eerste extensions, iets wat mij heel erg is bevallen, ik heb ze niet voor niets opnieuw laten zetten door Roos. Toen koos ik voor vrij lange extensions, de langste die ze in het assortiment hebben (50 tot 60 cm), maar dit keer koos is voor extensions van 25 tot 35 cm, omdat ik geen extreme verlenging wilde. In deze reeks artikelen kun je nog meer lezen over mijn ervaringen, zeker even doen als je interesse hebt!

Mijn bob (of lob) beviel mij trouwens nog steeds prima, dus ik heb de extensions niet gekozen omdat ik genoeg had van kortere haar. Nee, ik wilde voor de feestdagen even iets anders, dan vind ik het leuk om wat meer te spelen met een krultang of styler, iets wat ik mooier vind staan als ik iets langer haar heb. De bob/lob komt dus vast wel weer terug, maar eerst ga ik genieten van mijn langere lengte.

Voordat de extensions erin gaan, wordt het haar gewassen met een speciale shampoo die extra ontvet. De bindingen van de hair extensions moeten natuurlijk goed vastgemaakt worden aan het natuurlijke haar en daarom mag dat haar niet vettig of vies zijn.

Daarna gaat het snel! Mijn haar wordt droog geföhnd en dan kunnen de 125 Hairloxx extensions erin. Er gaan drie kleuren in (zal ze nog even opvragen), in de onderste laag komen nog wat donkere en in de bovenste lagen alleen de lichtste kleuren. 

Ellen is nog druk aan het inzetten en Roos wilde even haar nieuwe favoriete styler van Diva aan mij laten zien, dus werd mijn rechterkant al even in de krul gezet! 

Dit is die styler, de Diva Radiant shine krulborstel die wel warm wordt maar niet blaast zoals een föhnborstel, ik laat je deze binnenkort even goed zien!

Het is echt wonderlijk om te zien, binnen ongeveer 1,5 tot 2 uur zitten alle 125 extensions erin en kan het knippen gaan beginnen. Dat is echt nodig omdat de extensions verschillen van lengte en de extensions ook goed moeten blenden met je eigen haar. UIteraard doen de medewerksters van Roos dat voor je! Ik ging weer helemaal blij naar huis!

Dat dus, ik ben toch ook wel weer heel blij met deze lengte! Ik kan er net iets meer mee doen en ook een staart of knot staat veel leuker of is weer mogelijk. Dat is wel een klein nadeel van een lob/bob, je kunt er toch iets meer mee dan met iets langer haar.

Even een (niet zo'n beste) foto van de aanhechtingen van de extensions in mijn haar, ze zijn helemaal plat en liggen mooi tegen mijn hoofd aan waardoor ze normaal gesproken niet zichtbaar zijn. Mijn eigen haar ligt er heel mooi overheen, dus je ziet ze niet! 

Vanochtend ben ik nog even bij mijn eigen kapster Colinda langs geweest, zij heeft nog wat extra lagen in de extensions geknipt zodat het nog beter aansluit bij mijn eigen haar. Normaal doen ze dat bij Beauty by Roos trouwens, maar ik vind het altijd wel even fijn om bij Colinda langs te gaan, maar dat hoeft niet!

 

Ga je mee naar de opening?

Op maandag 14 december 2015 open ik, samen met Roos van Binsbergen (eigenaresse van Beauty by Roos) hun nieuwe, zesde filiaal in Rotterdam. Na de officiële opening is er nog een klein feestje met wat hapjes en drankjes en gezelligheid. Roos en haar medewerksters zullen tijdens de opening uiteraard ook meer vertellen over de mogelijkheden van de behandelingen bij de salons van Beauty by Roos. Wist je bijvoorbeeld dat je ook een hair extensions abonnement kan nemen? En wist je dat je naast voor verlenging, ook voor hairextensions kan kiezen als je wat extra volume in je haar wilt? Dat kan een bescheiden hoeveelheid zijn, sommige mensen kiezen "maar" voor 50 of 75 extensions en zijn dan heel tevreden met hun vollere bos haar.

Ben je nu altijd al nieuwsgierig geweest naar hair extensions, maar durf je niet zo goed zomaar een salon van Beauty by Roos binnen te stappen of een afspraak te maken? En woon je in de buurt van Rotterdam? Ga dan a.s. maandag 14 december 2015 met mij mee naar de opening? Ik mag een paar gasten meenemen, die allemaal lekker verwend worden met hapjes en drankjes, maar ook alles kunnen vragen over extensions. Natuurlijk ga je de deur niet uit zonder mooie Beauty by Roos goodiebag! En je kunt mij natuurlijk over mijn ervaringen vragen en je kunt bij mij zien hoe ze er in het echt uitzien. Helemaal leuk toch? Uiteraard is er ook tijd om lekker even bij te kletsen!

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Beauty by Roos

Wil je mee met mij? Stuur mij dan z.s.m. een mail met daarin een korte motivatie waarom ik je mee moet nemen naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. Beauty by Roos. Doe dit voor zondag 13 december, want op die dag stuur ik de dames die mee kunnen een mailtje. Wil je nu direct een afspraak maken bij de nieuwe salon van Beauty by Roos, bel dan even naar 033 - 76 00 010. Je vindt Beauty by Roos Rotterdam aan de Goudsesingel 32a, dichtbij het Oostplein!

Deel dit artikel
Back to top