Reviews

Beautyscene Adventskalender 2015 dag 11 - Givenchy Dahlia Divin Le Parfum en musique

Op 1 december mocht je als kind misschien wel het eerste vakje van je adventskalender openmaken, waarna je een lekker snoepje of klein cadeautje vond, zo was het aftellen tot kerstmis nog leuker! Op Beautyscene gaan we precies hetzelfde doen vanaf vandaag, iedere dag opent er een vakje van de virtuele Beautyscene Advent Calendar en vind je er een leuke verrassing achter in de vorm van een winactie. Dat doe ik iedere dag tot kerstmis en de prijzen zijn te gek, vandaag geef ik 3 exclusieve, limited editions weg van de zwoele Dahlia Divin parfum van Givenchy, een behoorlijk muzikale prijs met een waarde van EUR 133,00! 

De prijs van 11 december 2015:

Speciaal voor de feestdagen, wordt Dahlia Divin Eau de Parfum geherintroduceerd als een muzikaal parfum. Gepresenteerd in een couture box, met de flacon die op een troon van gouddraad geplaatst is, en die een dromerige melodie afspeelt dat doet denken aan een muziekdoosje uit de jeugd. Dahlia Divin is een elixir van pure sensualiteit, een stralend parfum die de goddelijkheid van een vrouw onthult, net als een Haute Couture jurk.

Dit zongekuste Eau de parfum, met zijn houtachtige bloemige accenten, laat het aura van de vrouw die het parfum draagt stralen, net de zangeres die gezicht is van het parfum. De betoverende campagne vertelt het verhaal van een modern sprookje, dé inspiratie voor de creatie van deze limited editon Le Parfum en Musique. Op de omverpakking is het silhouette van een moderne godin te vinden met gouddraad in haar hand. Deze prachtige box benadrukt de pure, tijdloze lijnen van de flacon en neemt je mee in de fantasie wereld van Dahlia Divin.

Het muziekdoosje van gouddraad speelt een melodie af die is geïnspireerd door de melodie van de commercial, gecomponeerd door de zangeres die het gezicht is van Dahlia Divin. Net als bij een traditionele muziekbox kun je hem opwinden, waarna de melodie afspeelt. Deze limited edition Le Parfum en Musique, is de ultieme uitnodiging om de magie van de feestdagen te beleven!

Wat een mooie prijs is dit, die zou ik zelf ook best graag willen winnen, helaas ben ik natuurlijk uitgesloten van deelname, zo jammer! Gelukkig heb ik Dahlia Divin zelf toch ook al, al moet ik eerlijk zeggen dat ik persoonlijk iets mee hou van de eau de toilette variant. Maar die komt weer niet in zo'n mooie speciale editie! Doe jij vandaag mee aan deze winactie? Beantwoord de vraag hieronder, het antwoord kun je vast wel vinden, ook in een artikel op Beautyscene, succes!!!

 

Spelregels

- beantwoord de vraag hieronder (zoek het antwoord in een artikel dat op Beautyscene staat), like BeautysceneNL op Facebook en deel deze actie op je eigen Facebook pagina. Wil je je deelname motiveren? Laat dan een comment achter, die lees ik altijd door voordat ik een winnaars of winnaars kies!

- meedoen kan alleen op Beautyscene.nl, niet op andere kanalen waar deze winactie wordt gedeeld. Je moet een profiel aanmaken op Beautyscene.nl met een correct email adres, de prijswinnaars krijgen nl. een mail van mij als ze gewonnen hebben. I.v.m. privacy van de winnaars worden er geen namen bekend gemaakt op de website.

- iedere winactie loopt exact een week, daarna zal deze automatisch worden beëindigd en kun je niet meer meedoen.

- je mag per persoon maar 1 keer mee doen per winactie, meerdere inzendingen per winactie zijn niet mogelijk. Per persoon kun je maximaal 1 prijs winnen tijdens de Beautyscene Advent Calendar winactie periode.

- heb je gewonnen? Beantwoord de email dan z.s.m. om ervoor te zorgen dat je de prijs nog voor kerstmis krijgt, doe je dat niet binnen de gestelde termijn, dan zal de prijs pas na de feestdagen worden opgestuurd. Helaas kunnen we niet garanderen dat de prijs op tijd bezorgd gaat worden, dat is uiteraard ook afhankelijk van de verzender. De prijzen worden wel met een track & trace code verstuurd!

- de winnaars van de prijzen van de laatste week voor kerstmis (winacties die aflopen van 18 t/m 24 december 2015) zullen allemaal pas na de feestdagen bericht krijgen dat ze prijswinnaar zijn, de prijzen worden daarna pas opgestuurd.

- over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd, ook niet op social media kanalen ;-)

Succes!! Morgen maken we het twaalfde vakje van de Beautyscene Advent Calendar open en er komen nog heel veel mooie winacties aan, denk aan merken als Perricone MD, Oral-B, Elizabeth Arden, Smashbox, Chloé, Rodial en Guerlain! Je kunt ook nog meedoen met de winacties van de zes dagen hiervoor, niet vergeten te doen!

Deel dit artikel
Back to top