Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes - week 49 2015

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Het zijn vooral foto's die je niet eerder hebt gezien in de photo diaries, kijk daarom gezellig mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

Om een beetje in de stemming te komen, nog een foto uit Disneyland Parijs <3

Zaterdag ging ik even naar de Makro om namens de Sint wat cadeautjes te kopen voor de neefjes, ik zag vooral veel spullen van Star Wars en laat ik daar nu net naar op zoek zijn!

En ik vond nog een poefje en kleed voor Sem's kamer, leuk!

Haha....ik toverde mijzelf even om in een soort chubby Harry Potter op snapchat, te gek!

's avonds gingen we met zijn viertjes Sinterklaas vieren bij mijn broer en zijn gezin, het was heel gezellig! Bekijk de vlog van Bo nog even als je meer Sinterklaas wilt zien ;-) Sem en Bo keken van een afstandje toe hoe de neefjes het erg spannend vonden bij de Sint!

We aten gezellig pizza met zijn allen, die mijn broer haalde bij Happy Italy, lekker! Schoonzus Babette had ook nog fijne salades gemaakt, maar die staan niet op de foto.

Deze salade maakte ik maandag, het is de bekende salade met rucola en mozzarella van SLA, Bo kreeg nl. het kookboek van SLA van Sinterklaas, een aanrader!

Asrael heeft het kleed dat ik zaterdag kocht direct uitgeroepen tot favoriete slaapplek, lief hoor!

Goedemorgen met een lekker bakje havermout met frambozen, bosbessen en amandelen, ik keek dit "recept" af van Bo die het heel vaak eet.

Dinsdagavond had ik afspraken met 2 docenten bij Sem op school om over zijn rapport te praten, eigenlijk helemaal nergens voor nodig omdat het zo goed gaat...maar ja, je moet je gezicht toch even laten zien? Sem doet het bovengemiddeld goed in zijn klas en dat vind ik heel knap van hem.

Wat lief! Ik kreeg een fijn cadeautje van Babassu, dat ik zeker binnenkort nog aan jullie ga laten zien. Vergeet vooral niet aan de winactie van Becca mee te doen, die vind je hier.

Soms komen dromen uit, ik ga gewoon naar de gala premiere van de nieuwe Star Wars film en dat is echt een droom voor mij, aangezien ik echt als sinds meisje van 11 jaar groot fan ben! Ik ga samen met Bo!

Omdat de dresscode "Dress to impress the galaxy" is, ging ik even op onderzoek uit....ik kwam deze Galaxy Dress van Roland Mouret tegen, dat is echt mijn droomjurk! Niet besteld overigen...beetje aan de prijs!

Wat een mooie kaars is deze van Maison Kurkdijan, heb je mijn Holiday Gift Guide van Skins al gezien?

Dropje mocht ook nog even in beeld, cutie is het toch!

Voor ik woensdag naar Beauty by Roos ging, was ik nog even boodschapjes gaan doen bij Marks & Spencer, daar komen deze gezonde Kip Terayaki rolls ook vandaan, lekker!

De Moroccanoil bestelling voor Bo en mij is weer binnen, wij kunnen dus serieus niet zonder deze shampoo's en condtioners. Welke shampoo gebruik jij altijd?

Goed, bij de Star Wars premiere gaat Bo waarschijnlijk met een Princess Leia kapsel...ik moest dus even van dit soort donuts kopen, ik ben benieuwd!

Het is vestentijd, dat is wel duidelijk, deze hingen bij Voorwinden in Oud-Beijerland en zijn eigenlijk best leuk!

Een beetje vage foto, maar ik kocht dus een metallic jumpsuit van Tony Cohen die mij prima geschikt lijkt voor de Star Wars premiere, nog andere schoenen erbij en een jasje eroverheen tegen de kou en klaar!

Bij Voorwinden verkopen ze trouwens ook een aantal mooie, niche cosmeticamerken zoals de huisgeuren van Dr. Vranjes. Je vindt die ook bij de winkels van Skins trouwens.

En de geuren van Juliette has a gun, dat is absoluut een van mijn favoriete parfummerken, helemaal mijn stijl. Mijn laatste aanwinst is Not a perfume, een parfum dat bestaat uit één molecuul: ambroxan!

Dit dus, Emo slaapt echt altijd!

Ik ging even wat foto's maken en dus trok ik dit jasje van Zara aan, dat blijft dus echt een topper, zeker voor de aankomende feestdagen een must!

Op een overbelichte foto is iedereen knap....

Ah, wat lief (en lekker), ik kreeg echte Moroccanoil macarons bezorgd, de eerste kerstcadeautjes zijn gearriveerd, wat worden we hier toch weer verwend!

Een heel doosje vol nieuwe MAC producten, ik hou ervan!

Gelukkig zijn ze er, de Retro Matte Liquid Lipsticks van MAC, die ergens in januari 2016 in de winkels zullen komen, eindelijk kan ik ze even goed testen <3

Maar dit is wel de collectie waar ik het meest naar uitkeek, de MAC Ellie Goulding collectie die in het echt nog mooier is dan op de foto's! Zo fijn! Ik ga testen en reviewen, de collectie zal vanaf 9 januari 2016 te koop zijn, nog even geduld dus!

 

En natuurlijk kun je mij ook volgen op Twitter en/of Instagram, daar deel ik dagelijks meerdere foto's!  Wil je nog meer zien, dan kun je mij ook toevoegen op Snapchat (gebruikersnaam Mrsbeautyscene). Bedankt voor het kijken, tot volgende week of tot de volgende photo diary!

Deel dit artikel
Back to top