Reviews

Beautyscene Adventskalender 2015 dag 10 - Byredo geurkaars & Laura Mercier Shimmer Bloc powered by Skins

Op 1 december mocht je als kind misschien wel het eerste vakje van je adventskalender openmaken, waarna je een lekker snoepje of klein cadeautje vond, zo was het aftellen tot kerstmis nog leuker! Op Beautyscene gaan we precies hetzelfde doen vanaf vandaag, iedere dag opent er een vakje van de virtuele Beautyscene Advent Calendar en vind je er een leuke verrassing achter in de vorm van een winactie. Dat doe ik iedere dag tot kerstmis en de prijzen zijn te gek, vandaag geef ik 3 mooie sets weg met daarin de Byredo Ambre Japonais geurkaars en een Laura Mercier Shimmer Block, powered by Skins, met een waarde van EUR 100,95 per set!

De prijzen van 10 december 2015:

Byredo Ambre Japonais bougie parfumée (EUR 55,95) & Laura Mercier Shimmer Bloc Peach Mosaic EUR 45,00

Byredo Ambre Japonais Bougie Parfumée EUR 55,95

De Ambre Japonais geurkaars van Byredo brandt nog maar kort bij mij thuis, maar ik ben zeker blij met deze warme geur, die mooi past in dit jaargetijde. De geur is opgebouwd als volgt : zwarte peper en korianderzaad in de top, sandelhout in het hart en bourbon vanille en sesam in de basis van de iets oosterse, warm-kruidige geur. Ik heb wel ervaring met de grote, strak verpakte Byredo kaarsen, Peyote Poem is bijvoorbeeld een van mijn favorieten. De kaarsen branden netjes op en gaan heel lang mee, volgens Byredo wel 60 uur, maar ik denk dat ik er wel langer mee doe.

Laura Mercier Shimmer Bloc Peach Mosaic EUR 45,00

Een Shimmer Bloc van Laura Mercier is een uniek, gebakken, glanzende poeder met vier kleuren die je kunt gebruiken op je gezicht, ogen en lichaam. Tegenwoordig kun je echt niet meer zonder highlighter en deze poeders zijn daar echt geweldig voor, ze geven een prachtige glans en blenden mooi met de huid! Kortom, een musthave die je zeker graag in je make-up stash wilt hebben.

swatches Laura Mercier Shimmer Bloc Peach Mosaic

Wat een mooi verwenpakket kun je vandaag weer winnen! Ik geef in totaal 3 pakketten weg met zo'n mooie Byredo Geurkaars en Laura Mercier shimmer bloc, met dank aan de prachtige winkels van Skins die deze producten ter beschikking hebben gesteld. Geloof me, je wilt zo'n pakket echt winnen, wat een fijne verwennerij! Natuurlijk kun je de producten ook kopen, mocht je niet bij de winnaars horen, meer informatie over de verkooppunten en de webshop vind je op www.skins.nl.

Succes met het beantwoorden van de vraag hieronder, die is toch niet zo heel moeilijk? Bekijk wel even de video van de Holiday Gift Guide voor het antwoord!

 

Spelregels

- beantwoord de vraag hieronder (zoek het antwoord in een artikel dat op Beautyscene staat), like BeautysceneNL op Facebook en deel deze actie op je eigen Facebook pagina. Wil je je deelname motiveren? Laat dan een comment achter, die lees ik altijd door voordat ik een winnaars of winnaars kies!

- meedoen kan alleen op Beautyscene.nl, niet op andere kanalen waar deze winactie wordt gedeeld. Je moet een profiel aanmaken op Beautyscene.nl met een correct email adres, de prijswinnaars krijgen nl. een mail van mij als ze gewonnen hebben. I.v.m. privacy van de winnaars worden er geen namen bekend gemaakt op de website.

- iedere winactie loopt exact een week, daarna zal deze automatisch worden beëindigd en kun je niet meer meedoen.

- je mag per persoon maar 1 keer mee doen per winactie, meerdere inzendingen per winactie zijn niet mogelijk. Per persoon kun je maximaal 1 prijs winnen tijdens de Beautyscene Advent Calendar winactie periode.

- heb je gewonnen? Beantwoord de email dan z.s.m. om ervoor te zorgen dat je de prijs nog voor kerstmis krijgt, doe je dat niet binnen de gestelde termijn, dan zal de prijs pas na de feestdagen worden opgestuurd. Helaas kunnen we niet garanderen dat de prijs op tijd bezorgd gaat worden, dat is uiteraard ook afhankelijk van de verzender. De prijzen worden wel met een track & trace code verstuurd!

- de winnaars van de prijzen van de laatste week voor kerstmis (van 18 t/m 24 december 2015) zullen allemaal pas na de feestdagen bericht krijgen dat ze prijswinnaar zijn, de prijzen worden daarna pas opgestuurd.

- over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd, ook niet op social media kanalen ;-)

Succes!! Morgen maken we het elfde vakje van de Beautyscene Advent Calendar open en er komen nog heel veel mooie winacties aan, denk aan merken als Perricone MD, Oral-B, Elizabeth Arden, Smashbox, Chloé, Embryolisse en Givenchy! Je kunt ook nog meedoen met de winacties van de zes dagen hiervoor, niet vergeten te doen!

Deel dit artikel
Back to top